Adina Alberts, chemata in instanta de pacienta pe care a mutilat-o pe masa de operatii: "Am avut nevoie de psiholog ca sa ma refac emotional". Laura R., o tanara de 31 de ani, lupta sa-si faca dreptate in instanta dupa ce a fost mutilata de esteticianul vedetelor, Adina Alberts. In 2010, femeia a decis sa-si augmenteze si sa-si ridice sanii si, dupa ce a strans suma necesara interventiei si a consultat mai multi medici specialisti, a ales sa se lase pe mana Adinei Alberts. "Am vazut-o la televizor si am ascultat-o. Mi-a castigat increderea. Am mers la consultatie la cabinetul ei si mi-a placut ce am auzit si ce tehnica mi-a propus", ne-a dezvaluit Laura. Pe 18 martie a intrat in operatie si, o zi mai tarziu, s-a externat. Totul parea sa decurga firesc. La scurt timp, tanara a avut parte de un incident.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cum se pregateste milionarul Vasile Tabacaru de sfarsitul lumii? Si-a umplut casa de lingouri si de ceasuri de zeci de mii de euro! Tabacaru are 60 de ani si se afla in Top 300 Capital, iar averea lui este evaluata la 50 de milioane de euro. Nu da banii pe masini scumpe, dar are o mare pasiune: colectioneaza ceasuri. Tabacaru are o colectie impresionanta de orologii a carei valoare depaseste 1,5 milioane de euro. Ca orice milionar, este excentric si s-a "abonat" la noua moda a oamenilor cu bani: nu isi mai tine banii la banca, ci a cumparat lingouri de aur pe care le depoziteaza in casa. Acesta nefiind singurul motiv. El deja glumeste cu prietenii despre un eventual haos mondial si spune ca a inceput sa faca provizii.

Mama copilului lui Tavi Colen, sedusa de un pusti de 23 de ani dornic de publicitate. Pentru mama copilului lui Tavi Colen, dragostea nu are varsta. Din bratele artistului a sarit in cele ale lui Alex, un pusti care abia a implinit 23 de ani si care a sarbatorit recent patru ani de la terminarea liceului. Idila lor a fost scoasa la lumina de paparazzii CANCAN, iar tanarul nu a parut deloc speriat de lumina bliturilor. In definitiv, se antreneaza de ceva timp pentru intalnirea cu paparazzii. Potrivit apropiatilor lui, Alex nutreste o pofta pentru celebritate, iar Elena nu este prima persoana cu relatii in showbiz pe care o cunoaste.

Loredana Groza intr-o scena de sex, sub dus, cu un preot! Loredana a avut o cariera plina de realizari in care a lucrat la diverse proiecte. S-a remarcat la numai 16 ani prin muzica, iar in timp a cochetat si cu cinematografia. Dupa debutul fulminant pe care l-a avut in 1994 in "A doua cadere a Constantinopulului" ea a mai jucat in filme celebre ca "Paradisul in direct", "Modigliani" sau "Fire&Ice". In 1994 scena in care iese din apa si i se vad sanii prin camasa uda a fost momentul in care Lori a fost comparata cu Sharon Stone, care in aceea perioada era deja celebra cu scena senzuala din Basic Instinct.

Anamaria Feher, Paszkany si Maruta sunt parteneri de afaceri. Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Arpad Paszkany, Anamaria Feher, alintata Ane, si Catalin Maruta s-au asociat in firma Mango Records SRL, din toamna anului trecut, firma fiind inregistrata in data de 14 octombrie 2011. Asa cum ii spune numele, compania este o casa de discuri care va derula "activitati de realizare a inregistrarilor audio si de editare muzicala". Sediul social este in Cluj-Napoca, in cladirea Sigma Business Center, detinuta de omul de afaceri Arpad Paszkany.

Deranjata ca nu seamana cu ea, Moni a invatat-o pe Irina replica salvatoare: "Eu sunt Monica mica". De cand a plecat in America si a pierdut custodia fetitei, Monica isi petrece foarte putin timp cu Irina, chiar mai putin decat ii permite legea. Cu toate acestea, atunci cand se intalnesc, vedeta face tot ce-i sta in putinta ca sa suplineasca timpul pierdut, rasfatand-o cu foarte multe hainute si accesorii, Irina fiind deja foarte cocheta. Mai mult chiar, potrivit spuselor Monicai, fetita, avand-o pe ea drept model, a inceput deja sa se prezinte in fata cunoscutilor drept "Monica mica".

Adelina ar vrea sa-l vada pe Varciu de ziua ei. Adelina Pestritu implineste peste doua zile, pe 2 februarie, 25 de ani, si face o mega-petrecere, la care si-a invitat cei mai buni prieteni, printre care si multe persoane publice. In aceeasi seara, clubul Princess, unde va fi party-ul, implineste opt ani de la deschidere, prilej cu care se anunta o dubla petrecere, cu multe vedete pe metru patrat si zeci de sticle de sampanie, cu care vor fi intampinati invitatii speciali.