Cristian Gog este castigatorul "Romanii au talent"! "A murit" in direct si le-a ghicit gandurile tuturor din juriu! In aceasta seara, Cristian Gog a reusit sa lase pe toata lumea cu gura cascata in momentul in care "a murit" pentru cateva secunde. Mentalistul le-a aratat cu ajutorul unui aparat EKG ca inima lui nu a mai batut pret de cateva secunde. Tot in marea finala Cristian Gog a mai demonstrat inca o data ca poate sa citeasca gandurile oamenilor, ba mai mult sa ghiceasca ce vor gandi acestia. "In loc sa mi se calmeze pulsul mai rau se agita. Am venit aici in emisiune hotarat sa las egalitate de sanse si sa nu spun ce mi-as dori. Dar dupa numarul tau recunosc sincer ca vreau sa castigi tu 'Romanii au talent'", i-a spus sincer Andi Moisescu. Mentalistul din Cluj nu rateaza nicio ocazie sa surprinda lumea si de fiecare data a venit cu ceva nou in emisiune.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

"Printul" si-a concediat menajera si a lasat casa pe mainile iubitei! Spectacol total: Bianca s-a facut casnica! Ii spala chilotii lui Cristea si ii face menajul! Bianca Dragusanu socheaza din nou, de data aceasta cu o ipostaza in care nimeni nu si-o imagina vreodata. Ea le-a dat peste nas celor care o vedeau doar ca pe o femeie foarte frumoasa si atat. Blondina a dovedit tuturor ca, la nevoie, poate face fata cu brio si muncilor de femeie casnica, cum ar fi spalatul si intinsul rufelor. Pentru ca iubitul ei, Adrian Cristea, si-a concediat menajera si pentru ca apartamentul fotbalistului din Cluj nu putea fi lasat sa cada "prada" mizeriei sau dezordinii, Bianca si-a luat rolul de femeie casnica in serios. Ea a fost pozata intinzand cumintica hainele si chilotii fotbalistului pe balconul imobilului unde locuieste impreuna cu "Printul". Bianca are statutul de diva a showbizului romanesc, dar si-a asumat pe deplin imaginea de femeie casnica, ea purtand un tricou rosu pe care scria mare "SEFA", semn ca "Printul" nu ar trebui sa si-o ia in cap si ar trebui sa isi aduca aminte ca la el in curte canta intotdeauna gaina.

Andreea Banica, suprinsa in bratele unui barbat, aproape dezbracata! Vezi cat de fericita este! Andreea Banica a fost suprinsa asa cum nici nu ti-ai fi imaginat. In timpul unui concert cantareata a fost luata pe sus de catre un barbat si nu a fost deloc deranjata de acest lucru, ba din contra. Din fericire pentru artista si pentru sotul ei, barbatul din fotografie este unul dintre dansatorii Andreei Banica, iar aceasta pozitie indecenta face parte din coregrafia lor. "A fost frumos la Alexandria. Sunt in drum spre Medgidia. Abia astept sa ne intalnim. La 21.30 urc pe scena", a scris Andreea Banica pe Facebook.

Un detaliu absolut dizgratios ii strica imaginea! Si-a bagat picioarele in ea de igiena! O mare diva s-a facut de ras cand s-a descaltat! Desi, din punct de vedere financiar, si-ar permite sa investeasca sume colosale in articole vestimentare sau procedee de infrumusetare, Andreea Marin are des scapari la capitolul imagine. Zilele trecute, "Zana" a venit la deschiderea unei gradinite, s-a descaltat pentru a se juca sotronul impreuna cu micutii, insa picioarele ei nu arata nici pe departe ca acelea ale unei zane. O vedeta de talia Andreei Marin ar trebuie sa arate impecabil, din varful capului si pana la degetele de la picioare, dar la sotia lui Stefan Banica Jr. tocmai ultima parte pare sa fie problema. Se pare ca temperaturile de peste 30 de grade Celsius, ce impun purtarea de sandale, au cam luat-o pe nepregatite pe fosta prezentatoare TV, care a omis sa faca o vizita la cabinetul de cosmetica. Iarna si implicit purtatul de incaltaminte stramta au lasat urme vizibile pe picioarele Andreei, "Zana" afisand o pleiada de bataturi, in toata splendoarea, atat la degete, cat si in partile laterale ale talpilor.

Uite cum distreaza sotiile lui Madalin Ionescu si Christian Sabbagh, in lipsa lor! Luiza Sabbagh si Cristina Siscanu se distreaza de minune alaturi de copii si prietenii lor. Cu aceasta ocazie sotia lui Madalin Ionescu a marturisit ca isi doreste sa devina si ea mamica. Cristina Siscanu a vrut sa-i faca pe plac fiului sotului ei, Filip, si i-a cumparat jucaria preferata, o substanta care combinata cu apa se face precum o gelatina in care copii ar trebui sa se joace. Chiar daca nu a fost prea incantat de aceasta jucarie cand a vazut-o, vedeta tv a incercat sa organizeze o dupa-amiaza alaturi de nasa lor de cununie, sotia prezentatorului Christian Saggabh si fetita acestora si prietenele ei. Toata lumea se distreaza pe cinste, iar Luiza Sabbagh si Cristina Siscanu le-au facut toate poftele copiilor, si chiar daca sotii lor sunt la munca, iar ele se simt minunat inconjurate de copii.

Pozele care le-au facut sa roseasca pe covorul rosu! Cameron Diaz, Jennifer Lopez si Keira Knightley, cu sfarcurile la inaintare! Multe dive din showbizul international au ales tinute care le-au jucat feste la diverse evenimente. Astfel, aceste doamne din lumea artistica si-au aratat, fara voia lor, sanii, oferindu-le celor care au fost pe faza prilejul de a le admira formele. Printre vedetele care au ramas cu sfarcurile pe afara in public se numara Kate Moss, Cameron Diaz, Courtney Love, Lady GaGa, Keira Knightley, Pamela Anderson, Tara Reid si Jennifer Lopez. Admirati-le in toata splendoarea lor in imaginile de mai jos.