Al Habtoor: 100.000 de euro pentru trei zile de huzur. Dubaiul este in aceasta perioada Paradisul pentru romanii cu bani, care vor sa scape de zapada si gerul de afara, sa se relaxeze la peste 20 de grade Celsius si sa faca shopping intr-un tinut exotic. Paradoxal insa, pentru unul dintre cei mai bogati oameni din Dubai, Mohammed al Habtoor, Bucurestiul, chiar si asa inzapezit, poate fi locul perfect de petrecere, datorita cluburilor de cel mai inalt nivel, al cazinourilor si mai ales al femeilor frumoase. "Max", asa cum este el alintat de prieteni, s-a distrat pe cinste intr-un mini-sejur de trei zile, cu petreceri luxoase, scaldate in valuri de sampanie, in care a sfidat frigul de afara, in bratele unor fete numai una si una.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Primarul Marian Vanghelie si deputatul Oana Niculescu-Mizil s-au infruptat din bucatele poetului Dinescu. Au prelungit pana in zori o cina romantica. Cel mai nou cuplu din politica, despre care revista Ciao! a dezvaluit recent ca a petrecut clipe de vis intr-o vacanta in Alpii francezi (vacanta romantica de 120.000 de euro, din care 80.000 a fost numai cazarea la o vila exclusivista, plus ceasurile pe care Vanghelie le-a facut cadou - un Hublot 14.300 de euro daruit Oanei si un Tag Heures de 3.700 de euro oferit omul lui de incredere, Victor Stan, consilier PSD la Primaria Capitalei si lider al sindicatului soferilor - n.r.), a inceput sa se afiseze in public. Dupa ce au recunoscut ca au o relatie, la CANCAN TV, Marian Vanghelie si Oana Niculescu-Mizil au decis sa nu se mai ascunda.

Andrei Vlad, "retardatul" care a dansat cu fosta diva de la Izvorani, e pe cai mari. A trecut de la Moni la Shakira. Andrei s-a mutat la Bucuresti dupa ce, o perioada, a lucrat la o televiziune din Prahova. Astfel, a ajuns la cea mai mare firma de evenimente, cea care i-a adus la Bucuresti pe Shakira si Scorpions. Chiar daca nu e "piua-ntai", Andrei face parte din stafful organizatiei si pune umarul atat la munca tehnica, dar si la organizarea propriu-zisa a anumitor evenimente. Sta de multe ori in apropiere de vedete si s-a obisnuit cu viata asta. Spune ca participarea la "Dansez pentru tine", in 2009, i-a adus numai avantaje, intrucat a devenit extrem de cunoscut. De altfel, unul dintre visurile lui este sa-si deschida, la un moment dat, o sala de dans.

Dupa ce a murit "Regele mezelurilor", "Dora lui Daminuta", la sapa de lemn. Doinita Eftimie traverseaza cea mai grea perioada din punct de vedere financiar. Obisnuita in ultimul timp cu luxul si cu un sponsor foarte bogat, "Dora" a ajuns la fundul sacului. Fosta iubita a lui Daminuta nu mai are bani, dupa ce omul care o intretinea, George Naghi, a decedat anul trecut. Chiar daca in ultimul timp "Dora" nu mai avea nicio treaba cu "Regele mezelurilor", fata primise mai demult in jur de 70.000 de euro, cadou de la omul de afaceri. Din acesti bani, tanara din Calarasi si-a cumparat o masina de lux, si-a platit chiria pe un an la un apartament dintr-o zona rezidentiala si si-a cumparat foarte multe haine de firma.

Moldoveanca "Blanche" atrage turisti la Sucevita. Fosta iubita a lui Iri, sexy la sauna. Ea a acceptat propunerea de a promova o pensiune din Bucovina, din localitatea Sucevita. Pe site apar mai multe fotografii extrem de sexy cu "Blanche". Tanara poate fi admirata in sauna acoperita doar de un prosop, iar pozele cu ea in piscina sau in jacuzzi sunt foarte senzuale. E greu de crezut ca vreun barbat se va mai putea uita la peisajul din jurul ei, mai ales in pozele in care isi arata bustul generos. Farmecele moldovencei par sa-i fi convins deja pe multi turisti sa calce pragul pensiunii respective, pentru ca, dupa cat se vede, locul pare foarte modern si prosper.

Uite ce sexy sunt fetele Savuica! Mama Dana nu l-a vazut niciodata pe iubitul fiicei Julie! Julie Savuica vrea sa studieze insa moda si fenomenul, chiar daca va trebui sa plece din Romania. "Julie ne-a promis ca va fi pe picioarele ei si, dupa 3-4 luni, o sa isi ia o slujba. Si nu o sa se lase nici de muzica", a marturisit mama Dana la "D-Paparazzi", la Kanal D. Chiar daca Julie are un iubit, acesta ramane un secret pentru familia Savuica.