De la silicoane, la masina! Uite ce-a pastrat "Casnica de la Masterchef" de la fostii iubiti! Acesta nu este insa singurul cadou pe care Andreea l-a pastrat de la fostii iubiti. De la afaceristul italian Ciro Castellano, fost iubit al Ralucai Sandu, Andreea a pastrat ceasul cu diamante, povestesc amicii "casnicei". "Bogdan (nr- DJ Optick) nu i-a facut cadouri scumpe, el e calculat si cam zgarcit. I-a facut odata o surpriza, i-a zis c-o scoate la cina in oras, dar au plecat la Viena in weekend. In rest, in afara de inelul de logodna cu diamante si cateva vacante nu a rasfatat-o prea mult!

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cantaretii de la Mandinga au trecut peste marea infrangere de la Eurovision! Si-au tratat depresia cu sprit si lautari. La o saptamana dupa marea infrangere de la Eurovision, artiStii de la Mandinga, care au evitat sa dea piept cu publicul dupa intoarcere, Si-au recapatat voia buna Si dorinTa de a ieSi in lume. Joi seara, Elena Si colegii ei au petrecut pe cinste la restaurantul Sarpele Roz, unde Cornelia Catanga le-a cantat la ureche vorbe dulci de dor si jale, dar Si de voie buna. Abatuta la inceput, solista de la Mandinga s-a lasat purtata de val si, dupa ce a ciocnit un pahar cu baieTii in cinstea trupei, s-a ridicat la dans. Imbiata de ritmurile lautareSti, Elena s-a prins in hora cu ceilalti clieti ai localului Si a incins ringul de dans.

Au umplut masina cu bagaje si au plecat la Predeal! Moni, "tatuata" de Irina inainte de plecarea la munte. Monica asteapta cu sufletul la gura decizia judecatorilor privind custodia Irinei, insa acum nu se mai gandeste nici macr la asta, bucurandu-se de fiecare clipa pe care o petrece in compania fiicei sale: "De fiecare data cand suntem impreuna sarbatorim Ziua Copilului, pentru noi este un motiv de bucurie simplul fapt ca ne vedem, programul e facut oricum in functie de ce-i place ei.

"Adevarata fata" a unei cantarete super-cunoscute! Are chipul brazdat de riduri, la numai 35 de ani! A fost blonda, cu parul lung, si a avut curajul sa treaca de la facila muzica dance la pop si rock alternativ. Nici macar schimbarea surprinzatoare de stil, cu acest par scurt si "rosu ca focu' sa-i surada norocu'", nu socheaza atat de tare ca tenul ei nefardat! In spatele ochelarilor cu lentile transparente ai Danei Nalbaru ies la iveala niste riduri adanci. Nu e nimic grav sa ai riduri, poate la 70, la 60 sau chiar 50 de ani.

Scena Marilyn Monroe, in centrul Bucurestiului! Vantul s-a jucat pe sub fusta Laurei Cosoi! Echipata cu o rochita nabadaioasa, blonda a avut serioase probleme cu vantul care s-a napustit asupra sa dintr-o data. Mai ceva decat scena mult mai celebra cu Marilyn Monroe, Cosoi a avut de furca cu intemperiile naturii. Vantul, bata-l vina, a urcat-o, a coborat-o, dintr-o parte in alta, insa dibacia vedetei TV a facut ca nimic din ce nu trebuia sa se vada sa iasa la suprafata.

Cata durere pentru o mama! Doina Spataru, marturii sfasietoare despre moartea Malinei: "Acum sunt sigura ca nu s-a sinucis!"

Doina Spataru a sustinut de la bun inceput ca Malina nu s-a sinucis si ca decesul ei ar fi survenit in urma unui accident, lucru confirmat acum de catre medicii legisti: "Combinatia de alcool etilic si midazolam in cazul ?Malina Olinescu?, la valorile determinate toxicologic la cadavru, a putut determina, in perioada premergatoare decesului, aparitia unei dezorientari temporo-spatiale", scriu medicii legisti, in raportul intocmit ieri. Acum, solista este ceva mai linistita, dar continua sa sufere enorm dupa pierderea Malinei.