Poza cu Whitney Houston in sicriu! A fost ingropata cu papuci de aur si bijuterii de 500.000 de dolari! Whitney Houston a plecat fulgerator dintre noi in urma cu o saptamana. Diva a fost descoperita moarta intr-o camera de hotel, cu o zi inainte de decerenarea premiilor Grammy. Ceremonia de inmormantare a vedetei a strans laolalta mai multe vedete din showbizul international care au tinut sa ii aduca un ultim omagiu artistei. Totul s-a petrecut in spatele usilor inchise, doar cei aflati pe lista de invitati putand lua parte la funeralii. Chiar si asa, jurnalistii de la National Enquirer au reusit sa se strecoare inauntru si sa obtina o fotografie unica cu artista in sicriu.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cum l-a cucerit Vica pe Piti! Cu sanii astia l-a scos din minti! A urmat o poveste frumoasa de dragoste, dar Piti nu a vrut sa renunte la familia lui in favoarea Vicai. Din relatia lor a rezultat un copil, motivul pentru care acum fosta amanta a selectionerului se cearta cu acesta prin tribunale. "Cateodata cred ca nu am participat deloc la conceperea acestui copil. Noi, cei mari, intelegem mai bine anumite lucruri, dar el, copil, nu poate. E mult mai greu sa ii explici anumite aspecte. Parintii mei nu au fost niciodata de acord cu relatia mea, dar au tinut la el. Mama m-a sfatuit sa fac pasul asta, mi-a zis ca trebuie sa isi recunosca copilul, pentru ca acum e deja mare", a spus Vica.

Romanca Lili s-a distrat cu Ronaldinho la carnaval. Lili Cheveresan a dat lovitura. Plecata acum opt ani din Romania, blonda a reusit sa puna mana pe unul dintre cei mai charismatici fotbalisti ai ultimelor decenii, Ronaldinho Gaucho. In urma cu un an si jumatate au aparut primele informatii despre o posibila legatura a lor, dar ei au negat ca ar avea o relatie. Acum, insa, le va fi mult mai greu sa faca acest lucru. Super-fotbalistul brazilian a participat la carnavalul de la Rio, unde a inchiriat o loja pentru treizeci de persoane. Printre acestea s-a regasit si romanca Lili, careia i-a acordat o atentie speciala in ambele seri in care jucatorul s-a distrat la celebra fiesta sud-americana.

"Sexy-braileanca" e anchetata de politie pentru ca a facut show erotic in prezenta unor minori. Florina Mihaila, alias Sexy-braileanca, este cautata de mai bine de doua luni de politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale din Sibiu pentru a da cu subsemnatul intr-un dosar penal in care este acuzata de coruptie sexuala. Surse judiciare au dezvaluit ieri pentru CANCAN ca starleta XXX a fost invitata in decembrie 2011 sa faca striptease intr-un club din localitatea sibiana Sadu. Dupa miezul noptii, invitata speciala a facut un show incredibil, infierbantandu-i pe masculii pofticiosi care intindeau mainile pentru a o atinge.

Deea Maxer si-a marit bustul obligata de mama ei si de soacra. Deea Maxer a fost aproape impinsa de la spate de rubedeniile ei sa isi refaca bustul, mama sa spunandu-i ca lucreaza in showbiz si nu se cade sa aiba sanii lasati. De aproape o luna si jumatate, Deea, sotia lui Dinu Maxer, defileaza tantosa cu un bust nou-nout, un implant cu silicon la care a apelat dupa ce a constatat ca sanii ei si-au pierdut din fermitate in urma alaptarii. Contrar asteptarilor, Deea nu a avut de dus munca de lamurire cu ai sai, gasindu-si "aliati" in mama sa si a lui Dinu.