Simona Patruleasa este terorizata de Evelyn Badea de peste 7 ani! "Este bolnava! A vrut sa ma bata, sa ma traga de par". "Sunt 5 ani de Kanal D si pentru mine inseamna mult. Nu sunt o persoana mondena, nu imi place sa vorbesc despre mine pentru ca, cu cat o faci mai putin, cu atat e mai bine. Cu toate ca este o poveste frumoasa, ma limitez la atat: l-am vazut pe Sabin dupa 6 luni si acum suntem impreuna. Imi trimitea flori destule si frumoase. Mi-a placut vocea lui si cum vorbea, era decent si nu foarte insistent. Cand ne-am vazut prima oara mi-am dat seama ca ma va recunoaste", si-a adus aminte prezentatoarea de la Kanal D despre cum a decurs relatia ei cu Sabin.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Pepe ii da replica Oanei dupa ce ea l-a criticat dur: "M-ar surprinde sa aflu ca e fericita sau ca i-a venit mintea la cap". In urma cu o zi, Oana Zavoranu a declarat ca fostul ei sot nu este fericit cu actuala lui prietena pe care este fortat sa o ia de sotie din moment ce a dezvirginat-o. Facand parte dintr-un clan de tigani care tine la traditie, Raluca trebuie sa se casatoreasca cu Pepe daca s-a dezvirginat cu el. Oana este sigura ca Pepe minte si ca este nefericit in relatia lui cu Raluca Pastrama, fiica de tigani care tin mult la traditia strabunilor. Zavo a marturisit ca Pepe nu are bani sa ii rascumpere virginitatea iubitei lui si ca este obligat sa se casatoreasca cu ea si sa aiba un copil cu o persoana pe care nu o iubeste.

Adi Sina a tocmit un mercenar cibernetic pentru a-l face celebru pe Facebook! A cumparat 50.000 de fani cu 500 euro. Adrian Sina, cel mai bine cotat artist de pe Facebook datorita faptului ca a ajuns la peste o suta de mii de fani intr-un timp record, este acuzat ca a apelat la un mercenar cibernetic, pe care l-a platit cu 500 de euro pentru a-i aduce in mai putin de o luna 50.000 de admiratori virtuali. Povestea incredibila ne-a fost relatata chiar de artizanul evolutiei fantastice, care l-a ajutat pe Sina sa ocupe primul loc intr-un top realizat de site-ul de socializare. "De peste doi ani ma ocup cu aducerea fanilor, a "like"-urilor, pe Facebook. Am colaborat de-a lungul timpului cu artisti, bloguri, magazine online.

Suferind si de prostata cronica, Toto Cutugno a facut un soc respirator dupa concertul de la Bucuresti! E insotit de medic nonstop. Toto Cutugno (69 de ani), cel mai de succes artist italian, a dat tot ce a avut mai bun pe scena de la Sala Palatului, rezistand eroic timp de trei ore in fata publicului din Romania. Efortul considerabil insa a avut efecte negative asupra starii lui de sanatate, solistul fiind la un pas de lesin in spatele scenei, imediat dupa terminarea recitalului. Aflat in mijlocului fanilor care obtinusera sansa de a-l intalni pe artist, Toto a trecut printr-un adevarat calvar, care aproape ca l-a condus spre o situatie limita: italianul a intampinat dificultati de respiratie, a simtit ca se sufoca si a cerut imediat grupului sa se indeparteze.

Andreea Marin Banica s-a fotografiat cu un barbat "exotic" dezbracat in fata Casei Albe: "Protesta pasnic". Andreea Marin a explicat la Sinteza Zilei, de la Antena 3, ca zilele acestea a participat la conferinta organizata in capitala SUA impotriva violentei domestice, dar a realizat si un pictorial "cu o poveste". In una dintre fotografiile realizate, Andreea Marin Banica apare pe o banca, in fata Casei Albe, alaturi de un barbat dezbracat, cu barba si parul lung.

Carmen Harra traieste visul american! Uite cum arata casa ei de 7 milioane de dolari! Are un tablou de un milion si bijuterii de sute de mii de dolari! In timpul petrecut in SUA, Carmen Harra a reusit sa isi construiasca un "imperiu financiar". Detine un apartament la New York si doua case pe plajele din Miami. Vila in care locuieste valoreaza 7 milioane de dolari si este plina numai de lucruri scumpe. Carmen se lauda cu un tablou al unui pictor francez care a costat-o nu mai putin de un milion de dolari, plus multe altele care valoreaza zeci de mii de dolari. Dresing-ul vedetei este plin de genti si pantofi scumpi, colectia de genti Hermes fiind de-a dreptul impresionanta.

Adelina Pestritu si Mihai Bendeac, in ipostaze uluitoare! Adelina Pestritu a fost mai sexy ca oricand, intr-un costum sumar, precum cel al lui Super Woman. Partenerul sau "partenera" ei de distractie nu e nimeni altul decat Mihai Bendeac. Probabil cei doi au inregistrat impreuna pentru un nou sezon al emisiunii lui Bendeac, iar acesta era deja costumat intr-unul dintre personajele sale celebre, pentru ca in alte imagini, Adelina apare in ipostaze mai mult decat apropiate cu el.