Astea-s primele fotografii nud cu Sanziana Buruiana!

Caru rasturnatFoto: Colaj foto

S-a dezbracat si s-a tavalit pe trei scaune! Sanziana Buruiana a devenit cunoscuta cu ajutorul dotarilor de la mama natura, dar si prin modul in care a stiut sa-si expuna decolteul generos in diferite ocazii. Constienta ca doar ajutata de "Sanzi" si "Ana", asa cum si-a botezat sanii, va ajunge celebra, fosta "pupaza" si-a pregatit lansarea in showbiz cu ajutorul unui pictorial nud facut intr-un studio improvizat. Intre timp a devenit cunoscuta prin alte mijloace, asa ca nu a mai fost nevoita sa scoata "asul" din maneca.

El este primul finalist de la "Romanii au talent"!

Este noul "Narcis Iustin Ianau" din sezonul asta - Vezi ce voce bestiala are. Ialcin Regep este din Bucuresti si are 18 ani. "Parintii mei sunt de origine turca. Eu de la varsta de doi ani sunt intr-un centru de plasament. Am venit la 'Romanii au talent' ca sa arat lumii talentul meu. Cand aveam 13-14 ani mi-am descoperit acest talent", a marturisit Ialcin Regep. "Gata! Hai, pariem pentru finala?", a spus Pavel Bartos dupa ce a auzit primele note din glasul tanarului. Ialcin Regep a interpretat un fragment din opera "Carmen".

Insarcinata in luna a saptea, Alina Borcea se comporta tot ca un model!

Vezi ce gest surprinzator a facut! Dupa lunile petrecute la Miami, odata cu revenirea in Romania, Borcea si-a reluat afacerile, in timp ce sotia sa este preocupata de copilul pe care il poarta in pantece. Zilele trecute, cei doi soti au luat masa de pranz impreuna, la restaurantul Casa di David din Capitala. Au venit separat, fiecare cu masina personala, ca un adevarat cuplu modern. Chiar daca este insarcinata in luna a sasea, poate chiar a saptea, Alina nu a renuntat la tinutele de gala, afisand o atitudine de model, "usor" insarcinata, ce paseste pe catwalk. Mai mult, dupa masa si-a aprins nonsalanta o tigara. Mai multe informatii gasesti in numarul actual al revistei Ciao!.

Se tin scai necazurile de fostul sot al Romanitei! Adrian Iovan nu mai are succesul de altadata la femei: "Fara bani, nu le mai vrajesti".

Dupa ce pensia i-a fost taiata, iar in urma cu doua zile a fost acuzat de o vecina ca i-a impuscat cainele, Adrian Iovan are o noua problema, de data aceasta fiind vorba de femei. Fostul sot al Romanitei a marturisit reporterilor CANCAN ca, din cauza lipsei banilor, nu prea mai reuseste sa le "vrajeasca" pe reprezentantele sexului frumos, pentru ca, oricat de atragator ar fi el, trebuie sa scoata femeia macar la un suc.

Antonia, intr-o ipostaza mai mult decat provocatoare! Uite cum a pozat cu sfarcul la vedere!

Ea s-a pozat nemachiata, cu cateva pete de la un produs cosmetic impotriva cosurilor, in timp ce scotea limba la camera. Amanuntul interesant apare daca te uiti mai jos de fata Antoniei. Maioul pe care il purta scoate la iveala sanul si sfarcul cantaretei, intr-o ipostaza mai mult decat provocatoare. Antonia nu si-a dat seama ce fotografie face publica, pentru ca si-a concentrat atentia in alta parte, nu in partea de jos a fotografiei care arata tot.