Este posibil s-o vedem din nou goala? Nicoleta Luciu, tentata sa pozeze nud! A nascut tripleti, dar si-a revenit incredibil de repede si s-a operat la sani pentru a fi din nou in centrul atentiei, dar mai ales pentru a fi pregatita pentru o eventuala sedinta foto nud. Chiar daca este mama a patru copii, cantareata nu ar refuza daca i s-ar propune sa mai pozeze o data in revistele pentru barbati. "Niciodata sa nu spui niciodata", a fost declaratia Nicoletei, care pare tentata de o astfel de oferta. Artistei ii merge foarte bine pe toate planurile, s-a maritat, are copii sanatosi, are si o cariera de succes si este si foarte grijulie cu silueta sa. "Ii multumesc lui Dumnezeu ca am o familie frumoasa, fericita, cu multi copii, asa cum mi-am dorit. Profesional imi merge foarte bine: am concerte in fiecare saptamana, facem show la fiecare concert pe care il sustinem, ma intretin si prin dans, daca tot urc pe scena, merg in fiecare dimineata la aerobic, de cinci ori pe saptamana. In timpul liber incerc sa fac diverse activitati care ma recreeaza", a spus Nicoleta Luciu pentru perfecte.ro.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sanziana Buruiana si-a schimbat profesia! S-a apucat de imperecheat caini! Sanziana Buruiana si-a schimbat profesia! S-a apucat de imperecheat caini! Cu pieptul generos la vedere intr-o rochita care abia ii acoperea fundul, frumoasa blonda s-a gandit sa-si ajute putin amicul patruped si sa-i gaseasca "iubita", folosindu-se de celebritatea ei. Se pare ca modelul este si foarte pretentios, isi doreste o iubita sexy pentru amicul ei necuvantator. "Rocky mascul feroce isi cauta iubita sexy! Astept domnisoarele sa se inscrie la casting!", a scris vedeta pe Facebook.

O mare vedeta din Brazilia face dezvaluiri incredibile: "Michael Jackson a vrut sa ma ia de nevasta si sa faca copii cu mine". Actrita si cantareata Xuxa, in varsta de 49 de ani, a dezvaluit ca regretatul Rege Pop, Michael Jackson, a facut o pasiunea pentru ea in anii '90, vrand sa se casatoreasca cu ea. Ba mai mult, Michael si-a dorit sa aiba copii cu senzuala brazilianca. Xuxa, pe numele ei real Maria das Gracas Mneghel, a facut aceste marturisiri in cadrul unui interviu pe care l-a acordat postului Globo. Intalnirea dintre cei doi a avut loc in Brazilia, in anii in care Michael a fost acolo pentru a inregistra niste videoclipuri. In cadrul aceluiasi interviu, vedeta braziliana a povestit si despre celelalte relatii amoroase din trecutul sau. Avea doar 17 ani cand si-a inceput relatia cu marele jucator de fotbal Pele. "Cu Pele am format un cuplu timp de sase ani. Relatia cu el mi-a marcat in bine existenta", a explicat Xuxa.

Monica i l-a predat pe Mr. Pink Ramonei. Nu pe Mr. Pink-milionarul chinez care i-a oferit o viata de vis peste Ocean, ci pe Mr. Pink-businessul cu bauturi energizante si in special promovarea lui. Magulita de atata incredere, Ramona si-a luat rolul foarte in serios si si-a acoperit masina cu autocolante publicitare ca, deh, la cat se plimba ea pe strazile Capitalei nu va fi bucurestean care sa nu ia la cunostinta faptul ca "Domnul Roz" e in oras.

Loredana Chivu e dependenta de Like-uri! Si-a postat o poza topless si nemachiata pe profil pentru a atrage admiratia barbatilor. Tie iti plac sanii ei? Fosta asistenta recurge la tot felul de poze provocatoare pentru ca interesul barbatilor de pe contul ei sa nu scada. Ieri umbla incaltata in casa in timp ce se dadea cu ulei pe picioare intr-o tinuta sumara. Loredana a purtat un sacou foarte decoltat din care aproape ca i s-a vazut sanul. Se pare ca astazi se tavaleste prin pat si isi face poze topless, folosind mainile pe post de sutien. Loredana Chivu nu vrea sa dispara din mintea barbatilor si ii tot atata cu poze provocatoare ori de cate ori simte ca numarul de Like-uri de pe pagina ei de Facebook a scazut.

Amor secret sau prietenie stransa in sanul trupei Mandinga? Apropieri suspecte intre Alex si Elena. Emotiile premergatoare competitiei Eurovision par sa-i fi unit si mai mult pe componentii trupei Mandinga, iar acest lucru se vede cel mai bine in cazul Elenei, solista formatiei, si trompetistul Alex, care au fost imortalizati intr-o imbratisare... pasionala. Elena si Alex, doi dintre membrii trupei care va reprezenta Romania la Eurovision anul acesta, au o relatie speciala. Desi implicarea amoroasa este strict interzisa in sanul formatiei, aceasta fiind prima clauza in regulamentul de ordine interna, si atat ei, cat si stafful lor neaga o idila, fotografiile care ne-au parvenit pe adresa pont@cancan.ro par sa spuna altceva. Aflati la Baku, orasul in care se va desfasura competitia muzicala, Elena si Alex au fost pozati prinsi intr-o imbratisare care ar putea trada atat o relatie clandestina, cat si o prietenie extrem de stransa. Insa felul in care bruneta sta lipita de colegul ei si modul in care el pare sa-i adulmece parul tind sa incline balanta catre ceva mai mult decat o simpla amicitie. Asta in ciuda faptului ca Elena are o relatie oficiala cu Marian Duta, reporterul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" de cativa ani, iar el este primul barbat din viata artistei. In aceasta perioada, insa, trupa Mandinga este nedespartita, fiind in plina campanie de pregatire si promovare pentru Eurovision.