Itele unei povesti incalcite incep sa se descurce! Laura Cosoi nu mai locuieste de o luna cu Smiley. Au pozat luni bune in cuplul perfect, incercand sa mascheze problemele existente intre ei, iar acum platesc pretul secretului lor. Este vorba despre Laura Cosoi si Smiley, pana mai ieri unul dintre cele mai reusite cupluri din showbiz, care au anuntat miercuri ca s-au despartit. In prima faza, vestea a socat, insa, usor, usor, dupa ce informatiile au fost puse cap la cap, detaliile despartirii au inceput sa iasa la lumina. Ieri, reporterii CANCAN s-au deplasat atat la casa lui Smiley din Cernica, cat si la studioul acestuia de inregistrari din Bucuresti. La ambele adrese linistea era la ea acasa, ceva agitatie fiind totusi la studioul lui Smiley, amplasat in zona Piata Sudului din Capitala.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andra, fata in fata cu profesoara sa de stil, Dana Budeanu, in emisiunea Mihaelei Radulescu. Recunoscuta drept cel mai de temut si corect comentator de moda din Romania, autoare a cartilor "Manual de stil" si "Manual de stil. Gentleman" si creatoare a liniilor vestimentare "Lolita" si "22", Dana Budeanu va vorbi in emisiunea Mihaelei Radulescu despre spectaculoasele transformari de stil pe care le-a facut de-a lungul timpului.

Elena de la Mandinga nu mai are grija de imaginea ei! Liber la celulita dupa Eurovision. Mandinga nu a impresionat la Eurovision, locul 12 ocupat in finala din Azerbaidjan fiind sub asteptarile solistei si ale colegilor ei de trupa. Daca pana atunci a avut grija sa arate impecabil, probabil ca dezamagirea a facut-o pe Elena sa se refugieze in mancare, frigiderul devenind unul dintre camarazii ei de baza. Altfel nu se explica de ce, in mai putin de trei saptamani, bruneta de 24 de ani a reusit "performanta" sa se implineasca asa, iar celulita sa fie la ea acasa pe picioarele artistei.

"Viespea" lui Ogica e super "pasarica"! Uite cum poza goala pentru cel cu care l-a inselat. Alex a spus ca a avut o relatie tumultoasa cu Casandra, dar ca totul s-a terminat atunci cand Stelian Ogica l-a amenintat. Ba mai mult, Alex a dat publicitatii niste fotografii XXX cu "Viespea" in ipostaze mai mult decat scandaloase. Acesta a acceptat sa pozeze goala alaturi de iubitul sau, probabil inaintea unei partide de amor. Casandra a recunoscut ca ea este in poze si chiar a declarat ca adora sa fie fotografiata. "M-am pozat cu el, care e problema? Imi place sa ma pozez si e normal sa imi fac poze cu prietenul. Alex are pozele de cand noi doi aveam o relatie.", a spus Casandra la CANCAN TV.

Anca Neacsu s-a maritat in secret! "Ne-am casatorit pe iaht si am zis 'Yes! Why not?'" L-a zapacit pe turc cu

replica: "Honey, we have to dance gaina in fata blocului!". Anca Neacsu s-a maritat ieri departe de ochii lumii. Vedeta s-a casatorit cu iubitul ei turc, Serkan Yaman, in Turcia, urmand sa mai aiba doua nunti religioase. Anca Neacsu, acum doamna Yaman, va avea parte de inca doua nunti. Fosta componenta ASIA se va casatori religios si in Romani, duminica si in Turcia, in septembrie. Ieri, vedeta a devenit legal sotia iubitului turc.

"Lista" Ritei Muresan! Uite ce spune, in premiera, despre fiecare barbat cu care a fost dupa divortul de Nelu Muresan. La 39 de ani, Rita Muresan isi traieste viata din plin si are succes la reprezentantii sexului opus. "Sunt mai tineri decat mine cei din jur, dar nu e chiar asa. Indiferent daca sunt intr-o relatie cu mine, oamenii au suflete si sufletele vibreaza, nu buletinele. Nu pot sa dau nume ale iubitilor mei, sunt o persoana discreta, nu am vrut sa deranjez pe nimeni, cu atat mai putin pe tatal copiilor mei", a spus Rita in direct la CANCAN TV, la Kanal D.

Inna, sexy in costum de baie pentru fanii din Mexic. Inna a mai realizat inca un pictorial incendiar pentru o revista din strainatate. Cantareata a aparut in revista InStyle Mexic. Inna apare intr-un costum dintr-o singura piesa, asimetric, pe marginea unei piscine. Costumul de baie in trei culori ii scoate in evidenta formele sale de invidiat, iar deasupra imaginii sale este scris cuvantul "Bellezza" (Frumusete).