Oana Zavoranu: "N-am cum sa fiu fericita! Inima imi spune ca Pepe nu va inceta niciodata sa ma iubeasca. As fi ipocrita daca as spune ca ma bucur pentru el". Zavo a marturisit ca astazi nu a avut puterea sa se uite la televizor pentru a vedea cum Pepe si Raluca isi unesc destinele. Oana nu s-a bucurat de acest eveniment si crede ca Pepe o va iubi toata viata, chiar daca a ales sa mearga pe alt drum. "Daca as fi ipocrita as spune ca ma bucur pentru ei. Eu si Pepe ne-am iubit extraordinar de mult, asa cum altii nu au facut-o. Sunt putin trista cand il vad astazi ca este la bratul altcuiva, dar daca iubesti pe cineva nu ai decat sa ii doresti tot binele din lume. (...)", a spus Oana Zavoranu.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Nicoleta Luciu face trei botezuri si o cununie in aceeasi zi! Va deveni doamna Csergo! Petrecere ca in povestile cu happy-end, weekendul acesta, in Miercurea Ciuc. Nicoleta Luciu se cununa la Starea Civila cu finantatorul echipei locale de hochei, milionarul Zsolt Csergo, la sapte ani de cand destinele lor s-au impletit. Gandita strategic de cei doi soti, cununia are loc cand nimeni nu se mai astepta si cand Nicoleta adoptase o anumita atitudine si parea sa fi acceptat faptul ca nu va fi niciodata sotia iubitului ei.

Pepe, ultima escapada inainte de nunta! Si-a luat adio de la burlacie intr-o carciuma, la doua noaptea. Desi a doua zi urma sa se casatoreasca, marti Pepe a fost retinut in oras de angajamentele profesionale pana dupa miezul noptii. Odata incheiate acestea insa, in loc sa se grabeasca acasa, la Raluca, artistul a facut stanga imprejur in fata blocului si, dupa ce a incalcat toate regulile de circulatie apasand la fund pedala de acceleratie si nerespectand culoarea rosie a semaforului, s-a refugiat intr-o carciuma de pe strada Matei Voievod din Capitala. Acolo, Pepe s-a intalnit cu baietii si si-a trait ultimele clipe de burlacie. Sau mai bine zis ultimele doua ore de libertate inainte de a se intoarce acasa in bratele Ralucai, pentru alte cateva ore inainte de a redeveni un barbat insurat.

Sylvia si Andrei au mers in mare secret la notar! Au depus actele pentru divort. Nunta lui Pepe cu Raluca Pastrama a slujit ca paravan pentru un alt cuplu celebru care, ieri, a decis sa puna capat casniciei - Andrei de la Alb-Negru si sotia sa, Sylvia, care l-a incornorat cu mai tanarul Iulian Demeter. Cei doi si-au dat intalnire ieri la un notar public, unde au depus actele si au semnat cu mana lor ca sunt de acord ca mariajul lor sa se incheie. "Azi am depus actele si suntem in regula", a declarat Sylvia pentru CANCAN.

Adelina Pestritu, din nou mireasa! Uite-o in rochie alba si afla ce s-a intamplat! "N-am mai imbracat rochia de mireasa de la prezentarea Anei Radu, a trecut ceva timp. Am ceva emotii din cauza rochiei. Nu stiu ce caut asa! Vreau sa va anunt ca nu ma marit!", a spus Adelina Pestritu, in direct. "Vreau sa va anunt venirea celui mai grandios show. La Kanal D, sambata incepe Mireasa 90-60-90!", a explicat bruneta. Adelina Pestritu va fi "confidenta" concurentelor din noul show, iar Cove va fi prezentatorul.

Uite cum arata rochia de mireasa a Ralucai Pastrama. "Aratati foarte bine, la multi ani de ziua ta", i-a spus nasul Maruta finei Raluca, in direct la "Happy Hour". "Ma bucur ca sunteti aici alaturi de noi, va multumesc si celor de acasa. Sper sa avem o viata plina de dragoste", a adaugat emotionat Pepe. "Multumim celor care au venit alaturi de noi si ne-au aratat sprijin si iubire", a transmis si mireasa Raluca. Andra a tinut sa multumeasca Danei Budeanu, pentru rochiile pe care le-au imbracat. Raluca si Andra poarta creatii Dana Budeanu. Mireasa va schimba doua rochii.