Pepe isi apara sotia! "Stiam de pozele astea demult! Avea 17 ani si nu e nimic scandalos in ele! Mi s-au cerut 5.000 de euro sa nu apara". Pepe a povestit ca el si sotia lui au fost tinta unui santaj. Cineva a incercat sa-i denigreze imaginea Ralucai in presa cu 5 fotografii in ipostaze sexy. "E o fata gravida, foarte cuminte. S-au incercat fel si fel de acuze. Eu am aflat de aceasta manevra acum 3 saptamani, probabil ei au copt-o acum 2 luni", a spus Pepe, la Antena 1. Este vorba despre cateva persoane care au facut rost de cateva fotografii din arhiva personala a viitoarei sotii a lui Pepe in care apare nud. Pepe a explicat care este istoria acestor poze si a precizat ca Raluca a fost tinta unor oameni care ii vor raul.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Marina Almasan a avut grija sa-si asigure fiica: "I-am luat casa pentru a o scuti de scandalurile cu Socaciu". La o luna de cand s-a aflat ca Marina Almasan divorteaza de Victor Socaciu, CANCAN a descoperit ca aceasta a cumparat, in toamna anului trecut, o garsoniera in apropierea zonei in care locuieste. Investitia a fost facuta in ultimele luni ale casniciei celor doi, locuinta fiindu-i destinata Marinei, fiica vedetei TV dintr-o casatorie anterioara, pe care aceasta a dorit sa o protejeze in acest fel de atmosfera nesanatoasa si tensionata care se instalase in casa familiei Socaciu.

Pepe a angajat 20 de garzi pentru Raluca! Se insoara in conditii de maxima securitate. Pepe s-a asezat din nou la casa lui. Aleasa lui, Raluca Pastrama, il va insoti astazi la Starea Civila si vor deveni oficial sot si sotie. Si cum o astfel de ocazie trebuie sarbatorita ca atare, Pepe a organizat o petrecere de pomina pentru partenera lui, la care mirii, nasii si invitatii lor vor fi paziti mai ceva ca sefii de stat. Felicitarile, masa si dansul vor avea loc intr-un local de lux din zona Pipera care va fi inconjurat de nici mai mult, nici mai putin de 20 de bodyguarzi, angajati sa-i tina la distanta pe toti cei care ar putea crea neplaceri.

Coltul de rai al lui Adrian Nastase! Vezi cum arata casa din Cornu, cum face tuica, cine e Aramis si ce gradina fabuloasa are! "De fiecare data cand am incercat sa mergem de Paste in Ardeal, in alta parte, nu s-a putut, pentru ca Adrian spune ca aici e cel mai frumos", a explicat Dana Nastase la CANCAN TV, la Kanal D. Sotii Nastase au pornit realizarea domeniului de la Cornu in urma cu multi ani. "In '90 sau '91, am cautat sa gasim o casuta si voiam la Breaza, un prieten ne-a spus ca suntem fraieri, ca acolo sunt terenuri mici, dar la Breaza e mai bine. L-am luat cu un dolar metrul patrat, foarte bun pretul. Am avut 2.500 de metri intai, era lan de porumb aici, am ajuns la suprafata de astazi, cu ferma", a povestit Adrian Nastase.

Anamaria Ferent s-a intors pentru prima oara in tara dupa un an si jumatate. Plecata in Statele Unite din septembrie 2010, unde s-a stabilit hotarata sa-si croiasca un drum muzical, pe Anamaria Ferent a ros-o atat de tare dorul de mama si de fratele ei, incat s-a intors in tara, in mare secret, pentru a-i surprinde. Fara a sufla o vorba, solista a aterizat in Romania in weekend si s-a deplasat imediat la Navodari, acolo unde locuieste mama ei, pentru a petrece sarbatorile impreuna.

Surorile Luciu se bat in sani si in dimensiuni! Nicoleta Luciu a devenit celebra in Romania datorita sanilor sai foarte frumosi. Din acest motiv si-a facut o marire de sani imediat dupa ce a adus pe lume tripletii. Dar nici sora ei, Iuliana nu se lasa mai prejos! Cele doua brunete s-au "batut" in sani in aceasta seara la Cancan Tv cand au inceput sa se laude cu marimea lor. "Care? Oare? Eu iti spun exact cat am. Am 95 de cm peste sani", a spus Iuliana.

Oprah Winfrey i-a oferit viitorului ei sot 100 de milioane de dolari. Oprah Winfrey doreste ca prin acest contract prenuptial sa previna problemele financiare care ar putea sa apara in cuplu, dupa ce veniturile ei vor deveni si ale lui. Vedeta de televiziune si Stedman Graham sunt impreuna de 25 de ani.