Catrinel Menghia pare sa-si fi revenit dupa despartirea de Brambatti! A venit la munca in Romania cu noul iubit din Italia. Top-modelul Catrinel Menghia a facut o vizita-fulger in Romania pentru un job. Duminica, aceasta a realizat un pictorial pentru o revista glossy de aici. Bruneta nu a venit singura, ci insotita de un tanar italian cu care, nu incape niciun dubiu, are o relatie mai mult decat apropiata. Dupa ce Catrinel si-a terminat treaba, in jurul orei 20.00, cei doi au iesit la cina alaturi de amicii ei din tara, dar s-au comportat ca si cum ar fi fost numai ei in restaurant.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Marin a scapat de copacul urias care statea sa cada pe casa ei: "Era uscat si reprezenta un pericol pentru noi!" De cand si-au ridicat casa din zona Tei, Stefan Banica si Andreea Marin s-au bucurat de umbra racoroasa a unui tei batran, care strajuia imobilul de pe trotuar. Au trecut ceva ani de atunci si nu a existat pana acum vreun semn ca respectivul copac i-ar deranja pe cei doi celebri locatari in vreun fel. Asta pana saptamana trecuta, cand paparazzii CANCAN au realizat cateva cadre in care nu a mai aparut atat de cunoscutul tei.

Magda Catone e laudata ca i-a iertat multe infidelitati lui Serban Ionescu! Prietenii nu o condamna pentru amantlac. Desi multi o pun la zid pentru relatia extraconjuga cu un barbat mai tanar, Magda Catone se bucura din plin de clementa prietenilor, care stiu ca mariajul ei cu Serban Ionescu nu a fost tocmai lapte si miere. Magda a suportat cu stoicism atat problemele cu alcoolul, cat si infidelitatile sotului, fiind un lucru laudabil ca acum sta si il ingrijeste, chiar daca, in paralel, mai calca si stramb.

Afaceristul Mike Costache s-a mutat in celebrul cartier Bel Air! Organizatorul "Miss Univers Romania", vecin cu Jennifer Aniston. Pana sa devina cunoscut publicului din Romania, dupa ce s-a remarcat in lumea mondena ca organizator al concursului "Miss Univers Romania", Mike Costache era manager Maserati pentru tara noastra si presedinte al Salonului International Auto-Moto Bucuresti. De curand, acesta a renuntat la functii si s-a mutat in America, unde, spun surse din anturajul omului de afaceri, acesta ar avea in derulare mai multe proiecte evaluate la cateva milioane de dolari. Ca urmare, Costache s-a mutat in California, la Los Angeles, unde si-a cumparat o vila in cartierul ultraluxos Bel Air.

Andreea Balan si-a luat gandul de la apartamentul pentru care a achitat 90.000 de euro: "Am pierdut in viata sute de mii de euro". Apartamentul pentru care artista a scos din buzunar o mica avere este amplasat intr-un complex rezidential, un proiect care apartine unui dezvoltator israelian. Dupa ce a incasat banii pe apartamentele aflate inca in lucru, acesta a dat faliment si s-a facut nevazut, parasind tara. Asa se face ca, acum, Andreea Balan s-a trezit in imposibilitatea de a-si recupera investitia. Lucrurile au evoluat insa la blocul vecin, unde Andreea Antonescu, cea care a indemnat-o pe Andreea sa investeasca in acest proiect pagubos, detine doua imobile.

Oana Zavoranu a dat o petrecere de zile mari pentru "iubitul ei"! A petrecut cu sampanie si sushi! Sushi, tort de soricei, cadouri scumpe si tot ce isi poate dori un animalut. Oana i-a facut cadou o cupa pentru cel mai cuminte motan dar si un pestisor de aur care sa ii indeplineasca trei dorinte. "El vrea sa nu mai mearga la Balaure, care e medicul ei veterinar, sa mai poata umbla cu alte pisci si sa fie mai putin fotografiat", a dezvaluit Oana.