Domnul Colen cu o satena, "doamna Colen" cu un brunet! Combinatii bizare in relatia oficiala a fostului Talisman. O zi banala pentru un bucurestean de rand este o zi plina pentru Tavi Colen si partenera lui. Artistul si mama copilului sau insa nu se bucura de placerile vietii impreuna, ci fiecare cu altcineva. Martea trecuta, de pilda, cei doi si-au vazut de planuri nestingeriti pe parcursul intregii zile. El a plecat de acasa din zona Mihai Bravu, a mers la o adresa aparent fara nicio semnificatie, a luat o bicicleta medicinala pe care a indesat-o in Mercedesul lui si s-a intors acasa sa o lase. In jurul orei 16.00, Tavi a taiat Bucurestiul pentru a ajunge la un mall din zona Cotroceni. Parea ceva important, dar nu a facut decat sa-si cumpere un ceai de la plafar. Ineditul abia apoi urma sa apara. Cum necum, in masina artistului a "rasarit" o satena exprem de bine dispusa si foarte importanta pentru el, atata timp cat nu a avut nicio problema sa o conduca la benzinarie pentru cateva cumparaturi, apoi la mall pentru altele, si sa o astepte afara.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Emil Hossu a pierit sub ochii sotiei! Ultimele cuvinte ale actorului: "Te iubesc, Catrinel!" In cele aproape 40 de minute in care medicii s-au chinuit sa-l resusciteze, sotia sa i-a stat, tulburata, alaturi, rugandu-se pentru un deznodamant fericit. Din pacate, totul s-a incheiat la 19.13, cand medicii au declarat oficial decesul. Potrivit martorilor momentelor dramatice de pe holurile teatrului, ultimele cuvinte ale actorului i-au fost dedicate femeii cu care era casatorit de aproape 20 de ani. "Te iubesc, Catrinel!", i-ar fi spus actorul sotiei sale. Imediat dupa ce Emil Hossu a fost declarat mort, sotiei sale i s-a facut rau, avand nevoie de ingrijiri medicale.

"Printul" Cristea a calcat stramb inainte de cantonament! Adrian Cristea a "comis-o" vinerea trecuta. Cu o zi inainte de plecarea in cantonamentul din Turcia, "Printul" a profitat la maximum de timpul liber primit din partea antrenorului Ionut Badea. Impreuna cu coechipierul Lukas Szukala si cu doi prieteni, el a "descins" intr-un club din zona Kiseleff. Dupa o perioada in care a "scanat" zona pentru a se asigura ca nu e cineva cunoscut prin preajma, "Printul" si-a scos la inaintare tehnica, dar nu pe cea de fotbalist, ci pe cea de cuceritor. Mijlocasul "sepcilor rosii" a pus ochii pe o tanara si a atacat. Nu a avut nevoie sa foloseasca prea multe vorbe dulci pentru ca fata a cazut repede in mrejele lui. Pe numele ei Elena Gherase, aceasta este renumita in cercurile mondene pentru faptul ca accepta majoritatea propunerilor venite din partea unor barbati cu o oarecare faima in oras si cu ceva "cascaval" la purtator, printre numele pe care le-a bifat fiind se pare si cel al politicianului Cristian Rizea.

Mircea Radu, in pat cu o femeie care mima sexul oral pe sub patura! Mircea a gustat si el din placerile actoriei si a fost distribuit intr-un film in care a avut parte si de ceva actiune "erotica". Scena cu pricina il gaseste pe Mirciulica intins pe spate, intr-un pat, cantand la flaut pentru a impresiona o doamna. La inceput aceasta merge provocator spre pat, isi pune patura in cap si mimeaza sexul oral, moment in care Mircea se ridica si lasa loc pentru doi gemeni infierbantati care abia asteptau sa puna mana pe o femeie. In acelasi film, il putem vedea pe Mircea Radu purtand pantaloni de balerin si executand manevre de incalzire ca un adevarat dansator.

Marina Dina nu se mai fotografiaza, se filmeaza! Isi pipaie sanii in fata camerei. Blonda Marina Dina a renuntat la banalele shooting-uri in favoarea unui videobook. Sambata, fosta asistenta s-a dezbracat in fata camerei de filmat pentru un pictorial incendiar. Marina s-a miscat provocator, s-a pipait pe sani si pe tot corpul, demonstrand inca o data ca poate sa fie extrem de senzuala si ca nu se inhiba deloc in fata obiectivului. "Cand esti filmata transmiti mai mult decat atunci cand esti fotografiata. De aceea am fost atrasa de ideea unui videobook", a declarat Marina Dina.

Anne a avut aventuri palpitante cu "Burlacul" Edward in creierii muntilor, in Elvetia si Germania! Si-a scos iubita dezbracata in zapada la -10 grade. "Burlacul" Edward Strohlen si iubita lui, Anne Savu, "evadeaza" peste hotare ori de cate ori prind ocazia, iar vacanta de iarna au petrecut-o in statiunile montane din Germania si Elvetia. S-au plimbat, au schiat, au cinat in restaurante traditionale, dar si-au luat si costumele de baie, pentru a se balaci in jacuzzi. Anne s-a incumetat sa iasa si pe balcon imbracata in costumatia destinata piscinei, spre bucuria iubitului ei, care s-a si grabit sa imortalizeze momentul. Anul acesta se anunta unul plin pentru cuplul Anne-Edward, desi planurile de nunta stau sub semnul intrebarii. "Edward zice ca ne casatorim anul asta, dar nu a spus nimic concret, nu am facut niciun plan.