Brianna Caradja a terorizat un gigolo! Vezi ce fantezii are printesa! Dupa ce a fost protagonista unei farse incredibile, in care i s-a inscenat o crima prin neglijenta, Brianna Caradja revine anul acesta la Dan Negru in emisiune in ipostaza de complice. Victima ei va fi un gigolo, care, ajuns la domiciliul instaritei si mai ales pretentioasei sale cliente, va trai acolo experienta vietii lui. Desi fusese avertizat de catre managerul firmei care intermedia intalnirea, ca, in general, clientele instarite precum Brianna au fantezii ciudate, barbatul nu si-ar fi putut inchipui niciodata ce il astepta. Astfel, Brianna i-a cerut sa se imbrace in Shrek si sa faca fel de fel de gesturi grosolane, pentru ca ei ii plac barbatii adevarati si nicidecum cei sofisticati sau pretentiosi. Apoi, gigolo-ul s-a imbracat in costum de crocodil pentru ca Brianna este fascinata de Discovery si isi doreste sa vizioneze acest program impreuna cu el. Ciudata situatie nu avea sa se incheie aici, deoarece, in scurt timp, barbatul statea aproape gol in fata Briannei, imbracat doar intr-un chilot tanga minuscul, citind tot felul de cuvinte din Dictionarul explicativ al limbii romane.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Ca sa demonstreze ca este naturala din cap pana in picioare, Alexandra Harra s-a lasat pipaita de o fata pe fund si pe sani! Fiica parapsihologului Carmen Harra se afla in Romania cu mama ei pentru cateva zile. Si pentru ca s-a abatut de la rutina ei zilnica din America, Alexandra a facut o vizita la sala de fitness pentru a ne arata cum isi intretine ea posteriorul care a pus Hollywoodul pe jar! Alexandra Harra are grija de silueta ei si frecventeaza des sala de fitness, unde merge tot timpul aranjata! Nu ii lipsesc hainele mulate, cerceii mari si machiajul strident! "Mi-a fost dor de asta, nu am fost la sala cateva zile. Mai atrag privirile barbatilor, in America multe femei sunt asa, eu nu sunt extraordinara. Vrei sa simti? Numai pe tine te las!", i-a spus Alexandra reporterei care i-a pipait apoi fundul mare si ferm. Dupa cateva exercitii la posterior, Alexandra a trecut la cele pentru sani: "Mai ai tu voie inca o data, nu colegii. Si la sala trebuie sa am cercei, ceva pink pe mine, ceasul, inelele", a declarat ea pentru "Drept la tinta".

Jean de la Craiova si-a pierdut virginitatea la 11 ani! Afla ce a facut cand fata i-a dat papucii! Jean de la Craiova a facut o dezvaluire de senzatie despre prima lui noapte de amor, care a avut loc in copilarie. Manelistul a fost un adolescent precoce si nu a asteptat prea mult timp pentru a deveni barbat. "Prima noapte de dragoste a fost la 11 ani", a marturisit Jean de la Craiova pentru Zeus TV. De asemenea, cantaretul si-a amintit cu nostalgie de prima relatie incheiata, atunci cand o fata i-a dat papucii. "Am plans. M-am ascuns in camera si plangeam 'uite ma, asta nu ma mai vrea'. Dupa ce i-am luat biscuiti, suc, mi-a mancat si prajitura", a spus manelistul.

Uite-o pe Cristina Roman in lenjerie intima! Iti place cum arata? Cristina Roman a participat recent la o prezentare de moda, iar in culise a fost fotografiata de o prietena in lenjerie intima. Sosia Adelinei Pestritu, care si-a sarbatorit recent ziua de nastere alaturi de celebrul Mohombi, a pozat in sutien si chiloti, cu mainile pe solduri, punandu-si in valoare calitatile de fotomodel. Fotografia a fost postata pe Facebook si s-a bucurat de multe like-uri. In plus, prietenii Cristinei Roman i-au lasat comentarii in care i-au spus ca este foarte frumoasa si sexy! Tu ce parere ai?

Simona Trasca, dupa ce a stat 2 zile internata la Spitalul 9: "Ma bucur ca nu m-am omorat! Daca as vrea, as putea sa ma omor si in salon, sa ma spanzur cu cearsaful". Simona Trasca a fost la un pas sa se sinucida, vineri noaptea, dar a ajuns in plina depresie la spital, unde a fost tratata doua zile pentru o suferinta ce pare majora. Chiar daca a fost externata astazi, Simona Trasca inca nu este pe deplin refacuta. Medicii spun ca are o reactie acuta la stres, care a dus la depresie. Pare insa hotarata sa nu mai incerce sa isi ia viata, macar de dragul copilului ei. "Toata viata mi-am dorit sa mor. Astazi sunt ok, ma bucur ca nu m-am omorat. Am mai incercat, dar nu am reusit. Am avut mereu momente nefericite, mai multe decat fericite. E a treia mea tentativa de sinucidere", a spus Pamela de Romania la Antena 1. Simona a trecut prin doua nopti cumplite in spital, iar astazi a plecat pe propria raspundere, pentru ca nu mai suporta atmosfera de acolo.

Dan Octavian Visan isi cere iertare de la Dumnezeu! "Profu' de sex" s-a retras la o manastire de maici. Fostul profesor de sport de la "Jean Monnet", Dan Octavian Visan, a plecat, pentru o perioada, la o manastire din judetul Neamt, unde slujeste duhovnicul sau. Judecat pentru sex cu o minora, Visan nu avea voie sa paraseasca Bucurestiul, motiv pentru care, inainte sa plece, a fost nevoit sa ceara acceptul expres al instantei. Implicat intr-un scandal urias, izbucnit in toamna anului trecut dupa ce a intretinut relatii sexuale cu una dintre elevele lui, fostul profesor Dan Octavian Visan a plecat sa-si caute linistea la Manastirea Varatec din comuna nemteana Agapia. Visan a fost obligat sa ceara in instanta ridicarea interdictiei de a parasi localitatea, in conditiile in care, in prezent, este judecat de magistratii Judecatoriei Sectorului 1. Prin avocati, acesta a facut apel la intelegerea judecatorilor, pe care i-a anuntat ca vrea sa se apropie de divinitate, explicand ca nu poate dovedi acest lucru cu niciun document, in conditiile in care "Dumnezeu este in suflet".