Dupa ce l-a "usurat" de 14.000 euro, grecul Dimitris Tombros si-a facut o parere despre Simona Florescu: "Numai de bani ii pasa. Banii sunt viata ei". Indragostit pana peste urechi, Dimitris Tombros se simte mintit, tras pe sfoara si inselat cu zambetul pe buze de catre Simona Florescu. Desi initial aceasta i-a declarat iubire vesnica, dupa ce si-a dat seama ca partenerul ei are serioase probleme financiare si ca nu-i mai poate acoperi cheltuielile ce se ridicau la cel putin 2.000 de euro lunar, aceasta a dat bir cu fugitii. Avand atat sufletul, cat si orgoliul ranit, grecul a dat in vileag amanunte incendiare despre povestea lor de dragoste, demontand toate declaratiile Simonei de la inceputul relatiei lor.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Invitata speciala a lui Al-Habtoor la Dubai! Ramona Gabor s-a numarat printre sustinatorii printului arab la campionatul de polo pe iarba. Ramona Gabor i-a fost alaturi surorii sale, Monica, revenita in tara din Statele Unite ale Americii pentru procesul de custodie a fiicei ei. Dar, dupa cateva zile petrecute impreuna, sora mai mica a plecat intr-o mini-vacanta pe meleaguri mai insorite. Ramona nu putea refuza invitatia printului Mohammed Al-Habtoor, pe care il cunoaste de mai bine de trei ani, la o competitie sportiva importanta pentru acesta.

Emotionant! Uite ce felicitari de 8 Martie si-au oferit Monica Gabor si Irinuca - Mama ei i-a scris in engleza, ea i-a dat colier identic cu al sau. "A fost o vizita de foarte bun augur, a fost incredibil de 8 Martie, mi-a desenat ea insasi o felicitare. Mi-am luat felicitarile in geanta cu care plec maine in America. Lucrurile speciale raman la mine, ca sa ne aducem aminte peste ani de ele. I-am scris: You are the reason of my life", a dezvaluit Monica Gabor, la CANCAN TV, la Kanal D.

Moni: "Iubitul meu desface o sticla de vin de 25.000 de dolari, dar o face pentru prieteni, el nu bea alcool". Mr. Pink are o avere impresionanta si o reputatie foarte buna, care pot sa ii asigure o masa la Oscaruri, dupa cum a explicat Monica Gabor. In plus, iubitul ei are prieteni la care tine foarte mult si carora el le face cadouri foarte scumpe.

Anca Neacsu sustine ca a trait un cosmar din cauza fostei sotii a logodnicului ei! "Ne-a tinut despartiti un an cu minciuni si santaj". Totul a inceput in iunie 2010. Anca Neacsu, impreuna cu mama si sora ei, a petrecut o saptamana de vacanta in Antalya. Acolo l-a cunoscut pe Serkan Yaman la o petrecere privata. Au vorbit cu orele si s-au imprietenit. Datorita unui contract, Anca s-a intors in Antalya si in iulie, si in septembrie. Intre timp, relatia s-a aprofundat in plan virtual, cei doi purtand discutii interminabile pe internet, ca, in scurt timp, totul sa se transforme intr-o veritabila poveste de amor.

Tatal "Marijuanei" spune adevarul despre cat de mult i-au afectat drogurile creierul fiicei lui! "Nu mai are voie sa faca copii". Perioada rebela in care Dana "Marijuana" a consumat droguri are acum consecinte grave asupra starii ei de sanatate. Vedeta are halucinatii daca-si intrerupe tratamentul medicamentos, nemaiavand dreptul la o viata normala din cauza interdictiilor impuse de medici. Indragostita lulea de noul ei iubit, Dana "Marijuana" a renuntat timp de opt luni la medicamente, iar acum se confrunta iar cu probleme serioase.