A mintit ca suferea de probleme medicale! Bianca si-a "lucrat" gleznele cu bisturiul. La inceputul acestui an, fosta iubita a lui Botezatu s-a programat la o clinica din Cluj pentru a efectua operatia. Pe 16 ianuarie s-a internat, in aceeasi zi suferind si interventia, ulterior fiind nevoita sa mai stea inca o zi in spital. Insa, la mai bine de doua saptamani distanta, CANCAN a aflat ca operatia Biancai a fost de fapt una de natura estetica si nu avea nicio legatura cu motivul pe care aceasta l-a prezentat in mod public.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Luciu si familia ei au intampinat probleme la primul concediu dupa nasterea tripletilor! Nicoleta Luciu a asteptat cu sufletul la gura venirea acestui weekend pentru a face o mica escapada din Bucuresti, insa drumul catre Venetia a inceput cu stangul. A facut bagajele atat pentru ea, cat si pentru iubitul sau si fiul lor, Zsolt, si-a convocat sora si impreuna au pornit, ieri-dimineata, catre Aeroportul Baneasa. Surpriza, insa. Cand au ajuns la aeroport au avut parte de o veste proasta, care i-a enervat teribil, intrucat decolarea a fost amanata de la ora 11.00 pana la ora 15.30, astfel incat s-au intors in Capitala.

Simona Gherghe, intalnire in miez de noapte cu un barbat! I-a provocat zambete timp de patru ore! Vedeta TV s-a afisat, in sfarsit, alaturi de un domn care i-a tinut de urat timp de patru ore intr-un restaurant din Capitala. Cat au stat la masa in compania unei limonade si a unei ape plate, blonda si domnul cu chelie au discutat intens, au ras galant si, la intervale scurte de timp, au aruncat un ochi si la un televizor, pe care curgeau imagini cu protestele din Piata Universitatii. La plecare, Simona nu prea stia cum sa reactioneze ca paparazzii o fotografiaza, in sfarsit, cu un barbat. Barbatul, in schimb, parea foarte multumit.

A inveselit-o propunerea lui Vladimir Draghia! "Burlacul" a vrajit-o pe romanca lui DiCaprio! Rezervata de obicei in a le da replica celor care o admira, Madalina a preferat ca de data aceasta sa-i ofere un raspuns pe masura "Burlacului". Ea a declarat, pe pagina sa de socializare, ca ii place propunerea. Mai mult, a tinut sa spuna ca, la randul ei, i-ar oferi un rol principal lui Vladimir. "Imi place, ii ofer un rol principal!", a scris fosta iubita a lui DiCaprio.

Cea mai neinspirata aparitie publica! Ilinca Vandici, imbracata intr-o rochie demna de circ! Desi are in garderoba si lucruri frumoase, de cele mai multe ori vedeta le combina sau le accesorizeaza in mod gresit, ceea ce conduce catre o catastrofa vestimentara. Ilinca Vandici are o silueta care i-ar permite sa poarte aproape orice, insa de cele mai multe ori aparitiile ei publice nu sunt dintre cele mai stralucite. Recent, vedeta s-a afisat la un eveniment monden cu o rochie din piele, accesorizata cu o pereche de umeri supradimensionati, in fata carora stilistul revistei Spy a avut o reactie vehementa.

Numar de striptease incendiar pentru Adelina Pestritu, la implinirea a 25 de ani! A dansat lasciv cu un barbat aproape gol. Dupa multe sticle de sampanie, care au venit una dupa alta la masa ei si dupa ce a primit un tort de doi metri, Adelina Pestritu a avut parte de un cadou special. Unul dintre dansatorii din Princess a facut un numar de striptease care nu a lasat-o indiferenta pe bruneta. Ea a trecut prin toate starile, de la surpriza, la stanjeneala si de la extaz la hohote de ras.