Bianca, asa cum n-ai mai vazut-o niciodata: topaie de bucurie in magazin! Bianca se "hraneste" cu energie la orice iesire la shopping. Zilele trecute, insa, entuziasmul sau pentru cumparaturi a cuprins-o atat de tare, incat a inceput sa danseze de fericire la final, incantata ca a reusit sa gaseasca exact ce cauta: doua bluzite si o pereche de pantaloni. Ea a fost filmata intr-un outlet din Cluj intr-un moment de "nebunie", chiar cand platea hainele la casa.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Un detaliu aparent neimportant i-a stricat total tinuta Roxanei Ionescu. Rochia neagra, lunga, simpla, care-i pune in valoare formele apetisante intr-un mod deloc vulgar, ar fi fost perfecta pentru Roxana Ionescu. Numai ca vedeta a optat pentru o coafura impletita, care i-a distrus toata tinuta, primind critici din partea Danei Budeanu, stilistul revistei Ciao!, si ajungand astfel direct la rubrica "prost imbracate".

Pestrita, lovita de noroc! Adelina si-a cunoscut "socrii"! Razvan are intentii serioase: a dus-o deja la parinti. Dupa multe incercari de a-si reface viata sentimentala, dupa divortul de Liviu Viziru, bruneta si-a gasit in sfarsit fericirea si linistea sufleteasca, fiind foarte incantata de relatia cu Razvan Ispas. La randul lui, tanarul afacerist este atat de indragostit incat si-a exprimat intentia de a-si intemeia o familie cu Adelina si, semn ca relatia lor este cat se poate de serioasa, el a prezentat-o deja parintilor. Potrivit unor surse din anturajul brunetei, rudele lui Razvan au indragit-o din prima clipa, urandu-i bun venit in familie.

N-au mai avut rabdare si si-au pus verighetele pe degete! "Valsul miresei" ii da mari batai de cap lui Teo. Din informatiile noastre, la inceput, cei doi viitori miri au alcatuit impreuna o lista cu melodiile lor de suflet. Dupa ce au ascultat, s-au contrazis si fiecare a venit cu argumentele lui, ba ca piesa e prea ritmata, ba ca nu merge dansata in doi, ba ca versurile nu sunt sugestive, Teo si Costi au reusit sa alcatuiasca un top zece melodii preferate.

Andreea Raicu a sarutat un barbat in toiul unei petreceri. Recent, ea a fost prezenta la o petrecere cu staif si, pentru a atrage privirile celor din jur, si-a etalat formele intr-o tinuta extrem de revelatoare. Astfel, Andreea a imbracat un costum din piele cu vedere la gambe si pulpe si a pus pe jar inima unui barbat din preajma ei. Dupa cateva secunde de tatonare, respectivul a trecut la atac, a luat-o usor de mijloc si i-a lipit o ventuza pofticioasa la limita de demarcatie dintre buze si obraz.

Cum se pregateste Elena Gheorghe inainte de shopping. In urma cu cateva zile, Elena Gheorghe si sotul ei, Cornel, zis si Trombo, au mers la mall sa vada un film si sa faca aprovizionarea. Dupa ce au gasit un loc de parcare si si-au garat masina regulamentar, cei doi soti au zabovit minute intregi in jurul autoturismului cu scopul clar de a se dezmorti. Cea care a avut nevoie sa-si intinda oasele un pic inainte de a da navala printre rafturi a fost chiar Elena. Aflata in parcare si pozitionata strategic in fata sotului ei, artista s-a intins intr-o parte, apoi in alta, si-a ridicat mainile si le-a scuturat, lasand sa i se vada chilotii si sutienul asortate.