Zina Dumitrescu, despre viata de la azil: "Ma simt foarte bine, ca intr-o vacanta. Am o gradina foarte frumoasa, am de toate". Zina Dumitrescu a vorbit pentru prima data de cand a fost trimisa la azil si a spus ca se simte foarte bine unde este. Zina Dumitrescu marturiseste ca nu ii lipseste nimic la azil si si-a facut mai multi prieteni acolo. Creatoarea de moda si-a amintit si de momentele fericite ale vietii ei si spune ca nasterea fiului ei a fost cel mai frumos moment pe care l-a trait. "Ma simt foarte bine, ca intr-o vacanta. Am o gradina foarte frumoasa, am de toate, la primavara o sa am si piscina. Mi-am facut si prieteni. Am avut nevoie sa plec undeva sa schimb atmosfera. Imi e dor de prieteni, o sa-i vad curand. Cel mai frumos moment al vietii mele a fost cand l-am nascut pe Catalin si cel mai greu a fost cand mi-a murit sotul, acum mi-am revenit. Mi-a fost si sot, si frate si tot. Nu am avut nicio tentativa de sinucidere, sunt prea puternica sa fac asa ceva. Dupa ce plec de aici o sa merg in Germania cu prietena mea de la Valcea. O sa scriu o carte despre viata mea, dupa ce o sa treaca perioada asta a vietii mele", a spus Zina Dumitrescu la Antena 1.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

S-a lasat pipaita de Mircea Diaconu. Jojo, supusa unei perchezitii corporale amanuntite. Cine ar fi crezut ca Mircea Diaconu si Jojo pot fi protagonistii unor scene cu iz sexual? Sergiu Nicolaescu a facut-o si i-a distribuit in roluri inedite, in cel mai nou film al sau - "Ultimul corupt din Romania". Jojo, actrita principala, interpreteaza rolul Monicai Lacusta, o moldoveanca de peste Prut cu o evolutie fabuloasa. Fosta prostituata de lux al carei vis a fost sa ajunga prezentatoare meteo, ea a devenit ministrul Tineretului. Personajul ei se intersecteaza la un moment dat cu cel interpretat de Mircea Diaconu, un bodyguard sarguincios botezat "Calabrezu'". Incercand sa-si faca meseria, acesta ii ofera blondei senzatii tari, reusind sa o incinga cu atingeri bine plasate, pe parcursul unei perchezitii corporale. Excitata, Jojo da frau liber trairilor, devenind protagonista unor scene absolut savuroase. "Ultimul corupt din Romania", in regia lui Sergiu Nicolaescu, va fi lansat pe 17 februarie in cinematografe.

Avea 14 ani si-i placeau excursiile pe munte. Asa arata Solcanu cand a descoperit ca este "gay". "Blond, cercetas si credeam ca tot ce zboara se mananca", asa spune Mircea Solcanu ca era la varsta de 14 ani. Din perioada aceea insa are si o amintire care i-a marcat intreaga viata. Atunci a realizat ca se simte mai atras de baieti decat de fete. "Nu as schimba nimic de atunci", marturiseste Mircea Solcanu amintindu-si de anii adolescentei. La 14 ani, prezentatorul de la Acasa TV si-a descoperit si si-a acceptat inclinatiile sexuale. Solcanu a declarat ca atunci a aflat ca fetele nu sunt pe gustul lui. CANCAN a intrat in posesia unei fotografii care il infatiseaza la varsta de 14 ani. Blond si pasionat de drumetiile pe munte, asa arata pe atunci Mircea Solcanu. Are insa si alte amintiri. "Impreuna cu cel mai bun prieten al meu am improvizat in curtea blocului un radio la care puneam muzica, pasiune care mi-a marcat si cariera de altfel. Acolo am ascultat si am invatat ca Led Zeppelin si Queen nu sunt marci de inghetata", ne-a declarat Mircea. Prezentatorul TV a rememorat acele clipe cu ocazia aniversarii a 14 ani a postului Acasa TV, unde gazduieste emisiunea "La naiba, sa povestim!".

Sexy Elena Gheorghe in lenjerie intima! Ce i-ai face daca ai prinde-o? De parca mai era nevoie de vreo demonstratie, Elena Gheorghe a pozat in lenjerie intima la doar o luna si jumatate de cand a nascut. Vedeta sparge toate tiparele si demonstreaza ca se poate ca la scurt timp dupa o sarcina sa arati impecabil. Chiar daca Elena Gheorghe se plange ca inca nu merge la sala sau la inot asa cum si-ar dori pentru ca nu are timp, cantareata arata la fel de bine ca inainte sa devina mamica.

Oana Lis are 87 de kilograme! "L-as insela pe Viorel cu un ecler". Deranjata de tot ce s-a scris in presa despre ea si kilogramele ei, Oana Lis a tinut sa demonstreze ca se simte bine si este fericita chiar si la aproape 87 de kilograme. Chiar daca recunoste ca s-a mai ingrasat de cand este cu Viorel Lis, Oana nu are de gand sa ia masuri drastice, vrea doar sa nu ajunga la 100 de kilograme. "Azi am mancat mai putin decat de obicei. Am mancat o salata si doua prajituri. Mi se pune pata pe cateo cofetarie din Bucuresti, mananc acolo tot aproape un an si apoi imi schimb locul. Sper sa nu fac 100 de kilograme ca atunci m-as speria", a declarat Oana Lis la CANCA TV de la KANAL D. Cel mai mult Oanei ii pare rau ca nu mai poate imbraca rochiile pe care le are si pe care a dat foarte multi bani, insa spune ca este fericita si ca nu trebuie sa aiba formele standard pentru a duce o viata frumoasa. "Vreau sa slabesc minim 10 kilograme, dar nu vreau sa slabesc de la tate si fund. Nu mi-am dat hainele in speranta ca o sa slabesc. In fiecare femeie cu forme se afla o femeie slaba in sinea ei. Fericirea nu consta in kilogramele pe care le ai. Mie dulciurile mi-au daunat. Eu stiu ca Viorel ma iubeste asa. Spune Viorel!", a adaugat sotia lui Viorel Lis.

S-au indragostit la WC. Marian Dragulescu si Larisa au inceput idila la discoteca din Resita. Toata lumea stie cum s-a terminat povestea de dragoste dintre Marian Dragulescu si fosta lui sotie, Larisa, dar nimeni nu cunoaste cum si unde a inceput idila dintre ei. Ei bine, cei doi s-au cunoscut in toaleta unei discoteci din Resita, Italianu', si, cateva ore mai tarziu, pe ringul de dans, gimnastul a cucerit-o pe ritmurile melodiei "As renunta", o manea semnata Nicolae Guta si Stefan de la Barbulesti. "Marocanul" a petrecut ani buni in Resita, in perioada in care era component al lotului olimpic de juniori, dar si-a intalnit viitoarea sotie mult mai tarziu, in 2004, cand avea deja un nume in gimnastica mondiala. Accidentat la picior, Marian a venit pentru o recuperare de trei zile la Resita. Nu si-a gasit leacul la vreun medic, ci in discoteca.