Ce spune Varciu despre escapada amoroasa cu Adelina? Doua dintre cele mai mediatizate persoane din lumea mondena, Liviu Varciu si Adelina Pestritu, si-au petrecut ziua de 14 februarie impreuna, sarbatorind data in care cei doi si-au unit destinele in urma cu trei ani. Adelina sustine ca cei doi nu s-au impacat si ca fiecare isi vede de drumul lui, iar Liviu pare sa ii sustina punctul de vedere, desi in sufletul lui mai exista puternice sentimente pentru ea. Liviu Varciu a dorit sa clarifice situatia dintre el si Adelina dupa ce au aparut poze cu cei doi in presa. Actorul a recunoscut ca s-au intalnit pentru a serba ziua de 14 februarie, cand in urma cu 3 ani si-au unit destinele. Chiar daca se vede ca inca o mai iubeste cu ardoare pe Adelina, Liviu a declarat ca o relatie intre cei doi nu mai poate exista.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Insarcinata in trei luni, Oana Mares duce o lupta crancena pentru a-si putea strange bebelusul in brate! Isi face injectii in burta in fiecare zi. Viata Oanei Mares s-a schimbat intr-un an cat a altora in zece, astfel ca, dupa un divort amiabil cu Augustin Viziru, s-a indragostit nebuneste de un tanar afacerist pe nume Dragos Sabareanu. Desi sunt impreuna de numai zece luni, se simt de parca s-ar cunoaste de o viata, iar planurile lor de a-si intemeia o familie incep sa prinda contur. Oana a intrat recent in luna a treia de sarcina, iar reporterii CANCAN au aflat motivul pentru care vedeta este atat de precauta si tacuta in ceea ce priveste acest subiect. Din pacate, destinul a supus-o unei grele incercari, iar pentru a-si vedea implinit visul de a deveni mama, blonda plateste cu suferinta, chin si foarte multe griji.

Un supermodel roman care face furori in strainatate! Irina, prietena la catarama cu Victoria Beckham. Romanca Irina Lazareanu (29 de ani) face parte din lumea buna a modei de foarte multi ani. Este apreciata si solicitata de marile case de moda si de cei mai cunoscuti designeri din lume. Are o relatie speciala cu aproape toti colaboratorii. In cercurile mondene din Marea Britanie umbla vorba ca Irina are o legatura apropiata cu renumita Victoria Beckham, cea considerata un adevarat model in ceea ce inseamna design vestimentar. Asa cum se intampla intre doua persoane pe care le leaga o prietenie, Irina a venit sa o sustina pe Victoria Beckham la Londra, atunci cand sotia lui David Beckham si-a prezentat noua colectie de haine la Saptamana Modei.

Baiatul primarului Sectorului 5 a petrecut de mama focului in timp ce parintii sai erau separati! Lautarii l-au distrat pe Vanghelie Jr. Alexandru Vanghelie, care a fost acceptat la Sedbergh School, unul dintre cele mai prestigioase licee din Anglia, acolo unde un an de curs costa cateva zeci de mii de lire sterline, a fost prezent in decembrie anul trecut la o petrecere care a avut loc intr-un local din Bucuresti. Chiar daca parintii sai erau separati, dupa cum a declarat primarul PSD al Sectorului 5, iar intre edil si deputatul PSD Oana Niculescu-Mizil existau deja sentimente, Vanghelie Jr. nu a lasat nimic sa-i strice buna dispozitie. Inconjurat de prieteni si de lautari, tanarul s-a distrat de minune.

Uite-o pe Inna intr-o ipostaza in care nu o vezi prea des. Cearcanele si ridurile par a fi la ele acasa pe chipul Innei care nu seamana cu cel al unei tinerei de 25 de ani! Fruntea ii luceste de la prea mult sebum si ridurile din jurul gurii sunt foarte vizibile chiar daca Inna nu zambeste din toata inima. Se pare ca nu doar Bianca Dragusanu arata rau dimineata, fara make-up pe chip. Dar Inna poate sta linistita, mai are timp a se ingrijeasca daca nu vrea sa ajunga ca fosta blonda a lui Bote!

Raluca Lazarut vrea sa inceteze orice colaborare cu proiectul "Superbingo Metropolis"! O costa 20.000 euro sa-si rezilieze contractul. In urma cu aproape trei ani, Raluca Lazarut a semnat un contract cu organizatorii jocului TV "Superbingo Metropolis" pentru o perioada de cinci ani. Potrivit uneia dintre clauze, rezilierea lui inainte de termen ar obliga-o pe vedeta Antenei 1 sa plateasca penalizari de 20.000 de euro. In ciuda acestui lucru, surse din post ne-au dezvaluit faptul ca, inca de la inceputul saptamanii, Raluca incearca sa incheie colaborarea cu show-ul pe care il prezinta de mai bine de doi ani si jumatate, speriata de scandalul care s-a iscat in jurul lui. Mai mult, Raluca ar avea deja oferta de a prelua fraiele unui alt format TV, tot in cadrul televiziunii din Baneasa.