Piturca a cazut din picioare cand a vazut asta! Vica si-a aratat sanii siliconati la tv - Arata demential. A vrut sa-i faca in ciuda fostului amant si a reusit sa innebuneasca pe toata lumea cu silicoanele ei. "Mi-au iesit perfect. Ma simt un alt om. Abia astept sa imbrac o rochie frumoasa. Mi-a fost frica sa vad cusaturile, dar sunt foarte mici. Nu mai am nici dureri. Am dimensiunile perfecte. La sani nu poti lucra la sala, dar restul le fac la sala. Nu mai fac nicio interventie", a declarat Vica. Vica abia asteapta sa arate tuturor noii ei sani, asa ca va pleca in curand la mare, pentru a-si face un bronz care se va potrivi de minune cu trupul sau de invidiat. "Saptamana viitoare plec la mare, dar nu la noi. Nu o sa fac topless pentru ca nu am voie. De obicei nu fac pentru ca mi-e frica de soare, dar acum imi plac sanii mei. Sfatuiesc fetele care au o problema cu sanii lor sa isi puna silicoane", a mai spus Vica.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Trupa 3 Sud Est s-a reunit! Laurentiu, Viorel si Mihai vor canta la premiile RMA. Surpriza pentru fanii trupei 3SE. Laurentiu, Viorel si Mihai vor urca din nou pe scena impreuna la Gala de aniversare Romanian Music Awards 2012, pentru a sustine un recital live. Ei vor interpreta piese cunoscute ale trupei, dar si titluri din repertoriile proprii. Evenimentul va avea loc pe 8 iunie la Craiova, unde fanii vor avea sansa sa ii vada din nou impreuna, intr-o cantare live de exceptie. Printre nominalizati se numara Puya, Smiley, Alexandra Stan, Inna si Antonia. 3rei Sud Est a fost una dintre cele mai de succes trupe de pe piata romaneasca si baietii au primit titlul "Regii muzicii de dans". Laurentiu, Mihai si Viorel au format in 1998 primul grup soul/dance din Romania si au primit cele mai importante premii ale industriei muzicale romanesti.

Sotia lui Claudiu Bleont: "Inca tin la Nadine ca la sora mea, dar nu are cum sa dovedeasca ca sotul meu a agresat-o sexual". Andra Negulescu sustine ca acuzatiile lui Nadine nu sunt fondate si ca nu poate dovedi ca sotul ei, Claudiu Bleont, ar fi hartuit-o sexual. In plus, regizoarea sustine ca in continuare tine la Nadine ca la o sora. Andra Negulescu, sotia lui Claudiu Bleont, a declarat la Povestiri Adevarate ca probabil acuzatiile pe care Nadine i le aduce actorului sunt doar o metoda de promovare, fiindca sotul ei nu ar fi in stare sa hartuiasca o femeie. "Nu am dovezi ca el i-ar fi batut in usa camerei de hotel, nu stiu daca Nadine are, dar sa nu facem din tantar armasar. Astea nu sunt acuzatii grave. Daca ar fi fost agresata pe scena cineva ar fi sesizat", a spus ea.

Mihaela Radulescu, declaratie bomba: "Nu pot sa numesc un barbat din viata mea care nu m-a inselat". Prezentatoarea emisiunii "Alegerile Mihaelei" de la Realitatea TV a facut o marturisire socanta legata de relatiile pe care le-a avut de-a lungul vietii: nu a gasit un barbat care sa nu o fi inselat. Intrebata de Adrian Artene ce ar face daca l-ar prinde pe partenerul sau de viata cu alt barbat, Mihalela Radulescu a explicat la emisiunea CANCAN TV de la Kanal D: "Sincera sa fiu, chiar ar fi o gluma buna. As putea sa zic buna seara si sa-i intreb daca ma duc sa le strang lucrurile. Trebuie sa ai un pic de simt al umorului. Daca l-ai prins cu un barbat, atunci tu chiar esti in plus acolo. De obicei, te paruiesti cu femeia. Eu am avut o altercatie cu o femeie, am avut ocazia sa am o confruntare de genul acesta si nu e prea placuta. De obicei, castigatorul este barbatul. Pe vremea aia, cand am avut o altercatie cu o femeie, nu eram celebra, nu eram Mihaela Radulescu. E o situatie care nu ocoleste pe nimeni".

Catalin Botezatu: "Catrinel Menghia este mai putin artificiala decat Madalina Ghenea". Catalin Botezatu a facut o scurta descriere a unor femei frumoase din showbiz, printre care si Madalina Ghenea si Catrinel Menghia. Designerul a fost provocat sa spuna ce simte in privinta mai multor femei din showbizul romanesc si international. Despre Madalina Ghenea, Catalin Botezatu a afirmat in emisiunea "Agentul VIP" a lui Cristi Brancu: "Este o femeie pe care as iubi-o oricand". Apoi a venit randul frumoasei Catrinel Menghia. "O cunosc foarte bine pe Catrinel Menghia si pot spune cu mandrie ca primul shooting foto si prima prezentare a avut-o la Catalin Botezatu. Cred ca au fost momente in viata noastra cand s-au declansat, asa, niste flacari ale pasiunii. E o fata foarte frumoasa. Este, poate, mult mai frumoasa si mult mai senzuala si mai putin artificiala decat Madalina Ghenea.

Cel mai fierbinte zvon din showbiz: Rihanna s-a culcat cu Bieber! De ceva vreme, senzuala cantareata Rihanna (24 de ani) isi cauta un "Rude Boy", insa nimeni nu s-ar fi gandit ca-l va gasi in persoana unui star adolescent. Conform publicatiei online MediatakeOut.com, cantaretul canadian Justin Bieber (18 ani) ar fi cea mai noua cucerire a artistei si motivul pentru care acesta ar fi fost parasit de iubita lui, Selena Gomez. Selena incepuse sa-si dea seama ca au sarit niste scantei intre Rihanna si Justin - si i-a dat papucii starului de indata. Nu numai ea a aflat despre neasteptata idila: se pare ca si fostii iubiti ai Rihannei, Chris Brown si Drake, stiau despre legatura ei cu Bieber, motiv pentru care au luat-o peste picior in versurile noilor lor piese. Cateva indicii proaspete despre despartirea lui Bieber de Selena Gomez sunt date si de faptul ca solistul a aparut la premiile Billboard fara ea, iar Selena nu-l mai urmareste nici macar pe Twitter de cateva zile incoace.