A dus-o la Paris de Revelion! Nepotul lui Lazarov e indragostit lulea de fata lui Argaseala! Chiar daca in urma cu doi ani presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, spunea ca nu l-ar deranja daca fiica sa s-ar indragosti de un fotbalist, mezina familiei fostului arbitru si-a scutit tatal de eventuale complicatii. Ruxandra Ioana Argaseala a zis astfel pas unei posibile idile cu un sportiv, alegand cu totul alt portret de baiat pe care sa-l prezinte parintilor. Tanara studenta la Drept, in varsta de 20 de ani, se iubeste intens de mai bine de aproape doi ani cu Andu Lazarov, student la randul sau la Arhitectura peisagistica.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Au defilat cu succes pe podiumurile prezentarilor de moda de la Paris, Londra si Milano! Europa, la picioarele romancelor. Romancele sunt frumoase siasta stiu si cei din strainatate, aparitia unor manechine din Romania in prezentarile de moda ale celor mai mari designeri din lume confirmanddin plin acest lucru. Fetele noastre au reusit sa cucereascapodiumurile internationale de moda, defiland in cadrul celor mai mari evenimente de profil din Europa. In ultimul timp, pe batranul continent au fost organizate Saptamani ale Modei in cele mai mari orase, precum Paris, Londra si Milano. Modelele din Romania au facut furori pe catwalk, unde au defilat in tinute create de nume celebre din industria modei. Fetele noastre au prezentat colectii de primavara-vara 2012, aparitiile lor pe podiumuri fiind extrem de apreciate de toata lumea.

Florin Salam s-a iubit cu fosta lui Lazarus?! Informatia aparuta astazi in presa conform careia Florin Salam s-ar fi iubit cu fosta prietena a lui Luis Lazarus a fost confirmata de Raluca Podea. Blonda a povestit ca i-ar fi vazut in urma cu trei ani pe cei doi sarutandu-se pe holurile unui hotel din Bucuresti. Ba mai mult, Podea a scos artileria grea si a spus ca cei doi petreceau mult timp si in apartamentul Mihaelei. "Nu stiu ce s-a intamplat intre Florin Salam si Meme, dar va spun ca i-am vazut impreuna la un hotel. Se pupau, se luau de mana, ea nu este o fata atat de cuminte pe cat pare. Nu parea sa se fereasca de aceasta relatie pe care o avea cu Florin Salam. Meme sta langa mine si de la ea intra si iesea mereu acest artist.", a dezvaluit Raluca Podea.

Game, set, meci! Nastase la serviciu, Bahmuteanca la primire. Comportamentul lui Ilie Nastase a fost dur criticat de Adriana Bahmuteanu care a considerat deplasat gestul fostului mare jucator de tenis. "Eu mi-am schimbat parerea fata de domnul Ilie Nastase. E urat sa te comporti birjareste atunci cand esti intrebat de ceva ce te deranjeaza. E dovada de lipsa celor sapte ani de acasa. Unele persoane cand ajung la o anumita varsta si cauta mediatizarea, uita cum trebuie sa se comporte. E pacat ca un simbol national are un asemenea comportament. Ce sa creada lumea despre idolul lor, ca e needucat? Si pe mine m-a taxat de cateva ori ca mi-am dat cu parerea despre vestimentatia fostei sale sotii. M-a luat de urechi si m-a taxat tot intr-un mod vulgar",a spus Adriana Bahmuteanu.

Uluitoarea poveste a doamnei Paleru! L-a batut cu bata de baseball pe interlopul pentru care a fugit de acasa.

Povestea de dragoste dintre sotia lui Nicu Paleru si interlopul Arsen Giolacai pare identica cu aceea dintre Romeo si Julieta. Ea minora, el un barbat copt la minte se indragostesc si pentru ca parintii se impotrivesc relatiei, fata se hotaraste sa fuga de acasa pentru a fi alaturi de iubitul ei. Nici faptul ca Arsen era cunoscut ca fiind unul dintre "baietii rai" ai Constantei, ca era insurat si avea un copil sau ca prietenii o atentionasera ca barbatul le aplica un tratament nu tocmai ortodox iubitelor sale nu au determinat-o pe Cristina sa renunte la iubirea ei.

Liviu a facut primul pas spre impacare, la trei luni dupa scandalul cu Adelina! Cei mai apropiati prieteni i-au organizat Adelinei o petrecere-surpriza pe cinste, de care vedeta habar n-a avut. 50 de sticle de sampanie, muzica de petrecere si dans din buric, totul a decurs ca la carte. Surpriza serii a fost prezenta lui Sorin Boiangiu, fostul ei iubit, pe care sarbatorita l-a revazut dupa un an si jumatate. In schimb, Liviu Varciu a lipsit, dar a ingropat securea razboiului si i-a dat un mesaj chiar la miezul noptii.

Familia Jolie-Pitt se va mari cu doi membri! Actrita este insarcinata cu gemeni! Se pare ca Angelina Jolie si Brad Pitt nu vor sa se opreasca si sunt din ce in ce mai aproape de o echipa de fotbal. "Angelina este absolut incantata. Ei si Brad nu le vine sa creada ca au fost din nou binecuvantati. Sunt total secretosi si au impartasit vestea buna doar prietenilor apropiati si familiei", a declarat o sursa apropiata cuplului.