Bianca Dragusanu, o sursa de venit pretioasa pentru "consiliera" Veronica Cara. Incearca sa scoata bani grei de pe urma ei cu regii ieftine. A plecat de la Antena 1, dar a castigat o prietena aparent dezinteresata. De cand este libera de contract, Bianca Dragusanu este consiliata din umbra de Veronica Cara, asa-zisa psihologa care apare periodic in prim-plan atunci cand o vedeta da de greu. Dezinteresul ei pare insa indoielnic... Zilele trecute un anonim a incercat sa vanda o inregistrare a catorva confesiuni smulse Biancai de Veronica, cerand in schimb 5.000 de euro. Filmarea este atat de clara incat pare mai degraba o regie pusa la cale de... consiliera.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Botul si sanii la inaintare! "Sexy-braileanca" s-a sarutat cu prietena ei in toaleta unui club de fite, sperand ca vor fi hot! Rezultatul este departe de cel dorit. Florina si-a petrecut noaptea in club cu fetele si, ca orice pitipoanca autentica, nu putea rata o sedinta foto in toaleta clubului! Sexy-braileanca" a iesit cu fetele in club la agatat! Si cum era pacat ca efortul depus pentru o tinuta si machiaj demne de o pitipoanca adevarata sa se iroseasca, si-a luat fetele la baie si au incins o adevarata sedinta foto, botic la botic, si san la san! Pentru ca saruturile intre fete aduna cele mai multe Like-uri si comentarii pe Facebook, nu putea sa nu isi faca si ea una cu aparent cea mai buna prietena! Fetele si-au tuguiat boticurile si au facut transfer de ruj timp de cateva secunde pentru o ipostaza hot! Pacat insa ca nu le-a iesit...

Claudiu Bleont si sotia lui s-au batut in direct la Gabi Firea Show! Vezi cine a castigat! Claudiu si Andra Bleont s-au luat la bataie la emisiunea Gabrielei Firea de la Antena 1. Cei doi practica Aikido si au facut o mica demonstratie. Andra are o centura neagra la Aikido, iar Claudiu are centura verde. "Vreti sa vedeti cum imi bat barbatul? Pentru ca e aniversarea lui Claudiu, o sa-i dau voie sa ma bata pana ma usuca. E singura lui sansa", a spus Andra. Claudiu nu a fost foarte "incantat" de faptul ca trebuie sa-si bata sotia.

Tudor Chirila s-a dezbracat pe scena de la Baia Mare. Liderul formatiei Vama a inceput sa-si faca un obicei din a se dezbraca pe scena, in timpul concertelor, indiferent de temperatura de afara. Weekendul acesta, Tudor Chirila a sustinut un concert la Baia Mare. Intr-o poza, care a fost publicata pe Facebook, artistul apare dezbracat de la brau in sus, in timp ce indrepta microfonul spre public. In ciuda faptului ca mai are doi ani pana ce va implini 40 de ani, Tudor inca se tine in forma si isi permite astfel de "extravagante", cum ar fi renuntarea la tricou.

Cristina Pana si-a angajat bodyguard de frica iubitului din Medgidia care a terorizat-o ani la rand. Batuta si abandonata in camp. Inca de cand era adolescenta, Cristina Pana si-a dorit sa scape de orasul sau natal, Medgidia, si sa ajunga fotomodel, insa primul iubit, un tanar pe nume Steli Gherase, a facut tot ce i-a stat in putere sa o impiedice. Foste cunostinte de-ale "pupezei" povestesc cum, in urma cu cativa ani, Steli Gherase ii interzicea sa participe la concursuri de Miss si sa se imbrace provocator. Mai mult, aceleasi surse sustin ca relatia dintre cei doi era una destul de tensionata, barbatul avand un comportament agresiv fata de Cristina, pe care o altoia chiar in fata prietenelor. Certurile dintre ei erau atat de aprinse incat Steli o ducea pe Cristina in miezul noptii la cativa kilometri de casa, pe un camp, si o abandona acolo. Toate acestea au durat cativa ani, pana cand fosta asistenta, satula de geloziile iubitului, s-a mutat in Capitala. Nici asa nu a scapat de teroarea lui Steli, care de fiecare data cand Pana revenea in orasul natal o batjocorea si ii aducea injurii. Acesta a fost si motivul pentru care tanara si-a angajat un bodyguard care o insotea peste tot. Desi la momentul respectiv locuitorii din Medgidia sustineau ca "pupaza" s-a umplut de fite si ca vine cu bodyguard pentru a face impresie, Cristina le povestea prietenelor ca de fapt ii este frica de Steli Gherase.

Vezi ce conditie trebuie sa indeplineasca "Viespea", ca Ogica sa nu o insele! Pentru ca sunt pe punctul de a face pasul cel mare, Stelian Ogica si "Viespea" lui au stabilit deja si cateva conditii. Asa ca daca Vanessa nu vrea sa fie inselata va trebui sa respecte cu sfintenie o regula de aur. Se pare ca Ogica este indragostit mai mult de formele blondei decat de ea, asa ca in cazul in care Casandra Vanessa se va ingrasa vreodata, acesta o va insela cu siguranta. "N-am voie sa depasesc 52 kg... Dupa ce depasesc 52, iubitul meu s-a jurat ca ma va insela", a scris Casandra Vanessa pe Facebook.