Vica vrea sa-l oftice pe Piturca! Isi pune silicoane si ar vrea sa pozeze goala! "Vreau sa vada ce a pierdut!". Vica s-a hotarat sa se faca si mai frumoasa si sa-si faca o operatie la sani cu care Piti nu era de acord, tocmai pentru a-l oftica si pentru a-i demonstra ca poate face acum tot ce-si doreste. "Femeia trebuie sa arate bine la orice varsta, chiar daca are copii acasa. Imi place cum arat. Am vrut sa fac asta de anul trecut, am anulat de trei ori programarea. Mi-a fost frica. Piturca nu m-a lasat. Nu ii placea, nu voia sa puna mana pe plastic. N-o sa fie cadou pentru el. O sa fie pentru mine. Mi-e un pic frica. Vor avea 280 de grame. Nu este mult. Ideea este nu sa fie mari. Sanii mari nu se pot corecta la sala. Slabind, alaptand, sanii se lasa. Inainte sa-l nasc pe fiul meu, Piti era multumit, dar dupa... Operatia o sa fie si de ridicare si de implant. O sa dureze trei ore operatia, iar recuperarea de sase luni", a declarat Vica despre operatie.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Iubitul Oanei Zavoranu a cucerit-o si pe mama soacra! "L-am pus sa schimbe becurile, dar a mai ars alte doua. Imi place de el pentru ca este foarte apropiat si sensibil. Oricum, nu trebuie sa imi placa mie, ci Oanei. Daca il agreez eu, cu atat mai bine. Nu suntem chiar asa de scrobiti, suntem oameni ca atare, nu facem nazuri sau fite. Mi-a facut cadou un costum pentru Dodo, catelul meu iubit, apoi o bricheta si un parfum de Paste. Sunt mama ei si atata timp cat totul este ok, nu ma deranjeaza. Razvan e cam dificil, mananca foarte putin si de aia e slab. Ma enerzeava ca un barbat trebuie sa fie mare. Tot ce am facut si au mancat, le-a placut. Pe cuscrii nu i-am cunoscut eu, ci Oana. Toate vin normal, la timpul lor. Momentan fiica mea si-a refacut viata alaturi de el si nu ma astept la mai multe. Totul e spontan. Ce, fata mea nu poate fi luata din dragoste? Toate uratele se casatoresc, numai Oana asteapta la averea mea", a marturisit Marioara Zavoranu.

Luiza Bogdan a inceput sa cheltuiasca banii... viitorului sot milionar. A spart 12.000 de euro pe zece rochii pentru nunta. De mai bine de un an, Luiza Bogdan traieste o poveste de dragoste ca in basme. Milionarul brasovean Calin Costan se pregateste sa o duca la altar si sa-i puna lumea la picioare. In vederea marelui eveniment care, se pare, va avea loc la inceputul lunii iunie, prezentatoarea TV, care a renuntat la jobul de stirista pentru a petrece mai mult timp cu iubitul ei, s-a ocupat personal de pregatiri.

Vica stie din surse sigure ca Piturca nu se uita la aparitiile ei tv: "Cand am aparut prima oara la CANCAN TV, a sunat la furnizor sa il lase fara cablu". "Stiu din surse sigure ca atunci cand am aparut prima oara la CANCAN TV, si-a pus un prieten sa ma convinga sa nu vin la televizor. Toata familia s-a strans in bucatarie. Erau in fata televizorului si el a sunat la companie sa ii inchida cablul. Toate televizoarele din casa au ramas fara semnal, mai putin cel din dormitor si toti s-au strans acolo", a marturisit Vica la CANCAN TV de la Kanal D.

Oana Zavoranu revine pe sticla! Va juca intr-o telenovela si va avea doua emisiuni de divertisment. "Am semnat cu un trust. Voi avea rol negativ pentru ca seful nu crede ca pot fi buna. I-am zis ca as vrea sa fiu fata buna cu par blond, dar el a zis ca un se poate. Voi avea si doua emisiuni de divertisment. E ceva la care nu se asteapta lumea si nu ma asteptam nici eu. Sunt niste chestii, dupa lungi discutii, ce mi s-ar potrivi, nu stiu inca ce va fi. Sper ca cei care au fost alaturi de mine sa isi dea seama ca in viata mea multa lume a crezut ca meseria mea este de a ma certa, dar eu am vrut sa muncesc. Lumea ma intreba pe strada cand ma vor vedea iar intr-un film sau la emisiuni. Sper sa vada ca pot fi muncitoare", a marturisit Oana pentru Antena 1 de unde va putea fi urmarita din toamna.

Tanarul amorez al lui Sharon Stone: Nu ma deranjeaza deloc sa fiu considerat "toy boy-ul" lui Sharon Stone. La 54 de ani, actrita americana Sharon Stone are inca un succes nebun la barbati si nu orice barbati, ci unii extrem de aratosi si mult mai tineri decat ea. Cea mai recenta cucerire a ei este modelul argentinian Marin Mica, in varsta de 27 de ani, cu care s-a combinat in urma cu doua saptamani, cand au participat la aniversarea a 37 de ani de la aparitia revistei "Vogue".