Ziua Indragostitilor i-a adus din nou impreuna pe Liviu si Adelina. Escapada romantica la munte.La fix trei ani de la casatoria lor, Liviu Varciu si Adelina Pestritu au decis sa dea o noua sansa povestii lor de dragoste. In numarul aparut astazi pe piata, revista Spy arunca bomba: cele doua vedete au petrecut noaptea de Sf. Valentin impreuna, asa cum sta bine unui cuplu de indragostiti, intr-o atmosfera romantica, departe de ochii lumii, intr-o statiune montana. Liviu si Adelina au reusit, in cei aproape doi ani de cand au divortat, sa atraga ca un magnet atentia publicului. Casatoria lor, chiar de Ziua Indragostitilor, despartirea cu scandal, anuntul ca ea este insarcinata, urmat de un altul, ca a pierdut sarcina, o impacare neasteptata, iar la putin timp o noua despartire in lacrimi au tinut de fiecare data primele pagini ale ziarelor mondene si au facut ratinguri uriase emisiunilor mondene. La fix trei ani de la debut, aceasta telenovela autohtona de mare succes isi consuma un nou episod exploziv: Liviu si Adelina s-au impacat! Bomba este aruncata pe piata de revista Spy, care publica, in cel mai recent numar al sau, poze si amanunte incredibile despre escapada la munte a celor doi, chiar de Ziua Indragostitilor.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Cea mai sexy dansatoare de la "Romanii au talent", in imagini aproape XXX! Ia uite ce show-uri fierbinti face Larissa!Larissa, concurenta care i-a facut sa transpire, cu numarul ei la bara, pe Smiley, Andi Moisescu si Mihai Petre, isi castiga painea cu show-uri provocatoare intr-un club din Bucuresti. La preselectiile pentru "Romanii au talent", animatoarea de 21 de ani s-a prezentat intr-o tinuta sexy si s-a invartit senzual in jurul barei, facandu-l sa "lesine" pe Pavel Bartos. Oare cum ar fi reactionat sexy-prezentatorul emisiunii de la TV daca ar fi vazut-o in clubul Boa, unde Larissa "incinge" provocator bara de striptease, topless sau chiar acoperita doar cu vopsea? Vineri seara, frumoasa animatoare i-a convins pe jurati ca merita votul lor, asa ca merge mai departe, in semifinale.

Viorel Lis, sechestrat de o femeie in toaleta!Fostul primar al Capitalei a fost abordat de o femeie in toaleta studiourilor de la Kanal D. Viorel Lis a povestit cum o doamna nu il mai lasa sa iasa, dornica sa-i faca "ceva". "Am fost la un pas sa il pierd pe Viorel", s-a plans sotia sa, Oana. "Eram la preludiu", a spus Viorel Lis la "Draga mea prietena" de la Kanal D.

Ramona Gabor a apelat la vrajitoare ca sa-l recucereasca pe Badalau: "Merg ocazional la vrajitoare"! Gabi a recunoscut "tricoul vrajit".Chiar daca Ramona Gabor incearca sa nege zvonurile cum ca i-ar fi facut vraji lui Gabi Badalau pentru a-l avea din nou langa ea, ies la suprafata din ce in ce mai multe dovezi, care demonstreaza contrariul. Invitata la emisiunea CANCAN TV de la Kanal D, Ramona Gabor a marturisit ca se mai duce din cand in cand la ghicitoare, dar ca la vrajitoare nu ar fi apelat pentru ca nu crede in asa ceva si nici nu vrea sa se impace cu Gabi Badalau. "Cred prea mult in Dumnezeu, merg la biserica, platesc slujbe pentru binele familiei. Nu am fost niciodata la vrajitoare, mai ales sa-mi readuc in viata o iubire pierduta. La ghicitoare am fost acum cativa ani, sa ne distram. Ne mai distram, ne mai dam in cafea. Cand am vazut articolul m-am amuzat. Nu am suferit dupa Gabi. A fost o relatie de 3 ani, ne-am iubit. Nu am suferit, nu am prea plans. Cred ca sunt eu mai ciudata. M-am bucurat cand am vazut ca e cu Adelina, pentru ca trecea printr-o perioada mai dificila, iar ea este o fata frumoasa. Eu si Gabi acum avem o relatie cordiala", a spus Ramona Gabor.

Bianca musca mana care a hranit-o! "Nu pot sa ii ridic o statuie in centrul Bucurestiului. Si Catalin Botezatu s-a reinventat prin mine".Bianca Dragusanu considera ca si Catalin Botezatu a avut un mare avantaj ca a cunoscut-o si ca prin ea designerul s-a reinventat. "Poate se asteapta sa-i ridic o statuie? Nu stiu. Ii sunt recunoscatoare, dar din pacate nu pot sa ii ridic o statuie in centrul Bucurestiului. Daca stam bine si analizam lucurile ne-am ajutat reciproc. Poate l-am ajutat si eu pe el, Catalin Botezatu s-a reinventat prin mine. Adica, ok, el m-a inventat Catalin Botezatu, ok, daca vreti s-o luati asa cu cuvintele lui. Si eu l-am ajutat pe el, si eu l-am reinventat, dar cred ca si el s-a reinventat prin mine si a fost un ajutor reciproc. NU pot sa descriu sentimentele pentru el acum pentru ca nu am niciun sentiment. Totusi au trecut 3 ani de cand noi nici nu ne mai sunam. NU pot sa spun ca nu ne-am sunat. In limita contractelor care ne-au legat, ne-am cautat reciproc", a spus Bianca Dragusanu.

Adrian Ropotan si Raluca Ogica, scandal cu tipete si injuraturi cu Cezara Darie. Au inghesuit-o in club pe asistenta lui Morar.Scandal de proportii, weekendul trecut, intr-un club de fite din Capitala: fotbalistul Adrian Ropotan si iubita lui, Raluca Ogica, au inghesuit-o pe Cezara Darie - asistenta lui Mihai Morar de la "Rai, da' buni" - si i-au vorbit ca la usa cortului, ajungandu-se, dupa cateva minute, la un pas de bataie. Fostul dinamovist Ropotan, care acum joaca la Tom Tomsk, Raluca Ogica si Cezara Darie au petrecut in clubul Bamboo, stand insa la mese separate. Desi in cursul noptii s-au ignorat reciproc, sambata dimineata lucrurile au luat o alta intorsatura. Potrivit unor martori oculari, in momentul in care Cezara Darie se pregatea sa paraseasca localul a fost abordata de Ropotan si de iubita acestuia, care au inceput sa ii adreseze cuvinte triviale, cel mai probabil din cauza unui conflict mai vechi al fotbalistului cu asistenta lui Morar.