Cum arata "sotia" Nicoleta Csergo la doua zile dupa nunta! Si-a schimbat radical look-ul. Ea a fost mireasa sambata si spune ca a avut o zi nemaipomenita. Si pentru ca acum este doamna Csergo, ea a vrut sa faca si o schimbare de look, asa ca s-a tuns si a imbracat o rochie mini pentru ca toata lumea sa vada cat de bine arata chiar si maritata. "Azi dimineata inainte sa plec de la Miercurea Ciuc, la ora 8 am vrut sa ma tund, merita o schimbare, nu imi mai statea. Ma tund o data la doua luni" a spus Nicoleta la CANCAN TV.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Secretul cel mai bine pazit al Ralucai! Nelu Pastrama i-a dat bani fiicei sale sa-si puna silicon in fese ca sa o placa Pepe. Invitata in emisiunea CANCAN TV de la Kanal D, Loredana Pastrama a dezvaluit care este "sursa" frumusetii surorii sale vitrege. "Nu o invidiez pe Raluca. Poate sunt un pic ranita in sufletul meu, dar nu pot sa zic ca o invidiez. Ea este foarte frumoasa, foarte inteligenta, a avut noroc de cand s-a nascut. Are de toate, s-a nascut in puf", a spus Loredana despre sora ei, Raluca Pastrama. Loredana mai afirma ca la 19 ani, Nelu Pastrama i-ar fi dat bani Ralucai sa isi faca anumite operatii estetice.

Jorge este pregatit sa puna oficial punct relatiei de zece ani cu sotia lui, Alina. Zece ani. Atat a durat povestea de dragoste dintre Jorge si Alina, inceputa intr-o vara torida, la malul marii. Cei doi erau studenti si, din momentul in care s-au cunoscut, si-au dat seama ca sunt facuti unul pentru celalalt. Insa nu pana ce moartea ii va fi despartit. Acum, dupa un deceniu in care au trait ca o familie fericita, implinita de fiica lor, Carina Maria, cei doi se pregatesc sa-si spuna "Adio!". Jorge si Alina divorteaza! Potrivit surselor noastre, relatia lor nu mai mergea de ceva timp. Ba mai mult, au existat zvonuri conform carora cei doi au renuntat sa-si mai acorde sanse si ar fi decis sa-si refaca viata fiecare alaturi de altcineva.

Sotia milionarului care s-a cuplat cu Marina Almasan este foc si para: "Cornu a facut-o vedeta!" "Eu ma intreb cine e Marina Almasan? Incerc sa nu ii pronunt numele, nu ma gandesc la ea, nu prea vorbesc despre ea. Cornu a facut-o vedeta pe Almasan, altfel si acum era nebagata in seama si in intuneric. E mare vedeta de televiziune si imi ofera sfaturi despre viata si cresterea copiilor? Incerc sa fiu calma. Am multe de zis, dar astept divortul. Judecatorii vor avea atat de multe de auzit", a spus, in exclusivitate pentru CANCAN, Oana Cornu. Timisoreanca spune ca a ajuns sa citeasca in fiecare zi presa mondena pentru a vedea pe unde si cu cine mai umbla sotul ei, dar si pentru a fi la curent cu ultimele declaratii ale Marinei Almasan.

Ramona Gabor vrea sa-si incheie socotelile cu Romania si sa traiasca in Emirate: "Strang bani sa-mi fac o afacere in Dubai". De aproape doua luni, Ramona Gabor se invarte si face bani in Dubai. Plecata cu un contract de hostessa in Dubai, mezina familiei Gabor nu a stat pe tanjeala si nici nu a tocat banii castigati pe te miri ce, astfel incat bruneta si-a pus in cap sa se mute definitiv in Emiratele Arabe Unite. Mirosind oportunitatile pe care i le ofera Dubaiul si sesizand in noul sau cerc de prieteni si cunoscuti ca poate inchega o afacere personala in orasul care i-a devenit camin, Ramona a pus ban pe ban si acum tinde tot mai sus.

A dat paradisul din Mogosoaia pe o garsoniera. Florin Zamfirescu a fugit mancand pamantul din casnicia cu actrita Catalina Mustata. 21 de ani de casnicie, mii de amintiri si momente fericite si toate in zadar. Florin Zamfirescu, unul dintre cei mai iubiti artisti ai teatrului romanesc, divorteaza de Catalina Mustata si o face in cel mai elegant mod cu putinta, parasind domeniul pe care il detine la Mogosoaia, lasand-o pe fosta sa sotie sa locuiasca in casa pe care au ridicat-o impreuna, de la zero, in vremea cand credeau ca fericirea lor va fi vesnica. Viata avea sa le ofere insa surprize neasteptate, iar in urma cu cateva luni linistea caminului avea sa fie zguduita din temelii, totul culminand cu decizia separarii si divortului, hotarari luate de comun acord.

Madalina Ghenea, la un pas sa fie dusa la produs: "Am urcat intr-o masina si la un moment dat m-am trezit pe autostrada care iesea din Milano". "Cand ai 15 ani si ajungi in Milano cu o harta, stai intr-un apartament cu alte 4-5 fete din alte tari, care poate nu vorbesc nici macar engleza, nici macar italiana... Marele meu noroc a fost ca vorbeam atat engleza cat si italiana", si-a inceput Madalina Ghenea destainuirile in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.