Oana Zavoranu, pe marginea prapastiei? A plans in direct cand a vorbit despre problemele ei! Greata, ameteli si dureri de cap. Asta a acuzat ieri Oana Zavoranu, care, dupa 10 ore de chin, a chemat Ambulanta. Medicii au transportat-o la spital, pentru investigatii. "N-am putut sa dorm si am luat ceva de somn, ceva ce iau pentru somn, pentru calmat, prescris de doctor. Am incercat sa o iau spre baie si m-am lovit de ceva. Aveam asa, ca o gheara, nu am mancat, ca nu am putut accepta nimic", a povestit ieri Oana prin ce trecea. La cateva ore dupa ce a plecat pe propria raspundere din spital, Oana a trecut in platoul CANCAN TV de la Kanal D printr-un moment emotionant, cand a incercat sa explice de ce se simte rau.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Adela Popescu si Radu Valcan, cum nu i-ai vazut niciodata! S-au dezbracat de tot si s-au legat unul de celalalt intr-o fotografie aproape XXX. Actorii Adela Popescu si Radu Valcan apar dezbracati si imbratisandu-se pe coperta ultimului numar al revistei "PRO TV Magazin". Adela Popescu si Radu Valcan, care pozeaza dezbracati si in interiorul revistei, spun ca se iubesc si ca iubirea lor nu are nevoie de acte. "Cu siguranta, este jumatatea perfecta pentru mine, dar nu simt deloc nevoia de a demonstra asta prin intermediul unei hartii. Stim foarte bine cum stam si incotro ne indreptam", a marturisit Radu Valcan pentru protvmagazin.ro. Radu si Adela s-au fotografiat impreuna in ipostaze foarte sexy, fiind dezbracati in totalitate. Cei doi s-au si legat unul de celalalt cu o sfoara, probabil pentru a arata cat de stransa este relatia lor. Intrebati daca sunt gelosi, cei doi spun ca nu exista motive pentru asa ceva. "Ne intelegem foarte bine, de la zi la zi ne armonizam si mai mult si ne bucuram de noua noastra viata impreuna", a explicat Adela Popescu.

Sylvia nu regreta pozele facute in adolescenta! "Domnu' profesor a fost prima mea dragoste! Am pozat si pentru sotul meu si o sa mai pozez". Dupa ce au aparut in presa poze nud cu ea din timpul liceului, Sylvia a tinut sa lamureasca toata povestea de iubire cu profesorul de geografie, cu care a avut o relatie de cinci ani de zile. Sylvia recunoaste amuzata ce a facut la doar 18 ani din dragoste pentru iubitul sau, care fusese si profesorul sau de geografie. Cantareata spune ca desi nu este o persoana pudica, fanii ei nu vor vedea mai mult de atat iar fotografii din adolescenta au fost facute doar Mihnea Ionescu, pe care a vrut sa-l impresioneze. "M-am amuzat astazi toata ziua pe acest subiect. Pur si simplu am vrut sa-i fac o surpiza iubitului meu de pe vremea aceea. Am luat o prietena si am studiat niste reviste, am ras foarte mult, ne-am prostit. Cand am vad poza asta constatat ca imi sta mai bine blonda decat satena si ca arat mai bine la 22 de ani. Tin minte ca i-a placut fotografia lui Mihnea, au fost mai multe. Nu exista fotografii cu mine in care sa mi se vada mai mult decat sanii. S-a vrut a fi o poza doar pentru iubitul meu, nu m-am gandit ca voi ajunge persoana publica si ca vor ajunge pe prima pagina a ziarelor", a declarat Sylvia.

Raluca Badulescu a venit mai decoltata decat de obicei la Maruta si l-a amenintat ca il loveste cu sanii! Invitata la emisiunea lui Catalin Maruta, Raluca Badulescu a venit imbracata cu o rochie care sfideaza gerul de afara, avand un decolteu foarte generos, asa cum ne-a obisnuit. Intrebata de prezentatorul TV daca pentru ea sunt peste 40 de grade afara de si-a permis sa vina atat de subtire imbracata si decoltata si nu ii este si ei frig, cand toata Romania a inghetat, Raluca Badulescu a recunoscut ca si ei ii pare penibil decolteul purtat pe aceasta vreme. "Ai sa razi, dar chiar si mie mi se pare penibil chestia asta! Iti jur ca ma gandeam zilele trecute cand ningea ingrozitor 'Ba, dar un fularel, ceva, un baticut, baticoi, ceva sa-mi fi pus si eu la gat...' Si mie mi se pare penibil chestia asta, dar m-am schimbat", a spus Raluca Badulescu cu zambetul pe buze. Fiind comparata cu Busty, femeia care distruge pepeni si bucati de faianta cu sanii, Raluca Badulescu a ripostat. "Eu zic sa stai potolit ca eu te iubesc, dar poate iti ard vreo din asta dupa emisiune de te te... ", l-a amenintat Raluca pe realizatorul emisiunii "Happy Hour".

Cel mai mic tarif al artistei! Andreea Balan face show sado-maso pe 1.600 euro. Cum nu a mai lansat de multa vreme vreun hit, Andreea Balan trebuie sa se bazeze pe miscarile de dans pentru a supravietui. Asa se face ca oferta pe 2012 include chiar si un show sado-maso, cu bice, al carui tarif e cel mai scazut dintre toate, 1.600 de euro. Daca anul trecut figura in topul artistelor cu cele mai mari scoruri pe concert, Andreea Balan a mai lasat acum din pret si e dispusa sa se dezbrace si de 20 de ori pe noapte intr-un show. O agentie de impresariat artistic a facut publice ultimele tarife ale cantaretei. Acestea pleaca de la 1.600 de euro pentru pachetul "bunny show cu bice". In schimbul acestor bani, cantareata promite nu doar un experiment gen sado-maso, dar si sa schimbe opt vestimentatii in 45 de minute. In schimbul a 2.500 de euro, Andreea Balan promite sa schimbe 20 de tinute. Bonus sunt cateva lectii de dans cu publicul.

Morar si Buzdugan, show in club cu Rodica si Cezara! Si-au dezbracat asistentele pe scena. Mihai Morar si echipa sa de la Antena 2 au aratat ca pot fi "rai, da' buni" si in club. Vedetele radio nu s-au dat in laturi de la nimic pentru a face atmosfera si le-au lasat fara haine pe asistentele de la emisiune, care purtau tricouri cu mesaje pentru vedetele autohtone. Brigada emisiunii "Rai, da' buni" a infruntat urgia de afara si a dezghetat atmosfera in Princess, unde a participat la o prezentare de lenjerie intima mai altfel. Morar si Buzdugan au avut roluri de MC, in timp ce asistentele Rodica Miron si Cezara Darie au facut pe modelele pentru asa-zisa colectie de tricouri mondene "Hit couture". A fost vorba despre tricouri cu mesaje de genul: "Bianca e de acum istorie/ Cristea, eu vreau glorie" (Rodica) sau "Pepe, a cam trecut anu'/ Nu te-mpaci cu Zavoranu?" (Cezara). La defilare, fetele au scapat de hainute si au ramas doar in lenjerie intima, ajutate de cei doi oameni de radio, foarte dispusi sa contribuie la procesul de dezbracare. Daca Daniel Buzdugan a fost mai dezinvolt si nu a avut nicio retinere sa puna si mana, Morar a fost mult mai retinut, poate pentru a nu avea probleme acasa cu sotia.