Diana Dumitrescu a defilat cu bustul la vedere pe vremea cand era model. Asa avea sanii inainte sa-si puna silicoane. Inainte sa ajunga actrita, Diana Dumitrescu si-a suplimentat veniturile lucrand ca fotomodel si, nevoita sa se supuna rigorilor designerilor, blonda a defilat si cu sanii la vedere. Cum avea, se pare, un complex, blonda si-a pus repede silicoane, inainte de a-si incepe cariera de actrita. Constanteanca Diana Dumitrescu s-a angajat la postul Acasa TV in anul 2007, nu inainte insa de a face o vizita la cabinetul medicului estetician pentru a-si mari bustul, cu ajutorul implanturilor. Cum brusc i-a crescut increderea in sine, blonda a acceptat sa apara si mai sumar imbracata in telenovelele in care a jucat, insa nimeni nu i-a vazut sanii inainte de operatia de siliconare. Desi spune despre ea ca este destul de pudica si a refuzat toate ofertele pentru pictoriale nud, iata ca blonda nu s-a sfiit sa defileze cu sanii la vedere, in toata splendoarea. Ce-i drept, mama natura nu a fost extrem de generoasa cu ea, insa Diana nici nu s-a facut de ras cu bustul ei natural, bucurandu-se de mare succes la publicul masculin, inca de pe atunci.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Monica Barladeanu, sexy intr-o rochie "Lolita"! A pozat pe coperta revistei InStyle intr-o creatie semnata Dana Budeanu! Recunoscuta drept una dintre cel mai bine imbracate vedete autohtone, Monica Barladeanu isi alege cu grija tinutele, mai ales atunci cand se afiseaza la evenimente mondene. Impatimita a rochiilor, frumoasa actrita face furori la fiecare aparitie publica, iar tinutele Danei Budeanu i-au placut atat de mult, incat a inceput sa le poarte constant. Vedeta a pozat pentru cel mai recent numar al revistei InStyle intr-o superba rochie alba, de matase naturala, care i-a pus in evidenta decolteul apetisant, ce apartine brandului "Lolita". Este o interpretare a modelului "Jane", la care i s-au adaugat si umeri supradimensionati si care confera fiecarei femei starea de libertate nemarginita. "Ea a putut, ea a ales, a ales iubirea mai presus de orice, a ales sa fie libera sa simta, a lasat totul, s-a lasat pe ea, a invins lumea, a ales fericirea. Evadeaza ca ea, elibereaza-ti picioarele, alearga libera, totul se misca, totul pluteste... alege iubirea", este povestea rochiei Jane.

Triunghi amoros periculos: doua manechine internationale si un afacerist bogat. Milionarul constantean Sorin Visenescu si manechinul international Norina Sandra au o relatie de mai mult timp, presarata cu certuri, impacari si chiar procese la tribunal. Intr-o perioada in care erau despartiti, modelul de 28 de ani l-a dat in judecata pe afaceristul constantean, pentru a-i recunoaste copilul, dar ulterior cei doi s-au impacat. Este de notorietate faptul ca milionarul avusese inainte de Norina o relatie cu un alt manechin de talie internationala, Elena Baguci. Ce nu se stia insa este faptul ca acesta i-a fost "suflat" Elenei de cea mai buna prietena a ei, nimeni alta decat Norina Sandra. In acea perioada, cele doua manechine romance erau pe val in lumea modei la cel mai inalt nivel si petreceau foarte mult timp impreuna, pe la festivalurile la care participau. Erau atat de apropiate, incat imparteau de multe ori aceeasi camera de hotel, isi povesteau cele mai intime secrete si nimic nu parea sa le strice prietenia. Elena Baguci avea o relatie stabila cu Sorin Visenescu, in timp ce Norina nu avea o relatie la fel de bine inchegata.

Marina Dina, senzuala intr-o reclama la rujuri! De cand nu mai e asistenta, contractele curg! De cand a renuntat la postul de asistenta TV, Marina Dina este solicitata de diverse firme pentru a face reclama la produsele lor. Marina Dina este o albinuta ocupata! Dupa ce a semnat un contract cu o firma de jenti, aceasta face acum reclama si la produse cosmetice. Marina a pozat cu o pereche de ochelari si cu buzele-i senzuale in timp ce se da cu ruj!

Adelina Pestritu vrea sa se marite! Uite cine a facut striptease si s-a dat la ea in direct la televizor! Desi spune ca e singurica, Adelina Pestritu a marturisit ca ar vrea sa isi puna pirostriile inca o data. Invitata la emisiunea "Rai, da buni", Adelina Pestritu a avut parte de tratament special. Pentru ea a dansat in direct Alin Pascal Cojocarita. In mod normal, acesta e solistul din band-ul emisiunii, dar cand a vazut-o pe bruneta nu a mai putut sa se abtina si a trecut la dans. Alin s-a lipit de Adelina si si-a dat jos camasa, ca sa o impresioneze pe prezentatoarea TV. Ade i-a intrat in joc si a dansat alaturi de el. "Stiu o pensiune la Predeal", le-a recomandat Mihai Morar, in gluma. "Viata mea e plina de iubire, ca a venit primavara. Iubirea familiei, a prietenilor. Probabil dragostea barbatilor am pus-o in cui. Nu a fost nimeni care sa imi dovedeasca iubire pura. Mi-e dor sa ma mai marit o data", a explicat Adelina.

Ce neatenta! Jessica Alba ne arata chilotii! Actrita americana Jessica Alba a fost prinsa pe picior gresit la Saptamana Modei de la Paris, unde a fost sa urmareasca prezentarea colectiei Lanvin. Aflata in public, Jessica s-a tot miscat pe scaun astfel incat, la un moment dat, fusta de culoare neagra i s-a ridicat extrem de mult, lasand sa i se vada chilotii de culoare alba in toata splendoarea lor. Cei aflati langa ea, un barbat si o femeie, au fost fotografiati in timp ce nu-si puteau dezlipi privirea de la picioarele senzualei vedete.