Viorica divorteaza de Ionita de la Clejani: "Nu stiu ce se va alege de familia asta, mie imi trebuie un barbat puternic acasa". Viorica de la Clejani l-a convins abia acum pe Ionita, sotul ei, sa ia atitudine si sa-i actioneze in judecata pe cei care le tulbura linistea. Artista sustine ca din cauza constructorilor sanatatea ei este in primejdie. "Nu ma simt bine, nu sunt linistita. M-am saturat sa miros rahatul lor, microbii lor. Au WC-ul chiar la coltul casei mele. Voi merge si la Drepturile Omului. Nu pot sa dorm, plang de un an de zile. M-am mutat aici pentru copiii mei ca sa poata sa invete, sa-i educ... Mai bine ramaneam la Clejani ca eram mai linistita. Vreau sa stau linistita cu copiii mei in curte", a spus Viorica de la Clejani, la Happy Hour.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andra Negulescu, sotia lui Claudiu Bleont, s-a temut de Nadine si a incercat sa-i inchida gura. I-a trimis un e-mail de amenintare. Nadine: "Cum m-a hartuit sexual Claudiu Bleont". Asta titreaza pe coperta cel mai recent numar al revistei Ciao!. Pret de patru pagini, mulatra dezvaluie calvarul pe care l-a trait din cauza actorului, in echipa piesei "Amedeu sau scapi de el cu greu", din care a facut parte. "Claudiu a inceput sa-mi spuna ca ma iubeste si ca noi ar trebui sa ne f..., ce misto ar fi! (?) Si in noaptea aia, de la cinci la sase dimineata, mi-a batut cu pumnii in usa camerei, urla sa deschid, nu mai puteam de frica, credeam ca imi va sparge usa. Urla sa deschid, sa ma f..a. Mi-a dat zeci de mesaje pe telefon sa deschid, m-a sunat nonstop, a fost groaznic", a povestit Nadine in Ciao!, mentionand ca sotia lui avea cunostinta despre intentiile lui.

Sotia lui Jorje despre mariajul ratat: "M-am simtit abandonata si inselata, am plans o gramada, l-am implorat sa se intoarca". Alina Craciun, fosta sotie a lui Jorge, a explicat ca au ajuns la un punct unde au dat mult prea multa importanta afacerilor. "Am ramas surprinsa, socata, dupa atata vreme. E adevarat ca Jorge s-a racit in ultimul an, dar am presupus ca se intampla. Toata lumea ne percepea ca pe un cuplu care dadea bine, toti spuneau ca paream perfecti. Noi eram un cuplu minunat. El si-a schimbat atitudinea fata de mine. Poate nici eu nu i-am acordat foarte multa atentie. Poate am fost si eu focusata pe afacerile noastre. Nu stiam ca lui ii trebuie atat de multa atentie. Intr-o casnicie traversezi diferite momente. Pot sa intervina tot felul de probleme. Ajungi sa lasi viata de cuplu deoparte. De doi ani incoace, altele au fost prioritatile si am lasat relatia deoparte", a spus Alina Craciun.

Gabi Firea si Florentin Pandele si-au instalat fiul intr-o camera de basm: "Gata puiule, ai ajuns acasa!". Petru David este un baietel fericit si rasfatat. Inca dinaintea venirii lui pe lume, parintii sai, Gabi Firea si Florentin Pandele, s-au ocupat personal de amenajarea camerei perfecte. Ieri in jurul pranzului, dupa externare, acestia au mers tinta acasa si si-au instalat baietelul intr-o incapere luminoasa, calduroasa, printre personajele de desene animate si ingerasii pictati pe pereti. Bebelusul, care tot drumul spre casa a dormit, a fost asezat in patutul lui si si-a continuat linistit somnul, sub privirile emotionate ale mamei si tatalui sau.

Bunicutele din Rusia sunt "cosmarul" Elenei la Eurovision. Ideea Rusiei de a trimite la finala Eurovision sase bunicute s-a dovedit a fi una extrem de inspirata, trupa Buranovskiye Babushki fiind cea mai aplaudata la prima semifinala, spre marea dezamagire a fetelor siliconate, a solistilor cu voci fenomenale sau a celor care au mizat pe show-uri incendiare.

Raluca Lazarut si-a schimbat lookul pentru marele debut la stirile Kanal D. De curand, Raluca Lazarut a fost cooptata in echipa stirilor Kanal D, declarand ca a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o in ceea ce priveste viata profesionala. Pentru a face impresie buna la debutul de astazi, vedeta a apelat la serviciile unui hair-stylist pentru a-si schimba lookul. Pret de cateva ore, Raluca s-a lasat pe mainile unui specialist care a tuns-o, a vopsit-o si apoi a coafat-o, totul cu aprobarea vedetei TV.

Nu degeaba i s-a oferit lui Kelly Brook un milion de euro pentru o noapte fierbinte. Sedinta foto de infarct la Cannes. Kelly Brook este o actrita si model britanic care face furori cu frumusetea ei. Fanii ei si nu numai au fost mai mult decat incantati atunci cand vedeta lor preferata, in varsta de 32 de ani, a aparut intr-un pictorial in binecunoscuta revista pentru barbati "Playboy". Kelly a facut furori cu lookul ei impecabil si la Festivalul de film de la Cannes, unde a stralucit pe covorul rosu si a atras toate privirile. Si de parca acest lucru nu ar fi fost suficient, vedeta britanica a realizat si un pictorial incendiar la Cannes, la numai o zi dupa ce a primit o propunere indecenta din partea unui miliardar francez, Nimrod-Frederic, care i-a oferit, pe covorul rosu, un milion de euro ca sa faca sex cu el, insa s-a lovit de un categoric raspuns negativ.