​Verisoara Andreei Antonescu are un trecut zbuciumat. Figureaza in baza de date a politiei elvetiene. Conform unor informatii primite pe adresa pont@cancan.ro, in perioada 2008-2011, timp in care a fost plecata in strainatate, Ana Maria D., verisoara Andreei Antonescu, ar fi primit bani contra serviciilor sexuale prestate barbatilor in mai multe localitati elvetiene. Potrivit acelorasi surse, in timpul sederii in Elvetia, tanara originara din Galati ar fi locuit impreuna cu un barbat insurat. Mai mult, aceasta si-ar fi obtinut si forme legale de practicare a prostitutiei, a platit taxe la stat pentru aceasta slujba si ar figura in baza de date a politiei din Quartiere Piazza, Bellinzona, ca practicanta a celei mai vechi meserii. Cat timp a locuit in concubinaj cu barbatul insurat din Elvetia, ea s-a lasat filmata in repetate randuri facand sex normal si oral, fapt dovedit si de un filmulet primit la redactie. Conform surselor noastre, verisoara Andreei Antonescu s-ar fi folosit de imagini pentru acostarea potentialilor amatori de sex pe bani in barurile unde tanara ar fi lucrat ca prostituata. Dupa patru ani de munca, femeia s-a intors in Romania la sfarsitul anului trecut.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Cat a costat dezvirginarea Monicai Gabor: 200 de dolari! Citeste aici detalii socante despre adolescenta ei traumatizanta! Potrivit rechizitoriului obtinut de reporterii CANCAN, Monica Gabor, "la varsta de 16 ani, a fost recrutata prin inselaciune in vara anului 2003 de catre inc. Damaschin Dan Constantin, pe care l-a cunoscut sub titulatura Dinu Damaschin si care i-a promis ca ii gaseste o slujba si sub contextul acestei promisiuni si-a asigurat controlul asupra ei prin gazduirea la locuinta proprie, obtinand acceptul familial prin diferite motivari neadevarate, privind perspectiva unei slujbe pe litoral si ca in acest context prin ulterioare constrangeri cu violenta fizica si psihica a incercat sa o plaseze catre diferiti clienti influenti, cat si din lumea interlopa a Bacaului si Bucuresti, si ca circumstantele de victimizare au fost construite impreuna cu acoliti ai sai, indicand pe numitii Hasan Ovidiu, Radu Duta, Cristi Tanase, cel din urma reusind sa o abuzeze sexual, indicand si aspectul ca urmare acestor circumstante consumate Damaschin Constantin a obtinut suma de 200 dolari".

Andra a fost sechestrata de un taximetrist si a plans in hohote! Vezi cum a fost posibil! Andra a avut parte de o zi groaznica, tocmai cand David, baietelul ei, implineste un anisor. Cantareata a dat peste un taximetrist, care nu mai voia sa ajunga la destinatie, dar nici s-o lase pe aceasta sa mai coboare din masina. Pe tot parcusul acestei curse, Andra si-a sunat plangand mama, dar si sotul pentru ca taximetristul nu mai voia sa opreasca masina si devenea din ce in ce mai insistent. Alertate de Andra, mama ei, dar si surorile sale au anuntat politia. Chiar daca artista a vrut sa ajunga la o intelegere cu soferul si sa-i ofere bani, acesta nu a cedat nici macar cand Andra a incercat sa se arunce din masina. Din fericire pentru Andra, aceasta cursa infernala este doar o farsa chiar din partea sotului sau, cu ocazia zilei de nastere a fiului lor. Catalin Maruta i-a facut aceasta gluma sotiei lui, cu riscul de a nu mai manca acasa, doar pentru a-l tine minte toata viata.

Raluca (Bambi) a rupt logodna cu iubitul ei, dupa o cerere de vis in Las Vegas. In loc sa ajunga la altar, si-au spus "Adio!". In timp ce sora ei, Denisa, se pregateste pentru cununia religioasa, Raluca tocmai s-a despartit de logodnicul ei. Desi acceptase cererea in casatorie a lui Razvan, blonda a decis ca e mai bine sa mearga pe drumuri separate, intrucat nu se mai intelegeau. Anul acesta este unul plin de schimbari pentru Raluca Tanase de la Bambi. Dupa ce s-a orientat catre o cariera de rezerva, debutand ca designer vestimentar, blonda si-a schimbat si statutul, in viata personala. Logodita cu Razvan, un tanar afacerist cu care s-a iubit doi ani, solista a decis sa rupa relatia, crezand ca ei nu mai pot avea un viitor impreuna: "Ne-am despartit. Nu cu cearta, nu cu scandal, pur si simplu nu ne mai intelegeam, avem caractere diferite si nu ne potriveam. N-a stiut nimeni ca noi am fost si logoditi, m-a cerut in casatorie cand am fost in vacanta, in Las Vegas", a povestit Raluca pentru CANCAN.

Catalin Morosanu, "Moartea pasiunii"! Si-a cucerit iubita pe mIRC "asl, pls!", i-a fost rusine sa o ceara de sotie si i-a fost frica sa asiste la nasterea fiicei lui! Luptatorul Catalin Morosanu, cunoscut si sub numele de "Moartea din Carpati", recunoaste ca i-a fost rusine sa ingenuncheze in fata iubitei lui ca sa o ceara de nevasta. Mai mult, el spune ca nu ar fi asistat la nasterea fetitei lui, chiar daca proiectul in care era implicat la acea vreme i-ar fi permis sa stea in sala de nasteri. Invitat in platoul emisiunii CANCAN TV de la Kanal D, Catalin Morosanu a facut o multime de marturisiri despre viata lui personala. "Nu sunt mielusel, nu mai exagerati. Iubita nu ma cearta, dar cand gresesc, am incurcat-o! Suntem impreuna de 10 ani. Este prima mea iubire serioasa. Ea ma cunoaste de cand eram mic. Faceam naveta cu trenul impreuna. Puneam bani amandoi sa ne cumparam napolitane sau biscuiti. Nu pot sa uiti! Femeia care a fost la inceput cu tine, aia e femeia adevarata", a spus Morosanu despre partenera lui de viata la emisiunea CANCAN TV de la Kanal D.

Imaginea de macho e o fatada! Connect-R este, de fapt, un fricos! Connect-R se declara multumit de munca si efortul depuse pentru ca, facand ceea ce ii place, are rezultate mai bune. "Fac fata pentru ca atunci cand faci ceea ce-ti place, oarecum nu simti efortul. El exista, dar nu-l simti. Atunci cand muncesti si te daruiesti, culegi si rezultate", a declarat Connect-R, pentru Zeus Tv. Intrebat daca ii plac sporturile extreme, cantaretul a negat vehement: "Sunt un fricos din fire, nu-mi plac sporturile extreme."