O tanara din Piatra Neamt sustine ca a devenit amanta manelistei cand avea 17 ani: "Eram minora cand am facut sex cu Carmen Serban!". Claudia Ilie (19 ani) a povestit reporterilor CANCAN ca a cunoscut-o pe Carmen Serban (40 de ani) in 2009, cand ea era inca minora. "Ne-am cunoscut pe internet, i-am spus ca o apreciez foarte mult, ca si eu cant muzica populara si ca este idolul meu. Am discutat nopti la rand pe messenger si, la un moment dat, mi-a zis ca vine la Piatra Neamt ca sa ne vedem. Am stat impreuna la Hotelul Ceahlau. Patru zile. Eram minora cand am facut sex cu Carmen Serban. Dupa acea aventura, mi-a zis sa merg la ea la Bucuresti, fiindca ma va ajuta in cariera si mi-a promis ca imi va oferi totul, atata timp cat stau cu ea si o iubesc in acelasi mod in care ma iubeste si ea pe mine", a declarat tanara din Piatra Neamt. Claudia Ilie sustine ca renumita manelista i-a oferit gazduire in locuinta ei de pe Calea Plevnei si ca, in scurt timp, au devenit de nedespartit.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Primarita din Izvoarele, acuzata ca a lasat comuna de izbeliste si a plecat in Israel! Mama Mariei Dinulescu a disparut de trei luni! Lipsa primaritei a fost observata de localnici acum cateva zile, cand au constatat ca niciun utilaj de deszapezire nu curata strazile si s-au dus sa intrebe ce se intampla. Unul dintre consilieri spune ca Margareta Dinulescu a fost vazuta ultima data la inceputul lunii noiembrie, apoi a plecat din tara, cel mai probabil in Israel, la noul ei sot. Descrisa de colegii liberali de partid drept "destoinica", Margareta Dinulescu a fost aleasa primar in 2004, acum fiind la al doilea mandat. In tot acest timp, printre realizarile ei se numara cateva parcuri, dintre care unul este plasat "strategic", chiar la marginea padurii.

Nicoleta Luciu face shopping ca nimeni alta: o zi la "Dragon", o alta la Venetia! La inceputurile ei, Nicoleta Luciu a atras cu frumusetea, dar si cu bustul ei impozant, care i-au adus titlul de "Miss Romania" si aparitia in cateva pictoriale extrem de sexy. Dupa ani buni in lumea showbizului, bruneta a virat brusc spre viata de familie si are o relatie de durata cu afaceristul Zsolt Csergo, cu care a si facut patru copii. Nicoleta este la fel de imprevizibila si atunci cand vine vorba de haine si implicit de una dintre activitatile preferate ale oricarei femei, shoppingul. Inainte de Mos Niculae, proaspata mamica de tripleti a iesit la cumparaturi economice, in "Dragonul Rosu" din cartierul Colentina, un loc vestit pentru produsele care imita foarte bine brandurile cunoscute, dar si pentru preturile modice.

Luis Lazarus a facut-o praf pe Meme la Cancan TV! "Ea tragea la satra, e needucata, am luat-o sa imi aranjeze vreo 2.000 de dosare si intr-o deplasare am facut amor". Luis Lazarus a afirmat despre Mihaela Moise ca era needucata si ca, de-a lungul relatiei cu ea, a incercat sa o educe cat de bine a putut el. Mai mult, el spune ca Meme era lipsita de eruditie. Intrebat de Andreea Mantea de ce s-a despartit de Meme, Luis Lazarus a spus ca tot timpul se despartea de ea. "Chiar vrei sa-ti spun? Eu zic asa: daca un barbat vrea sa aiba o viata lunga cu o femeie, trebuie sa netezeasca niste asperitati, si el la ea, si ea la el. Aceste asperitati tin de educatie, tin de o anumita maniera de a te prezenta in societate, tin de lexic, tin de eruditie, tin de... E o chestie de complementaritate. Toate acestea ii lipseau", a dezvaluit Luis Lazarus la CANCAN TV.

Gina Pistol s-a despartit de iubitul ei, Nicola! Gina Pistol nu mai are o relatie cu Nicola si crede ca nu prea a avut noroc in dragoste. Nu au trecut decat cateva luni de la cererea in casatorie, iar acum Gina recunoaste ca s-au despartit. "Cred in noroc in viata si chiar am avut noroc si sper... Asa stiu eu, ca o sa am noroc in continuare. La jocuri nu prea... In dragoste nu stiu ce sa zic. Eu acuma? Sunt singura! Cu siguranta e o experienta de viata, dar deja cand sunt mai multi ani la mijloc, este putin mai greu. Dar cu bune cu rele, trebuie sa apreciezi relatia, pe care ai incheiat-o sa apreciezi omul cu care ai fost si sa inveti ceva din ea", a declarat Gina Pistol.

Iubeste de sapte luni aceeasi femeie! Tudy s-a facut baiat de casa. A fost motivul divortului dintre Pepe si Oana Zavoranu, iar relatia cu vedeta l-a facut celebru. Profitand de noul statut, frumuselul Tudy a devenit un veritabil cuceritor. Prin intermediul internetului. A bifat cateva relatii incepute in spatiul virtual si culminate in dormitor, iar in toamna aceastui an, Tudy a fost fotografiat de paparazzii CANCAN in compania Monicai Buzarin, un model care in 2009 a aspirat la titlul de "Miss CANCAN".