Bianca Dragusanu si-a imbolnavit vecinii aparand aproape goala pe balcon! Iubita lui Cristea adora sa fie privita in ipostaze indecente! Vedeta a profitat de primele zile toride din acest an si si-a etalat corpul perfect in lenjerie intima pe balcon, spre deliciul locatarilor. Bianca Dragusanu si-a bagat vecinii in boala zilele trecute cand, din cauza temperaturilor mult prea mari, a iesit pe balconul apartamentului din Cluj Napoca, unde locuieste cu iubitul ei, Adrian Cristea, doar in lenjerie intima. Cu un pahar de ceai in mana, frumoasa roscata a fost fotografiata in lenjeria ei bej, privind misterios in jos. Bianca Dragusanu, sexy ca intotdeauna, a optat pentru un sutien cu push-up care i-a pus si mai mult in evidenta sanii.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Zavoranca, in lacrimi! Psiholoaga ei a aruncat bomba: copilul pe care l-a pierdut nu era al lui Tudy, ci al lui Pepe. Confidenta Oanei Zavoranu, Veronica A Cara a facut public cel mai mare secret al vedetei. Dupa ce seara trecuta, ea a explicat comportamentul Oanei din ultima perioada, psihologul a dezvaluit in aceasta seara la Cancan Tv lucruri nestiute despre fosta sotie a lui Pepe. Oana Zavoranu i-a facut Veronicai A Cara cateva dezvaluiri foarte interesante. Psihologul a interpretat comportamentului ei si a anuntat ca vrea sa faca publice cateva lucruri pe care nimeni nu le stie. "E ceva ce stiu ca Oana mi-a spus si nu inteleg de ce a facut asta. E altceva de ceea ce si-ar putea imagina publicul de acasa", a declarat seara trecuta Veronica. Invitata in aceasta seara la Cancan TV, Oana Zavoranu a declarat ca nu ii este frica de absolut nimic. Ea a spus ca s-au spus foarte multe despre ea si alte lucruri nu mai sunt. "Nu cred ca are Veronica vreo bomba. Stie multe despre mine, dar nu cred ca mai exista bombe. Poate sunt nimicuri pe care nu le-am considerat importante sa le spun: nu m-am drogat... nu am facut lucruri rele", a spus Oana.

Si-au intors spatele in mijlocul strazii. Esca si Eram, nervi intinsi la maximum in vacanta de la Roma. Prezentatoarea Stirilor Pro TV si sotul ei, Alexandre Eram, au petrecut o minivacanta in capitala Italiei, unde au avut parte si de momente mai putin placute. Pentru ca au cautat, fara succes, cateva zeci de minute un taxi in centrul unei intersectii, Esca si partenerul ei au avut o disputa. Cearta a ajuns pana intr-acolo incat la un moment dat cei doi si-au intors spatele, pentru a se mai calma. O imagine suprarealista pentru buricul Bucurestiului: Andreea Esca, in centrul unei intersectii, dand din maini zeci de minute in zadar, in incercarea de a opri un taxi. Aceasta scena s-a intamplat insa intr-o capitala europeana mult mai mare, la Roma, acolo unde cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri de la noi nu e la fel de... populara. In acea imensitate a frumoasei capitale italiene, pana si sotul ei, milionarul de origine franceza Alexandre Eram, a fost legat de maini si de picioare, neputand chema un sofer cu limuzina care sa-i ia de acolo si sa-i duca la hotel.

Fosta sotie a lui Victor Socaciu vorbeste despre mariajul lor, inainte ca artistul sa o cunoasca pe Marina Almasan. Actrita Cornelia Pavlovici isi aminteste de casnicia cu Victor Socaciu. "A fost a doua dragoste la prima vedere. Toti avem timp sa facem toate lucrurile pe care ni le dorim in viata. Am imbracat si o rochie de mireasa", a spus Cornelia Pavlovici la Antena 1. "Nu m-a surprins vestea divortului lui Victor Socaciu de Marina. Nu este un capat de lume. Inseamna ca vraja iubirii a trecut si se pare ca aceasta 'desvarjire' nu tine cont ca esti intelectual sau un simplu cetatean. La vremea divortului nostru, s-au aruncat niste zvonuri in presa, dar eu nu eram in prim plan. Mi-am trait viata discret. Sunt un om care traiesc pe scena si am ales scena in locul vietii de cancan", a marturisit actrita Cornelia Pavlovici. Intrebata daca a fost Marina Almasan motivul divortului de Victor Socaciu, fosta sotie a artistului a raspuns: "In momentul cand noi ne-am despartit nu am discutat acest amanunt. Nu poti sa dai vina pe nimeni, nimeni nu stie de ce i se intampla acest lucru".

Cosmina Pasarin a fost la salonul de masaj erotic al Alinei Plugaru! Cosmina Pasarin a mers in vizita la salonul de masaj erotic al Alinei Plugaru. Reporterul de la "Late Night Show" a vrut sa vada cum arata noul salon si a luat-o la intrebari pe fosta vedeta XXX. Alina a decis sa isi extinda afacerea, iar acum s-a mutat intr-un sediu mult mai mare, cu sase incaperi, jacuzzi si sauna.

Senzuala cantareata s-a destrabalat intr-un club de noapte. De la Rihanna pentru stripteuze, fara numar! Cantareata Rihanna si-a facut de cap la ziua rapperului Meek Mill, intr-un club de striptease din New York. Artista s-a miscat senzual alaturi de dansatoarele sexy, le-a pipait si le-a tras de chiloti, recompensandu-le cu "verzisori" pentru prestatia lor. Rihanna (24 de ani) demonstreaza o data in plus ca este o fata rea. La petrecerea aniversara a rapperului Meek Mill (24 de ani), care a avut loc intr-un club de striptease din New York, apetisanta artista s-a dezlantuit ca niciodata pana acum. Cunoscuta pentru show-urile pline de erotism si preferintele bisexuale, Rihanna a fost incantata sa se afle in mijlocul unui grup de stripteuze super-provocatoare si dornice de "actiune". Vedeta s-a unduit alaturi de ele pe ringul de dans, lasand-o pe una dintre fete sa se lipeasca de trupul ei fierbinte si sa se miste incitant. In tot acest timp, Rihanna era cu paharul de bautura la gura si isi numara banii ca o adevarata clienta stapana pe situatie. Dupa cateva numere de dans demne de clipul "Rude Boy", cantareata a trecut la fapte: a tras-o pe una dintre dansatoare de chiloti, facandu-i si o fotografie cu telefonul in acelasi timp.