Bianca si Bote fata in fata! El s-a dat la ea in draci, iar ea s-a fastacit ca o adolescenta "El imi da mereu mesaje cu 'te vei intoarce'!". Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu au fost in acelasi platou al unei emisiuni TV si au avut un schimb de replici foarte spumoase, pe diferite teme, de la tinutul de mana, pana la iubitul actual al Biancai. Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu s-au intalnit in aceasta seara pe aceeasi canapea la emisiunea CANCAN TV de la Kanal D. De cum au intrat in direct, cei doi si-au facut si cateva complimente, mai ales ca nu s-au mai vazut de luni bune. "Il gasesc bine. Nu s-a ingrasat, arata bine. Nu cred ca e cazul sa ne complimentam acum", a spus Bianca Dragusanu. "Ea stie ca arata bine", i-a spus Botezatu. La un moment dat, cei doi s-au contrazis pe tema jignirilor pe care Catalin Botezatu i le-ar fi adus.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imagine de colectie! Fuego, pe vremea cand facea scoala de soferi! Uite-l la volanul unei Dacii! Paul Surugiu, mult mai cunoscut publicului din Romania si nu numai sub numele de Fuego, nu a avut dintotdeauna "miliarde si miliarde de fani". El a pornit de jos si dupa ce mama lui a impodobit bradul ani la randul, cantaretul i-a putut face o bucurie. Fuego a facut scoala de soferi ca orice doritor de permis de conducere. Lectiile de sofat le-a luat pe o Dacie alba. Mandru de ipostaza in care se afla, artistul si-a facut si o poza, pentru posteritate, iar acum ii prinde bine. Fanii pot sa vada cum ii statea lui Fuego in tinerete, la volanul unei masini autohtone.

Oana Lis a ajuns la sapa de lemn? Isi vinde hainele in piata! Oana Lis a inceput sa renunte la ceea ce ii place cel mai mult: hainele ei de fite. Sotia fostului primar al Capitalei nu mai este dispusa sa dea de pomana, asa ca isi vinde hainele care nu-i mai vin. Frumoasa blonda a scos la vanzare chiar si rochia de mireasa, pentru ca nu mai avea ce face cu ea. "M-am ingrasat si nu ma incap acele haine. Nu le mai dau gratis, am dat intotdeauna, dar mi-am auzit vorbe, iar pentru acele haine conteaza, am amintiri placute si daca scot ceva bani... Mi-am scos banii pe care i-am bagat si am mai scos ceva in plus. Nu fac o afacere din asta, este o pasiune", a spus Oana Lis.

Anca Turcasiu se considera tanara: "Am doar 42 de ani, esti foarte tanar la aceasta varsta". Anca Turcasiu are 42 de ani, dar nu ezita sa iasa din casa nemachiata si nu considera varsta un impediment. Din cauza meseriei, Anca este nevoita sa se machieze destul de des, insa in timpul liber alege sa fie cat mai naturala. "In primul rand am doar 42 de ani, nu am o varsta matusalemica. Mi se pare ca esti foarte tanar la aceasta varsta, iar tot ce conteaza e atitudinea pe care o ai vizavi de varsta", a marturisit Anca Turcasiu la "Povestiri adevarate". "In timpul zilei, nu ma machiez deloc, pentru ca ma simt mult mai confortabil fara fond de ten pe fata", a mai spus artista.

Moni are planuri mari. Vrea sa deschida o linie de produse marca Monica Gabor! Vezi ce va contine. Monica Gabor are planuri mari care sa ii aduca succesul. Ea vrea sa deschida o linie de haine si parfumuri care sa ii poarte numele. Fosta doamna Columbeanu va colabora cu oameni care sunt cunoscuti deja in aceasta industrie pentru ca nu ar avea timp sa se ocupe de fiecare in parte. "O linie de produse marca Monica Gabor. O linie de haine, de parfumuri, ar fi mai multe. Va fi probabil in parteneriat cu cineva, pentru ca am mai multe proiecte si nu as putea sa ma dedic 100% lor. Parfumul Monica Gabor ar fi foarte discret. Imi plac foarte mult aromele de santal, de magnolii", a spus Moni la Kanal D.

Miley Cyrus, ipostaza penibila: a uitat sa se epileze inainte de prima scena de sex! Miley Cyrus (19 ani) vrea sa arate lumii intregi ca nu mai e "fetita lui tata" - cantareata si actrita a filmat de curand prima ei scena de sex, pentru pelicula "LOL". Tanara diva s-a pregatit ca la carte pentru momentele fierbinti, insa a uitat un amanunt esential. Pentru a arata cat mai bine in ipostaze provocatoare alaturi de partenerul ei din film, Douglas Booth, Miley nu a scutit niciun efort. A mers la sala mai des si a facut exercitii speciale de tonifiere, inclusiv pentru a-si pune in valoare sanii. "Mi-am luat bomboane mentolate, am facut abdomene, mi-am dat cu autobronzant. Si am facut exercitii de fitness speciale ca sanii mei sa arate mai mari, sa stea ridicati". In valtoarea pregatirilor, Miley a uitat insa un amanunt esential: sa se epileze. "Era prima scena pe care o aveam de filmat. In prima zi, chiar scena de sex. Eu uitasem sa ma epilez pe picioare. Eram in rulota si strigam la asistenti 'Dati-mi o lama, repede' ". Dupa mica omisiune, o data ce camerele au pornit, insa, adolescenta zapacita si-a intrat in rol si a devenit o femeie senzuala, dand tot ce avea mai bun in bratele atragatorului Douglas.