Monica Gabor are un aliat puternic in razboiul cu fostul sot! Mr. Pink se va ocupa personal de problema ei cu Iri. Irinel Columbeanu a tratat ca pe o gluma invitatia fostei sotii de a petrece Pastele in SUA. Mai mult, acesta a declarat la CANCAN TV ca este complet nemultumit de relatia pe care Monica o are cu fiica ei si de faptul ca, de cand a plecat, nu a cautat-o decat o data. In replica, Moni il acuza pe Irinel ca este singurul vinovat pentru faptul ca nu poate tine legatura mai des cu Irinuca si ii promite ca lucrurile nu vor ramane asa. In cursul zilei de miercuri, Irinel Columbeanu a fost intervievat de o echipa CANCAN TV in timp ce se afla in parc alaturi de fiica lui, Irina, si a vorbit inclusiv despre faptul ca Moni nu prea se da in vant dupa intalnirile pe internet cu fetita lor. Acuzele lui Irinel nu puteau ramane fara replica.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Sylvia a rupt legatura cu amantul dupa ce sotul ei a anuntat divortul! Iulian a fost doar o aventura! Divorteaza, dar nu pentru barbatul cu care a fost prinsa. Sylvia Stefanescu nu mai are nicio treaba cu amantul Iulian Demeter, cel despre care sotul ei, Andrei (Alb Negru), a aflat in urma unui filaj ca-n filme, cu detectivi particulari si strangere de probe ale infidelitatii. Din momentul in care Andrei a povestit public cum a ajuns in postura de sot incornorat, Sylvia si Iulian nu s-au mai intalnit. Apropiatii cantaretei sustin ca intre ei nu a existat niciodata o relatie serioasa, cu sentimente profunde, si lasa sa se inteleaga ca a fost doar o idila sexuala. Si, cu toate acestea, se pare ca ei au ramas amici si continua sa tina legatura telefonic, insa nu cu aceeasi intensitate cu care o faceau in perioada in care se intalneau pe la spatele lui Andrei. Sylvia l-a cunoscut pe Iulian prin intermediul sotului ei. Inainte de a deveni amanti, cei doi au colaborat pentru videoclipul cantaretei. Ulterior, Iulian Demeter, cunoscut in oras drept un mare amator de femei cu bani si cariera, a reusit sa-i intre blondei pe sub piele. Dar, se pare, nu suficient pentru ca ea sa se gandeasca la o relatie stabila cu el.

Mirabela Dauer s-a logodit in SUA: "Da, am un iubit"! Uite ce inel poarta pe mana! Mirabela Dauer a recunoscut ca are un iubit. La insistentele lui Catalin Maruta, cantareata a dezvaluit ca s-a logodit si si-a aratat inelul de pe mana. Cantareata s-a intors in urma cu trei saptamani din America unde si-a maritat o prietena, dar unde s-a si logodit. Invitata la Happy Hour, alaturi de Raoul, pentru a povesti cum a "imbarligat-o" pe prietena ei sa se casatoreasca cu un prieten de-al ei din SUA, Mirabela Dauer s-a scapat si a recunoscut ca si ea s-a logodit. Catalin Maruta i-a vazut inelul de logodna pe mana, dar Mira nu a vrut sa vorbeasca despre noua ei relatie. "Da, am un iubit", a spus Mirabela, care a incercat sa nege logodna. "Spune-mi te rog care?", a replicat Raoul. Maruta a dezvaluit ca probabil logodnicul Mirabelei este un roman, pe nume Walter, stabilit in SUA, care o curteaza de mai mult timp pe aceasta.

Vezi aici cel mai nou clip al Innei! Artista este o Alba ca Zapada iesita din comun! Daca in teaser-ul piesei "WOW, fanii au inteles ca noul clip al Innei va fi despre o gasca de prieteni care ajung la mare si isi fac de cap, in realitate artista a realizat un clip putin mai iesit din comun. Videoclipul incepe cu o gasca de prieteni intr-o dubita colorata care merg spre mare. Ajunsa pe plaja, Inna este lovita de o minge in cap si lesina. Atunci incepe basmul. Inna ajunge intr-o lume de poveste, unde o interpreteaza pe Alba ca Zapada si pe Alice in Tara Minunilor intr-o maniera proprie.

A lasat-o pe Andreea Marin sa plece ca sa se distreze cu baietii in club! S-au cinstit pana s-au luat la harta. Stefan Banica Jr. a acceptat invitatia sotiei sale de a canta gratis, intr-un club, pentru o fetita ce necesita o operatie pe cord deschis. Evenimentul a fost un succes, iar solistul a sarbatorit pe masura, in timp ce Andreea Marin s-a retras linistita in caminul conjugal. Baietii au petrecut atat de mult, incat spre zori au trecut la glume cu iz erotic, limbaj colorat si multe discutii in contradictoriu. Cele doua evenimente caritabile pe care le-a organizat in numai o saptamana au obosit-o destul de mult pe Andreea Marin, astfel incat dupa concertul de miercuri seara, din club Tribute, "Zana" s-a grabit sa ajunga acasa cat mai repede. La randul lui, Stefan Banica Jr. a preferat sa mai ramana la un pahar de vorba cu baietii din trupa lui si cativa prieteni, distractia prelungindu-se pana aproape in zori. Potrivit unor clienti aflati la o masa vecina, dupa cateva pahare, gasca lui Banica s-a cam "infierbantat", iar baietii nu s-au dat in laturi de la glume cu tenta erotica si limbaj pestrit, fara sa le pese ca sunt auziti de cei din jur.

Andreea Banica este tentata sa renunte la blond si sa se faca bruneta! La cateva zile dupa ce CANCAN.ro a facut un experiment in premiera si le-a aratat cititorilor cum ar arata vedetele din Romania cu o alta culoare de par decat cea cu care ne-au obisnuit, Andreea Banica are o dilema. Schimbarea de look pusa la cale de noi a facut-o sa ia in considerare varianta sa se faca bruneta, mai ales ca reactia fanilor a fost una pozitiva. In urma cu cativa ani ea a purtat o peruca bruneta, iar acum a scos fotografiile din arhiva si le analizeaza cu mare atentie. "Atunci am purtat o peruca. Sa ma fac bruneta sau nu?", a scris Andreea pe pagina ei de Facebook.