Mr. Pink o apara pe Moni de lumina reflectoarelor de la Hollywood: "Vrem o viata linistita si privata". Sansa de a deveni celebra la Hollywood nu a intarziat sa apara in viata Monicai Gabor, mai ales ca accesul ei in lumea buna a filmului i-a fost inlesnit de iubitul ei, Mr. Pink. Din gasca lor de prieteni apropiati face parte, se pare, celebrul actor de Oscar Forest Whitaker. Tocmai in virtutea acestor relatii, s-a ajuns pana intr-acolo incat Monicai i-a fost propus un rol important in continuarea unei productii istorice. Aceasta ar fi putut avea oportunitatea sa o interpreteze pe urmatoarea "Bond Girl" in seria "James Bond". Si, in mod uluitor, nu i-a dat curs.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Georgica Cornu si-a prins nevasta calcand stramb si se razbuna. Totul despre iubitul banatean al Marinei Almasan. Georgica Cornu este unul dintre cei mai bogati banateni, figurand in top 100 al celor mai avuti romani. Cele 120 milioane de euro pe care le detine au fost si motivul pentru care el si sotia sa nu au "reusit" inca sa se desparta, dupa trei ani de incercari. "Nu mai avem o relatie functionala. Auzisem ca sotului meu i s-au aprins calcaiele dupa diverse cucoane de la televizor. In acest moment nu vreau decat sa divortez. Nu ma gandesc la altceva decat la un nou inceput in viata", spune Oana Cornu, sotia milionarului.

Primele poze cu Oana Mares insarcinata. Dorinta Oanei Mares de a deveni mamica o costa scump, insa niciun pret nu pare a fi prea mare pentru a i se indeplini acest vis. Ghinionul a facut ca o serie de probleme de sanatate sa o oblige pe Oana la un tratament dureros si costisitor, blonda facandu-si singura injectii in burta, pentru a putea duce sarcina la bun sfarsit. Acesta este si motivul pentru care blonda asculta cu sfintenie sfaturile medicului si chiar merge la control aproximativ o data la doua saptamani, pentru a se asigura ca totul este bine.

Catalin Botezatu, declaratii-soc despre Andrei Iordache, presupusul sau fiu: "L-am vazut gol. Suntem identici la sex!". Designerul a facut o serie de dezvaluiri absolut uluitoare care dau amploare zvonurilor conform carora Andrei Iordache ar fi copilul sau. Acesta ne-a povestit un episod incendiar al relatiei lor: cei doi au facut sex cu aceeasi femeie in acelasi timp, ocazie cu care Bote a observat ca Andrei ii seamana unu la unu dezbracat si se comporta identic cu partenera lui in timpul unui act sexual. "Impreuna avem aproape jumatate de metru!", a glumit Botezatu facand referire la dimensiunea sexului sau si al lui Andrei. Acesta este doar inceputul unei confesiuni absolut savuroase pe care designerul a facut-o in exclusivitate pentru CANCAN. Catalin isi aminteste in detaliu momentul in care a fost "la femei" impreuna cu Andrei si sentimentele care l-au incercat in momenul in care l-a vazut dezbracat.

Adelina Pestritu a recunoscut: "Da, am o relatie cu Razvan Ispas! Este un barbat deosebit". Raluca de la Bambi a aflat ca fostul ei iubit s-a indragostit de Adelina Pestritu, iar acest lucru nu a facut-o prea fericita, asta mai ales ca ea urma sa se casatoreasca cu Razvan Ispas. Invitata la Cancan Tv, Adelina Pestritu a confirmat ca traieste o poveste de dragoste cu Razvan Ispas si a marturisit ca acesta este un om deosebit. "Este adevarat ca sunt cu Razvan Ispas, dar nu as fi vrut sa fac din asta ceva public. Ii multumesc lui Razan ca este alaturi de mine si este un om deosebit. Nu vreau sa dau foarte multe detalii. Nu vreau sa ies in evidenta cu astfel de lucruri", a spus ea.

Charlize a iesit pentru prima oara in public cu baietelul adoptat. Ea a anuntat recent ca a infiat un baietel pe nume Jackson. Ea a iesit pentru prima data cu micutul la plimbare prin Los Angeles. Din pacate, nimeni nu a reusit sa-l vada pe fiul adoptat al actritei. Charlize l-a purtat pe bebelusul ei intr-un cosulet special, pe care a avut grija sa-l acopere foarte bine, astfel incat sa nu se vada absolut nimic. A purtat cosuletul cu baietelul ei foarte mandra, fericirea citindu-se din plin pe chipul ei.