In timp ce sotul ei, Serban Ionescu, e imobilizat la pat, Magda Catone isi face de cap cu amantul. L-a sarutat in masina. Mariajul dintre Magda Catone si Serban Ionescu a fost puternic zdruncinat in toamna anului 2010, cand cei doi au anuntat divortul, cu scantei, din pricina faptului ca actrita ar fi avut un amant. Dupa trei luni s-au impacat la tribunal, insa casnicia lor a devenit una de convenienta. In timp ce Serban Ionescu a fost rapus la pat de o boala care poate genera paralizia, Magda Catone isi continua nestingherita relatia cu mai tanarul ei iubit, in compania caruia a fost fotografiata de paparazzii CANCAN chiar zilele trecute. Serban Ionescu i-a aruncat vorbe grele sotiei sale dupa ce au anuntat divortul, in toamna anului 2010, insa trei luni mai tarziu am asistat la o rasturnare spectaculoasa de situatie, in momentul in care actorii au hotarat sa se impace. Desi toti au crezut ca vor da o noua sansa mariajului lor, iata ca lucrurile nu stau deloc asa. Relatia lor trece printr-un nou hop de cateva luni, de cand Serban Ionescu s-a pricopsit cu o boala periculoasa, Borrelia, care i-a atrofiat muschii, fiind acum tintuit la pat si incapabil sa se descurce singur cu hrana sau mersul la toaleta.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Fratele lui Puya a murit in conditii suspecte in Italia. Alexandru Gardescu, ucis de o supradoza?! Doliu in familia rapperului Puya, din fosta trupa La Familia. Dragos Gardescu isi plange fratele, care a murit in conditii suspecte in Italia, chiar in apartamentul in care locuia. Alexandru Gardescu ar fi fost ucis de o supradoza de droguri, sustin surse din anturajul acestuia, fiind gasit fara suflare de carabinieri. Oamenii din mica comunitate din localitatea Falconara Marittima, din apropiere de Ancona, s-au ingrozit sambata la auzul vestii ca unul de-al lor a pierit. Vestea ca Alexandru Gardescu, fratele cunoscutului interpret de hip-hop Puya (Dragos Gardescu), a decedat in locuinta sa din mica localitate italiana, unde traia de aproximativ doi ani, i-a socat pe toti cunoscutii, mai ales ca urma sa-si serbeze ziua de nastere astazi. Potrivit unor surse din anturajul sau, Alexandru lucra la un service auto, ca mecanic, si era foarte apreciat pentru munca sa. Sambata nu a venit la serviciu, iar colegii l-au sunat ingrijorati. Pentru ca Alexandru nu a raspuns, au alertat politia.

Castigatorul "X Factor" e suspectat ca a incalcat regulamentul concursului. Andrei Leonte a jucat la doua capete si risca sa piarda 200.000 de euro. Clipele de extaz pe care le-a trait de Revelion, cand a fost desemnat castigatorul primei editii "X Factor" si, implicit, al premiului de 200.000 de euro, s-au transformat in agonie pentru Andrei Leonte. Suspectat ca avea deja un contract cu o casa de discuri, fapt ce contravine regulementului, tanarul sta cu sufletul la gura in asteptarea verdictului, fiind la un pas sa piarda premiul. Andrei Leonte a atras multe antipatii in urma castigarii trofeului "X Factor", motiv pentru care un "binevoitor" l-a turnat mai-marilor postului Antena 1 ca tanarul ar fi incalcat grav prevederile regulamentului concursului. Se pare ca Andrei ar fi avut deja un contract cu o casa de discuri, iar producatorii fac investigatii amanuntite sa verifice daca aceasta informatie este cu adevarat reala. Potrivit altor concurenti de la "X Factor", Leonte traieste cele mai grele clipe din viata lui si se fereste sa vorbeasca despre acest subiect de teama de a nu-si face si mai mult rau. "Nimeni nu-si imagineaza cat de suparat este. Ne-a spus ca exista o serie de probleme, dar nu vrea sa spuna exact despre ce e vorba.

Elena de la Mandinga, prinsa de paparazzi neepilata! Vezi cum a dat-o in bara la o aparitie in public! Elena de la Mandinga a fost surprinsa la un eveniment monden total neingrijita. Probabil cu gandul la Eurovision, cantareata a uitat sa treaca pe la cosmetician si a aparut cu o mustata de neiertat in public. Aceasta nu a fost singura problema cu care s-a confruntat vedeta. Cantareata si-a facut aparitia la evenimentul monden intr-o rochie aurie din paiete, mult prea scurta, motiv pentru care i s-a vazut tot timpul jupa, si care parea la un pas de a se destrama. Degeaba s-a chinuit Elena sa tot traga de rochita minuscula, aceasta nu a scapat de ochii paparazzilor, care au vazut si atele care ieseau din tinuta vedetei.

Inna, cu sfarcurile intarite intr-un costum de baie din piele la filmarea noului videoclip! Cantareata filmeaza pentru noul sau videoclip si pentru ca vrea sa fie cel mai fierbinte, Inna apare in ipostaze din ce in ce mai sexy. Daca zilele trecute aparea in bratele unui barbat foarte bine facut, acum Inna apare intinsa in apa, intr-o tinuta foarte sexy, prin care i se pot vedea sanii si sfarcurile intarite din cauza apei deloc calde. Cine a crezut ca daca ai ajuns vedeta internationala nu trebuie sa mai treci prin momente grele in timpul filmarilor, s-a inselat. Pentru ca nu vrea sa-si dezamageasca fanii, Inna realizeaza videoclipuri in tinute tot mai sexy, lasand sa se vada cat de bine arata.

Teo Trandafir se marita! "Este probabil cel mai fericit moment pe care l-am trait pana acum". Teo se marita anul acesta. Vedeta de televiziune nu a vrut sa dezvaluie numele barbatului care a convins-o sa faca pasul cel mare, preferand sa-l tina secret, pentru ca este o persoana "privata". Teo a marturisit ca este foarte fericita. "Este adevarat ca urmeaza sa ma marit. Este probabil cel mai fericit moment pe care l-am trait pina acum si cred ca Dumnezeu mi l-a rezervat pentru momentul acesta ca sa inteleg ca, daca iti inveti lectia, toate caile ti se deschid. Nu mi se pare un eveniment spectaculos pentru public pentru ca el nu schimba nimic din punctul acesta de vedere, dar pentru mine intalnirea si eventimentul in sine au reprezentat si reprezinta in continuare adevarate revelatii. Sunt sigura ca cei care vor afla imi vor impartasi bucuria si vor intelege de ce nu vrem sa facem din asta un eveniment de presa. Sunt foarte mindra de partenerul meu, dar el este o persoana privata pe care nu as vrea-o in luminile reflectoarelor in acest moment", a declarat Teo.