Intalnire de gradul 3: Oana Zavoranu, fata in fata cu sora Ralucai Pastrama. Afla ce complimente si-au facut si ce au vorbit despre Pepe si Raluca. Invitata in platoul emisiunii CANCAN TV de la Kanal D, Loredana Pastrama, sora vitrega a Ralucai Pastrama, a facut cunostinta cu Oana Zavoranu. Cele doua si-au facut complimente, iar Oana chiar i-a dat un sfat tinerei din familia Pastrama. "Eu acum am cunoscut-o pe Loredana. E o fata frumoasa, sincer. Am spus ca ai tu motivele tale pentru care spui niste lucruri. Eu nu am dreptul sa te judec. Dar ai grija ce spui si cum spui pentru ca lumea spune ca tu esti suparata ca nu ti-a dat tatal tau bani. Asa spune lumea. E bine ca tu sa faci lumina, eu de aia te sfatuiesc sa le explici oamenilor, ca sa inteleaga", i-a spus Oana Zavoranu Loredanei Pastrama. Loredana Pastrama a intalnit-o pe Oana Zavoranu si pentru ea acesta a fost un lucru important. "Am emotii, e prima data cand o vad pe Oana. Mi se pare de un milion de ori mai bine decat Raluca, sora mea. Oana si Pepe au ceva in comun amandoi. Cum e vorba aia sacul si peticul. Ea trebuia sa fie langa Pepe. Oana e o fata dulce, o fata deschisa, altfel decat sora mea. Mi-as dori sa fiu prietena ei, o plac foarte mult", a spus Loredana Pastrama.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cu cine l-a "inlocuit" Bianca pe Cristea? El e barbatul care e non-stop cu ea! Roscata i-a dat si masina! Bianca Dragusanu este vazuta de ceva timp mai mereu in compania unui barbat. Interesant este ca nu este iubitul ei, Adrian Cristea, ci un alt tanar, brunet si musculos, care o insoteste peste tot. Legatura dintre ei este foarte puternica, barbatul stiind tot ce face Bianca, unde merge, cu cine se intalneste si de ce. Roscata pare sa nu aiba niciun secret fata de tanarul caruia i-a acordat toata increderea sa si i-a dat si masina. Cu Cristea la Cluj, fosta asistenta TV isi "face de cap" cu un al reprezentant al sexului tare. Brunetul este soferul de la fabrica la care fosta asistenta TV lucreaza cu carte de munca si cel care care conduce BMW-ul Biancai si o duce peste tot, la sala de sport, la salonul de infrumusetare ori la intalnire cu prietenele. Chiar si asa cei doi sunt prieteni foarte buni, iar acesta are o sotie iubitoare care urmeaza sa ii nasca un copil si care intelege perfect prietenia celor doi.

Poza document cu Madonna goala. O fotografie nemaivazuta cu diva Madonna (53 de ani), realizata in 1990, va fi scoasa in curand la licitatie. Imaginea alb-negru o prezinta pe cantareata intinsa in pat, cu sanii goi si partile intime acoperite doar de un cearsaf, tragand strengareste dintr-o tigara. Casa de licitatie Bonham din Londra se asteapta ca fotografia, semnata Steven Meissel, sa se vanda cu peste 5.000 de lire sterline.

Musafir nepoftit la nunta Nicoletei Luciu. Un barbat mort de beat era sa le strice cheful mirilor! Uite cum au reactionat garzile de corp! Mare petrecere mare in acest weekend la Miercurea Ciuc, unde, dupa sapte ani de iubire, Nicoleta Luciu si-a unit destinul cu cel al omului de afaceri Zsolt Csergo. Odata cu cununia civila si cu cea religioasa, cei doi si-au botezat si tripletii, pe Kim, Karoli si Kevin. Printre invitatii cu mare staif prezenti la nunta Nicoletei s-a strecurat si un barbat aflat in stare avansata de ebrietate. Acesta a trecut matanaid prin fata casei in care se aflau mirii si nasii si nu a plecat pana nu au intervenit garzile de corp angajate pentru protectia nuntasilor. Barbatul abia se mai tinea pe picioare si exista riscul ca acesta sa sparga geamul uneia dintre masini unde se aflau lumanarile de botez ale tripletilor, asa ca bodyguarzii au reactionat promt si l-au indepartat instant pe "intrus".

Imagini de colectie! Uite-i pe "bunicii" lui Razvan si Dani la "Neatza"! Horia Brenciu era prezentator si Nicoleta Luciu iti spunea cum e vremea! In urma cu 10 ani, Nicoleta Luciu si Horia Brenciu faceau senzatie la mare cand prezentau matinalul de pe plaja. Bruneta era asistenta lui Horia si facea exercitii de inviorare, dansa si citea informatii despre meteo. Invitata la "Neatza cu Razvan si Dani", Nicoleta Luciu a avut parte de o surpriza din partea matinalilor, care i-au readus aminte de vremea cand chiar ea prezenta matinalul de la Antena 1 alaturi de Horia Brenciu. "Nicoleta, pentru tine, am pregatit un cadout", a spus Razvan. "Horia, sa fii si tu atent. Sunt imagini de pe vremea cand erai tanar", a spus si Dani Otil. In imaginile prezentate, Nicoleta Luciu era plina de viata si se comporta ca o copila. Facea gimnastica, dansa si vorbea cu Brenciu. "A fost foarte frumos. Eu dadeam multe perle si Brenciu de fiecare data ma sustinea. La final, imi spunea: "Luciu, m-ai spart", a povestit Nicoleta la "Neatza". "Ma bucur enorm sa o vad pe Nicoleta plina de viata. La fel cum a fost acum 10 ani e si acum. Uitandu-ma la voi imi dau seama ca daca voi sunteti nepotii nostri, inseamna ca eu cu Nicoleta suntem bunicii vostri. Nu stiu cine sunt parintii", a spus Horia Brenciu, prin telefon.

Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu, a ajuns in pragul disperarii! Isi vinde obiectele din casa pe strada, la o taraba. Desi a incercat de nenumarate ori sa se angajeze, Ioana Tufar nu a reusit sa isi gaseasca un loc de munca stabil. Ea s-a hotarat sa faca rost de bani prin vanzarea unor obiecte din casa. "A fost ultima solutie la care puteam sa mai recurg. Pentru ca nu am de nici unele, este foarte greu. Un loc de munca tot nu am reusit sa gasesc. Sunt diverse maruntisuri pe care le-am mai gasit prin casa, am zis ca poate asa strang si eu un ban", a marturisit Ioana Tufaru in emisiunea "Drept la tinta" de la kanal D. Fiica Andei Calugareanu a scos la vanzare cateva obiecte, incepand de la clesti de rufe, servetele de hartie, o umbrela, un ciocan, un batator pentru snitele, un tablou. Mai mult, ea a scos la vanzare si o scrumiera care i-a apartinut mamei sale. "Sunt zile in care nu am nici 5 bani pentru un covrig. Am zis ca poate asa reusesc sa fac un ban. De scrumiera asta imi pare foarte rau ca trebuie sa ma despart. Este una dintre putinele amintiri pe care le mai am de la mama mea. Din pacate am ajuns sa recurg si la varianta asta. Nu am ce sa fac", a spus Ioana Tufaru.