Sosia Andreei Popescu, cea mai noua cucerire a lui Bendeac, face dezvaluiri... intime: "Este implicat si atent in pat". Mihai Bendeac face ce face si reuseste sa fie barbatul mai multor femei. Folosind apanajul relatiilor moderne, fara obligatii, actorul nu doar ca profita din plin de compania fetelor, dar nici nu-si supara vreuna dintre partenere. In minivacanta de 1 Mai de pilda, Bendeac a iesit in patru zile cu patru fete. Una dintre ele, dupa cum a fost descrisa in revista Ciao!, este sosia Andreei Popescu, dansatoarea cu care actorul de la Antena 1 s-a iubit luni la rand. Diferenta dintre cele doua este ca actuala nu-si doreste exclusivitate in inima umoristului, desi dintre toate cele patru care i-au bucurat vacanta lui Bendeac la mare avea o oaresce vechime in viata lui.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Primarul Negoita are casa intr-o zona plina de vedete. Vecin cu Clooney si Berlusconi. Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoita, detine o impresionanta vila in insorita Italie. Nu este vorba despre o proprietate oarecare, ci despre un adevarat palat, in valoare de peste doua milioane de euro, pe care edilul l-a cumparat, in 2008, in exclusivista statiune Pianello del Lario, din regiunea Como, una dintre cele mai frumoase zone din Italia. Locul este impanzit de mari vedete internationale care, fermecate de peisaj si incantate de ideea ca zona le ofera intimitatea de care au nevoie, au investit zeci de milioane de euro in vile pe malului lacului Como.

Fosta nevasta a cantaretului: Jorge a fost o mare dezamagire pentru mine. Prima ruptura puternica intre Alina si Jorge a avut loc in mai 2011, cand cei doi soti au constatat ca nu mai merg pe acelasi drum. "Am avut un an destul de greu. Atunci a avut loc o discutie serioasa si am realizat ca nu merge asa. Am trecut peste si am tras cu dintii pentru familia mea, dar efortul a fost in zadar. Pe 2 ianuarie 2012, cand abia ne intorseseram de la munte, de la Revelion, Jorge si-a facut bagajul si a plecat de acasa", si-a inceput marturisirile Alina.

Luiza Bogdan s-a cununat civil la Brasov, iar acum se pregateste pentru ceremonia religioasa. Milionarul Costan o face mireasa in Sardinia. Luiza Bogdan a planuit in mare taina nunta cu Calin Costan, incat domnisoarele de onoare si rudele au fost anuntate abia in ultimul moment. Din informatiile care ne-au parvenit pe adresa pont@cancan.ro, se pare ca fosta stirista a pasit deja in fata ofiterului de stare civila si urmeaza ca in acest weekend sa plece cu un avion privat in Sardinia, acolo unde se va casatori religios.

N-o sa iti vina sa crezi! Inna a marturisit ca s-a maritat. "In ultimii ani am devenit mai bogata, ma simt schimbata, ma simt minunat. Cheia succesului este munca si perseverenta. Am foarte multe concerte, foarte multe evenimente si am si viata personala. Viata particulara se intrepatrunde perfect cu cea artistica. Orice artist are viata personala, sa nu credeti povestea aceea conform careia artistii nu au viata particulara. Si eu iubesc, daca nu as fi iubit, nu as fi fost aici. Maritata cu un barbat nu stiu cand o sa ma vedeti, dar sunt deja maritata cu muzica", a marturisit cantareata la "Povestiri adevarate".

Vrei sa arati ca Bianca Dragusanu? Uite cat e de simplu: "Mananc cartofi prajiti o data la 3 luni, de 1 Mai am mancat 3 mici, azi numai capsuni. Intr-o luna am slabit 11 kilograme". Ea ajunsese sa cantareasca peste 80 de kilograme din cauza unui iubit care o tinea numai in casa. Acum datorita sportului si regimului drastic, roscata arata cum si-a dorit. "Am slabit 38 de kilograme. In adolescenta eram slaba si inalta si eram foarte complexata, mi se spunea Olive. Apoi la pubertate cand am fost la 'Din dragoste' m-am ingrasat cele 30 si ceva de kilograme. Nu mi-e rusine de poza de atunci. Aveam un iubit care ma tinea numai in casa si mancam. Apoi mi-am revenit la forma initiala. (...)".