Vedetele se dezbraca la prima raza de soare! Cum a venit primavara si-au dat jos textila! Femeile frumoase au in general o relatie buna cu soarele. De cum da prima raza, blanurile sunt puse la naftalina, puloverele si jachetele groase sunt azvarlite cat colo, iar locul lor este luat de hainele flu-flu de primavara. Fustele scurte, rochitele fine, bluzele vaporoase si sandalele sic au luat locul tinutelor de iarna, iar picioarele, bratele si decolteurile au fost scoase la inaintare. Printre indraznetele care au spart gheata si au adoptat tinuta de primavara se afla: Mioara Stan, Cristina Siscanu, Roxana Ionescu, Geanina Ilies, ex-Varga, Corina, Rita Muresan si Dana Savuica.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Desfasurare incredibila de forte la nunta Nicoletei Luciu. Mirii au fost paziti de luptatori K1 si de garzi inarmate pana-n dinti. Mare petrecere mare in acest weekend la Miercurea Ciuc, unde, dupa sapte ani de iubire, Nicoleta Luciu si-a unit destinul cu cel al omului de afaceri Zsolt Csergo. Odata cu cununia civila si cu cea religioasa, cei doi si-au botezat si tripletii, pe Kim, Karoli si Kevin. Un astfel de eveniment cerea pregatiri meticuloase si masuri de securitate speciale. Mirii si nasii au tinut mult ca fericitul eveniment sa fie cat mai bine organizat si nimic sa nu ii ia prin surprindere pe nuntasi si pe invitatii la botez. Astfel, o intreaga armata de garzi de corp a fost mobilizata pentru a se asigura ca nimeni nu se va apropia prea mult de miri si nici nu ii va deranja in vreun fel. Daca vedetele in general se rezuma la angajarea unor firme de paza obisnuite, la nunta Nicoletei Luciu cu omul de afaceri Zsolt Csergo situatia a stat cu totul si cu totul altfel.

Mihai Bendeac si-a socat telespectatorii: "Vreau sa va fac o marturisire: sunt gay!" Crezi ca e adevarat? In aceasta seara a fost difuzata penultima editie a show-ului "In Puii Mei!". Cu aceasta ocazie, actorul Mihai Bendeac a decis sa le faca fanilor si telespectatorilor sai o marturisire socanta referitoare la orientarea lui sexuala. "Pentru ca suntem in fata penultimei editii In Puii Mei, m-am gandit ca e momentul sa va fac o marturisire. Nimeni nu stie despre ce e vorba. Sunt foarte emotionat cand fac asta. Dragii mei, sunt gay. Sunt gay, o recunosc cinstit. Mi se intampla la doua saptamani cand filmez cate un scheci cu Fuego. Am aceasta senzatie", a spus Mihai Bendeac la inceputul emisiunii pe care o prezinta.

Ioana Ginghina a pozat in costum de baie! Uite cat de bine arata! Actrita a postat recent pe un site de socializare o fotografie cu ea in care poarta doar un costum de baie roz, foarte sexy. Vedeta nu s-a sfiit sa le arate fanilor ei o fotografie in care trupul ei este mai mult dezgolit. In plus, a primit o multime de comentarii de la admiratorii ei.

O femeie a vrut sa se sinucida pentru Fuego! Uite cum a ajutat-o artistul pe batrana aflata la ananghie! O batrana s-a asezat pe o sina de tren din localitatea Bucsani, cu dorinta de a se sinucide. Ea a cerut sa il vada pe Fuego. Femeia a explicat de ce a vrut sa isi puna capat zilelor. "Daca nu vine Fuego aici, eu ma omor! Eu nu pot sa traiesc fara el! Sa vina Fuego aici pentru ca altfel eu ma asez pe linia de cale ferata si las sa ma calce trenul!", i-a marturisit batrana reporterului prezent la fata locului. La scurt timp, a venit si Fuego, idolul batranei, pentru a o ajuta.

Rihanna, cuplata cu o femeie? "Ea e iubita mea din seara asta". Nu demult, cantareata Rihanna (24 de ani) se plangea ca e "seceta de barbati". Acum, senzuala artista pare sa fi gasit solutia: trece de cealalta parte a baricadei si se da la domnisoare. Chiar daca nu e la prima "abatere" (au mai existat zvonuri in presa despre posibila ei orientare bisexuala), de data aceasta Rihanna si-a ales o partenera din cercul ei foarte apropiat de prieteni. Este vorba despre Melissa Forde, una dintre cele mai bune prietene ale Rihannei inca din copilarie si, pe deasupra, asistenta ei personala. "Sunt la prima mea intalnire dupa doi ani", a scris Rihanna pe Twitter, adaugand o fotografie cu ea si Melissa sub care scria: "Ea e iubita mea din seara asta". Cele doua fete nebunatice au cinat la restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica, indreptandu-se apoi spre casa impreuna.