Corneliu Vadim Tudor, un macho desavarsit! "Cand eram tanar, cuceream fetele cu sexul meu! Fac sex ca anticii! Aveam si cate 4 femei pe zi!" Corneliu Vadim Tudor si-a adus aminte cu placere de vremea cand era tanar si cuceritor. A fost un amant desavarsit dupa cum spune si prin patul sau ar fi trecut peste 1.000 de femei. Face sex la fel ca stabunii, iar o femeie in maximum 10 minute era dezbracata langa el. "Eu, in tineretea mea nu cuceream femeile cu flori sau carduri, ci cu sexul meu. Legat de chestia cu sexul, am vazut pe strada o domnisoara si i-am zis, in loc sa te gandesti la sex, sex, sex mai bine deschizi dex, dex, dex (n.r Dictionarul Explicativ al Limbii Romane). Eu fac sex cum faceau si anticii. Si ei faceau dragoste la fel ca si noi acum. O femeie, cand trebuia sa o cuceresc, in 10 minute era goala pusca. Au fost zile cand ma culcam cu trei femei pe zi, cateodata cu patru. Si nici nu imi placea sa fac reluari. Ce frenezie era in Bucurestiul anilor '70. Am facut sex cu peste 1.000 de femei.", a spus Corneliu Vadim Tudor la CANCAN TV.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Alexandra Stan, show electrizant intr-o tinuta sumara. Si-a fatait fundul in fata suedezilor. Artista romana a cantat la o petrecere organizata de vedeta de la Hollywood Mischa Barton, pe aceeasi scena cu DJ Antoine sau Kate Ryan si a impresionat cu outfitul ei. Dupa ce si-a facut un nume in showbizul european, Alexandra Stan primeste invitatii dintre cele mai diverse la petreceri care mai de care mai interesante. Ultima ei reprezentatie a fost weekendul trecut intr-un club din Stockholm, Suedia, la un party organizat de vedeta hollywoodiana Mischa Barton, iubita fotbalistului suedez al lui Manchester City, John Guidetti. Desi pe scena au mai urcat si DJ Antoine, cu al sau celebru "Welcome to St. Tropez", sau cantareata Kate Ryan, romanca le-a luat fata. Nu atat prin prestatia ei, cat prin tinuta foarte sumara. Doar cu un top si o pereche de pantaloni scurti de blugi "la limita", Alexandra i-a tinut pe suedezi in priza pe toata durata show-ului. Dupa cum se vede si in aceste fotografii, nici nu era nevoie de mai mult.

Roxana Ionescu le-a povestit apropiatilor ca si-a incheiat socotelile cu sotul infidel. E gata de divort! Sase ani a trait in minciuna Roxana Ionescu, sotul ei, Laurentiu, inseland-o inca de la inceputul casatoriei cu sora nasei lor de cununie. Desi a aflat de ceva vreme, din revista Spy, ca se afla in mijlocul acestui triunghi conjugal, vedeta a amanat decizia divortului, dar se pare ca acum este pregatita pentru marele pas. In sfarsit, Roxana s-a resemnat cu ideea ca mariajul ei s-a dus pe apa Sambetei si nu se mai sfieste sa le spuna apropiatilor ca nu mai formeaza un cuplu cu Laurentiu. Mereu zambitoare in fata camerelor de luat vederi, Roxana Ionescu a reusit cu brio sa ascunda tristetea din suflet cauzata de infidelitatea sotului ei. Desi initial i-a parut rau ca s-a ajuns aici si a trait cu speranta ca lucruri vor reintra pe un fagas normal, vedeta s-a lecuit, fiind mai hotarata ca niciodata sa-si faca ordine in viata personala.

Nadine si-a angajat avocat si cere ajutorul organizatiilor pentru drepturile femeii. Construieste un caz impotriva lui Bleont. Nadine a detaliat, in exclusivitate pentru revista Ciao!, modul in care a decurs colaborarea cu actorul Claudiu Blenot pentru piesa "Amedeu sau scapi de el cu greu". Aceasta sustine ca a fost hartuita sexual si agresata si s-a trezit in razboi direct cu Andra Negulescu, sotia lui Bleont, care i-a sarit imediat in ajutor actorului. Declaratiile mulatrei au devenit sporadice si, din informatiile noastre, aceasta intentioneaza sa mute scandalul in instanta. Scandalul sexual rabufnit in sanul echipei piesei de teatru "Amedeu sau scapi de el cu greu" trece la un alt nivel. Daca in prima faza a fost un razboi al declaratiilor intre Nadine si Andra Negulescu, regizoarea piesei si sotia lui Claudiu Bleont, acum lucrurile iau o alta turnura. Nadine este hotarata sa-si caute dreptatea in instanta, motiv pentru care, in acest moment, incearca sa construiasca un caz impotriva lui Bleont, actorul pe care il acuza ca a hartuit-o sexual, a umilit-o public in mod repetat si a agresat-o fizic in timpul unei reprezentatii, lovind-o in cap.

Raluca Podea a avut un accident teribil: "Am fost desfigurata, lumea imi zicea ca seman cu papusa Chucky!" Raluca Podea a suferit un accident rutier in urma cu mai multi ani. Teribilul accident a desfigurat-o pe Raluca, iar acest lucru a afectat-o grav. Dupa accident si-a pierdut memoria si nu mai are nicio amintire din copilarie sau adolescenta. "Veneam de la Bolintin si pe drum erau gropi. Eu nu imi mai aduc aminte mai nimic. Am auzit ca am derapat, ne-am dat peste cap, am sarit peste un sant li ne-am lovit de un zid. Eram imobilizata, nu imi simteam mana. Am stat o luna jumate in spital. Eram total desfigurata. Parca m-am nascut a doua oara. Toata lumea imi spunea papusa Chucky. Atunci mi-am pierdut memoria si nu mai stiu foarte multe lucruri din copilarie si din adolescenta.", a pivestit Raluca Podea la Antena 1.

Andreea Balan are o relatie perfecta cu Keo, dar nu are timp de casatorie! Vezi de ce nu i se potriveste statutul de "doamna" si cand are de gand sa faca un copil. Andreea Balan se bucura de succes atat in cariera, cat si in viata personala. Vara aceasta va fi plina de concerte si nu va avea timp de vacanta pana in ianuarie 2013. Chiar daca munceste mult, are timp sa se relaxeze cu Keo in fata unui film. "Imi place sa refac melodiile cu care m-am lansat. Am un show de vara, "Beach Party", un concept nou cu tinute inedite. Avem mai multe variante, am "Dancing Show" Cu Petrisor, avem coregrafii pentru cluburi, de Craciun. Vara, in functie de dorintele organizatorilor sau a publicului, noi facem ce ni se cere. Venim cu idei noi. Keo imi compune piese si ma ajuta mult. Am o echipa mare. Petrisor nu se intalneste cu Keo, el face ce zic eu. Am o echipa buna", a spus cantareata despre munca ei.