S-a fotografiat goala in sauna pentru profesor! Sylvia a incercat sa-l impresioneze pozand ca in "Playboy". Cantareata Silvia Stefanescu, alias Sylvia, a trait o experienta similara cu aceea a fetei care a declansat uriasul scandal de la Liceul "Jean Monnet". Nu s-a iubit cu proful de sport, ci cu acela de geografie si, complexata de diferenta de varsta, blonda facea tot ce-i statea in putere pentru a-l convinge ca nu este o pustoaica, ci o femeie fatala. Cinci ani. Atat a durat relatia amoroasa dintre Sylvia, fosta componenta a trupei A.S.I.A., in prezent colaboratoare a lui DJ Rhyno, si proful ei de geografie, Mihnea Ionescu, in prezent seful galeriei Dinamo. Povestea a inceput la Liceul "Iulia Hasdeu", pe vremea cand artista era in clasa a X-a, iar "Profesorul", cum este cunoscut Ionescu, ii preda de la catedra. Idila s-a infiripat, insa, in momentul in care Sylvia a devenit majora. Era in clasa a XII-a, iar proful de geografie se mutase la alt liceu. Intre timp, insa, cantareata facuse act de prezenta in toate excursiile organizate de el. "Ne distram, ca era un prof de gasca. Il placeau toate fetele", isi aminteste Sylvia. Aceasta sustine ca ea si Mihnea Ionescu s-au apropiat treptat, pe vremea cand el ii preda geografie in particular, iar pana la incheierea liceului aveau deja o relatie sexuala.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Vaduva lui Papan Chilibar, trimisa "la produs" in Spania! Rapita si dusa in strainatate de rudele fostului sot! La opt luni de la moartea lui Papan Chilibar, sotia acestuia, Elena, a ajuns in Spania. Femeia a disparut brusc de acasa, fara sa dea vreo explicatie ori sa lase vreun bilet. Odata cu ea, a disparut si unul dintre verii lui Papan, care ar fi obligat-o pe femeie sa-l insoteasca in strainatate, unde ar fi scos-o "la produs". Nevasta celebrului actor-detinut din filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", care si-a jucat rolul propriei vieti, a disparut de acasa de mai bine de o saptamana. CANCAN a aflat povestea incredibila din spatele acestui incident socant, in urma caruia fetita in varsta de cinci ani, ramasa orfana de tata, a ramas acum si fara mama. Potrivit unor apropiati ai familiei, dupa ce Papan a murit de leucemie, unul dintre verii acestuia, Romeo, a inceput s-o curteze pe tanara vaduva. In cele din urma, barbatul a reusit s-o seduca, iar cei doi au inceput o relatie clandestina, mai ales ca Romeo este casatorit si are cinci copii.

Atentie, se canta cu microfonul invers! "Bulgaroaica lui Costi", gafa monumentala la un concert. De cateva zile pe internet circula o fotografie in care Andrea Teodorova, cea cunoscuta drept "bulgaroaica lui Costi Ionita", canta tinand microfonul invers. Curios este faptul ca nu de putine ori Costi a declarat ca blonda este un talent veritabil si poate sustine recitaluri live. Fotografia care a fost postata de un compatriot de-al cantaretei face deliciul publicului de pe internet. Aflata la un concert care a avut loc intr-un club din Bulgaria, Andrea Teodorova a fost luata de val si nu a remarcat ca tine microfonul invers. Probabil ca, daca ar fi cantat live, asa cum sustine Costi Ionita, in boxe nu s-ar fi auzit decat reactiile publicului. Cei care au apucat sa vada poza au sfatuit-o pe Andrea sa renunte la concerte in favoarea videoclipurilor, acolo unde aspectul fizic compenseaza calitatile vocale.

Catrinel Menghia lasa totul la vedere! A filmat in cea mai sexy lenjerie intima ca sa innebunesti cand o vezi. Unul dintre cele mai cunoscute fotomodele de origine romana de peste ocean a pozat in lenjerie intima in cadrul unui shooting extrem de senzual. Recent, Catrinel Menghia a dansat provocator in fata unui barbat scund in cadrul emisiunii "Chiambretti Sunday Show", difuzata de postul de televiziune Italia 1. Acum Catrinel ne arata ca stie sa isi faca foarte bine meseria si isi arata formele perfecte. In urma cu ceva vreme, modelul de origine romana a pozat in lenjerie intima alba, de dantela, iar acum fanii ei o pot admira in acest filmulet din timpul shooting-ului. Catrinel isi etaleaza cu mandrie formele, sanii si fundul care abia daca sunt acoperite de lenjeria intima extrem de sexy si transparenta in anumite locuri.

Oana Zavoranu, de urgenta la spital! I s-a facut rau in casa! Oana Zavoranu a ajuns de urgenta la spitalul Floreasca din Capitala. Dupa ce i s-a pus masca de oxigen, Oanei Zavoranu i s-a administrat calciu. Ea va reveni maine la spital pentru analize suplimentare. Bruneta s-a simtit rau toata noaptea, iar in jurul orei 16.30 a hotarat sa cheme salvarea. Ea avea dureri mari de cap si a fost transportata de urgenta la spital pentru mai multe investigatii. Inainte de a chema medicii, Oana a scris pe Facebook cateva ganduri care aratau ca este suparata din cauza unor oameni care o judeca fara sa o cunoasca. "Am ajuns la concluzia ca indiferent de ce faci oamenii te judeca. Va doresc voua celor care imi judecati viata sa traiti ce am trait eu, sa suportati ce am suportat eu, sa aveti puterea de a trece peste toate, ca apoi sa apara cineva, de undeva sa va judece. Da, recunosc, sunt o femeie frumosa. Dar asta nu e suficient. Nimeni nu are dreptul de a ma blama, nestiindu-ma decat de la televizor" a scris Oana pe contul ei de socializare in urma cu trei ore.

Andreea Antonescu: "Madonna m-a copiat!"Chiar daca nu se mai bucura de succesul pe care il avea cu trupa Andre, Andreea Antonescu se considera atat de cunoscuta incat si Madonna a copiat-o! Andreea Antonescu a pozat in 2010 intr-o rochie de dantela, iar Madonna a purtat ceva asemanator in anul 2011. "Rochiile de dantela sunt la moda! Oare conform 'stilistilor' din Romania ar trebui sa acuz ca m-a copiat Madonna avand in vedere ca fotografia mea dateaza din 2010?", a scris vedeta pe Facebook.