Bunica Laurei Cosoi isi incurajeaza nepoata sa-si ceara partea: "Si Laura a muncit la vila lui Smiley". De cateva zile, de cand a aflat ca nepoata sa preferata a pus punct relatiei cu Smiley, Maria Cosoi nu mai are liniste. Necajita ca Laura a ales sa paraseasca vila lui Smiley cu mainile goale, octogenara o incurajeaza pe actrita sa-si ceara drepturile care i se cuvin. Inainte de a veni la Bucuresti pentru a sta de vorba fata in fata cu nepoata sa, Maria Cosoi si-a spus oful in fata reporterilor CANCAN, nemultumita ca, dupa cei cinci ani in care a investit sentimente, timp si chiar bani, Laura iese din aceasta relatie mai saraca decat a intrat.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Eveniment cu staif pentru lansarea liniei vestimentare "22 Just Love" a Danei Budeanu. Mult asteptatul debut al Danei Budeanu in designul vestimentar a fost incununat de succes, ceea ce a impulsionat-o pe celebra stilista sa lanseze un nou brand, de data aceasta dedicat tuturor categoriilor de femei, care pot arata fabulos in orice moment al zilei. Intr-un decor de basm, cu 22 de tei, de crengutele carora erau prinse panglici cu mesaje de dragoste, Dana a lansat linia vestimentara "22 Just Love", inaugurand, totodata, magazinul cu acelasi nume, in Mall Baneasa.

Iulia Vantur si-a refacut viata amoroasa la un an dupa despartirea de Marius Moga. La jumatatea verii trecute, vestea ca Iulia Vantur si Marius Moga si-au spus "adio" a zguduit lumea mondena. De atunci, stirista de la Pro TV a luat o mica pauza la capitolul relatii amoroase, preferand sa-si regaseasca echilibrul la biserica si la cabinetul psihologului, pauza care s-a sfarsit, insa, chiar la inceputul acestei luni. Paparazzii revistei Spy au fotografiat-o pe Iulia Vantur in compania lui Dan Alexandrescu Moreno, cunoscut in lumea mondena drept Dan "Circaru", la o terasa din Bucuresti, cei doi fiind la inceputul unei frumoase povesti de dragoste.

Laura Cosoi a slabit foarte mult: "Am 45 de kg, am avut niste probleme, sunt bine, o sa-mi revin". Din cauza unor probleme de sanatate, dar si a unei vacante deloc reusite, blonda a slabit foarte tare ajungand la 45 de kilograme. Chiar si asa ea se simte bine si vrea sa ramana slaba cat mai mult timp.

Lora a ajuns la cutit din cauza unei operatii nereusite. Si-a reparat nasul inainte de nunta. Lora sufera de ani buni de o insuficienta respiratorie care, in ultima vreme, s-a agravat alarmant. Din cauza ca orificiul sau nazal era mult prea stramt, ca rezultat al unei rinoplastii esuate, artista nu putea inspira pe nas si avea probleme cu echilibrul, din cauza urechii interne, dar si stari de lesin. "Nu puteam sa cant si sa dansez in acelasi timp, sa ma odihnesc, iar daca aveam emotii, din cauza ca trageam aer si pe nas, simteam o senzatie de lesin si presiune la urechi. Asa ca m-am operat.

Smiley nu se gandeste inca la o relatie noua: "Incerc sa ies din starea de dead man walking". Intrucat abia s-a despartit de cea cu care a impartit patul 5 ani, artistul nu vrea sa se gandeasca la o alta relatie pentru moment. "Am foarte mult de munca, multe planuri vizavi de ceea ce fac eu si la asta o sa ma concentrez in urmatoarea perioada. Incerc sa ies din starea de dead man walking. Nu m-am gandit deloc la cum trebuie sa fie urmatoarea, nici nu cred ca ma voi gandi in viitorul apropiat" a povestit Smiley pentru Kanal D.

Idila dintre sotul printesei Caroline de Monaco si constanteanca Simona continua. Romanca Simona Alexandra Dobre, in varsta de 24 de ani, a pus mana pe un cap princiar si nu-i mai da drumul. Ceea ce la inceput, in 2010, parea doar o legatura amoroasa trecatoare s-a transformat, in timp, intr-o poveste de dragoste de durata. Constanteanca l-a prins bine in mreje pe printul Ernst de Hanovra (58 de ani), nimeni altul decat sotul printesei Caroline de Monaco, de care acesta traieste separat din 2009. Printul este atat de fascinat de creata Simona incat nu se desparte nicaieri de ea.