Povestea din spatele succesului Alexandrei Stan, transformata din ospatarita in diva. Din casa de langa cimitirul comunei, pe scenele mondiale. Alexandra Stan se afla intr-o continua ascensiune internationala, insa in timpul liber ramane aceeasi fata modesta, care a plecat acum trei ani din Constanta. Povestea din spatele cantaretei de succes este parca desprinsa din basmul Cenusaresei. A copilarit intr-o comuna de la marginea orasului, a lucrat ca ospatarita intr-un bar de cartier si a debutat la un post local, in cadrul emisiunii concurs "Mamaia cauta vedeta". Chiar daca cea mai mare parte a timpului si-o petrece pe scenele internationale, Alexandra Stan a ramas aceeasi fata simpla. Blonda locuieste in continuare in casa parintilor din Valu lui Traian, o comuna de langa Constanta, unde nu exista sistem de canalizare si nici retea de gaze, lucru care nu o deranjeaza deloc pe cantareata. Locuinta familiei Stan nu este tocmai intr-o zona rezidentiala, ci chiar aproape de iesirea din comuna, vizavi de unul dintre cimitire, in capatul unei strazi desfundate. Alexandra provine dintr-o familie modesta, mama lucreaza ca vanzatoare, iar tatal, inainte de a fi tour manager, a lucrat ca parcagiu la un club din Constanta, ceea ce a facut ca artista sa munceasca inca de mica.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu il ataca pe Pepe: "Sa nu ne prosteasca! El nu-si doreste copilul asta, a lasat-o pe aia bortoasa din greseala". Oana Zavoranu a vrut sa explice cum vede ea relatia lui Pepe cu Raluca Pastrama, cea care ii va deveni sotie saptamana viitoare si ii va face o fetita cantaretului. Intamplarile care au loc in viata lui Pepe par o regie bine pusa la punct pentru fosta lui sotie. "Am auzit niste chestii care m-au amuzat. Ma bufneste rasul cand aud cum sunt ei fericiti. Intr-o luna le-au facut pe toate. Cum sa nu te amuzi cand auzi cum se iubesc unii. Eu stiu mult mai multe despre ce e acolo, dar imi pastrez decenta, nu o sa spun toate dedesubturile. Pepe o sa ramana intotdeauna fostul meu barbat. Am stat aproape 8 ani cu omul asta. Stiu ca acest copil nu e dorit de Pepe. Nu are cum, te culci o data cu una si face un copil. El nu-si doreste copilul asta, a lasat-o pe aia bortoasa din greseala. Pepe cand vorbea cu mine de un copil, aproape nu avea rasuflare de emotie. E o situatie nedorita de el. Pepe e un actor bun, a invatat de la mine, eu am disimulat, nimeni nu stia ce e in sufletul meu. Fericirea se vede in ochii unui om", a explicat Oana Zavoranu la CANCAN TV.

Bianca face Pastele fara Cristea! Vezi motivul pentru care ea va fi singura - Afla ce l-a facut pe "Print" sa plece de acasa. Bianca Dragusanu nu va fi total implinita anul acesta de Paste. Roscata nu va putea fi alaturi de iubitul ei de Inviere, dar se va consola cu rudele ei si ale lui Cristea, care vor veni sa petreaca sarbatorile Pascale la Cluj. Cei doi indragostiti au inchiriat special o pensiune pentru ca familiile de la Iasi si Petrosani sa vina si sa ciocneasca ouale rosii langa Cristea si Bianca, chiar daca sportivul nu va putea fi alaturi de ei in duminica de sarbatoare. Motivul pentru care fosta asistenta de la Antena 1 va fi usor trista de Paste este fotbalul. U Cluj, formatia la care joaca Adrian Cristea, are meci luni acasa cu Gaz Metan Medias, iar mijlocasul va fi in cantonament chiar de sarbatori.

Cristina Spatar a nascut o fetita: "Ma simt implinita, este un copil foarte frumos". Cristina Spatar a devenit mama unei fetite sanatoase si frumoase astazi! Micuta a venit pe lume mai devreme decat se preconizase, dar nasterea a fost una fara complicatii si atat mama, cat si fiica se simt foarte bine. "Sunt extrem de fericita! Desi fetita a venit pe lume inainte de termen, in saptamana 37, este extrem de sanatoasa si vioaie. S-a nascut la ora 07:45 de dimineata, are 2,900 kilograme si 48 de centimetri. Mi s-au rupt membranele acum doua zile si m-am prezentat la clinica, unde am fost monitorizata pana la interventia de cezariana, iar cei de la clinica, in frunte cu medicul Cezara Bucur, au avut mare grija de mine. Desi a fost un eveniment neasteptat, lucrurile au decurs perfect, la fel ca la nasterea lui Albert, care s-a produs in acelasi loc. Alin nu a asistat la nastere, preferand sa astepte in hol, dar una dintre asistente a filmat intregul eveniment", a declarat artista.

Detalii despre iubirea dintre Oana Mizil si Marian Vanghelie: "Scanteia dintre noi a pornit in iunie anul trecut. Marian este un pic gelos. Nu locuim impreuna". Dupa ce revista "Ciao!" a dezvaluit in exclusivitate relatia amoroasa dintre Oana Mizil si Marian Vanghelie, povestea dintre acestia a devenit de notorietate, desi niciunul dintre ei nu s-a grabit cu declaratiile publice. Povestea de dragoste dintre Oana Niculescu Mizil si Marian Vanghelie continua, iar fericirea celor doi este evidenta. "Marian este barbat si un barbat, cand isi iubeste femeia, este un pic gelos. Sunt fericita si implinita. Scanteia dintre noi a pornit in iunie anul trecut. S-a intamplat ceva la mine in casatorie, n-a mai mers, cu el am ramas prieteni foarte buni", a explicat Oana Mizil la "Happy Hour". Relatia celor doi nu are nici macar un an, dar Oana spera ca va urma cursul firesc.

Fetele de la Bambi s-au umplut de ghinion: "Am luat pietricele de la un mormant si nu ne-a mers deloc bine". Fetele de la Bambi au avut parte de mai multe evenimente neplacute in viata lor si din fericire si-au dat seama de la ce se trag. Ele au mers la o manastire din Hateg unde au luat niste pietricele de la mormantul parintelui Arsenie, in speranta ca obiectele le vor aduce noroc. Din pacate se pare ca ele n-ar fi trebuit sa ia pietrele respective pentru ca nu este bine. "Am avut un concert la Hateg si de obicei cand mergem la concerte in tara ajungem si la manstiri. Asa am fost la o manastire in Hateg si am luat niste pietricele de langa mormantul parintelui Arsenie ca ne vor purta noroc, am luat vreo 6 ca sa mai dau cu gand bun. Dupa ce am luat pietrele o perioada ne-a mers foarte rau, poate e superstitie, dar am citit in niste carti ca cine ia obiecte de langa morminte nu o sa o duca bine. Ne-am intors la Hateg si am pus pietrele inapoi. Ne-am dat seama ca am gresit ca am luat pietrele" a povestit Denisa la CANCAN TV.