"Vara nu dorm" e un mit, Connect-R a atipit! Unde trage artistul cate un pui de somn. La mare cautare dupa ce a dat lovitura cu hit-ul "Vara nu dorm", Connect R profita zilele acestea de numeroasele invitatii la concerte, care par sa nu se mai opreasca si e numai pe drumuri. Pentru ca invitatiile la diverse ocazii nu se opresc, Connect R si echipa lui stau numai pe sosele. "Aveam invitatii sa tinem 60 de concerte in doua zile! Daca acceptam, bateam un record", ne-a spus artistul, extrem de obosit, in timp ce se deplasa, vineri dupa-amiaza, spre Sibiu. Intrebat daca, totusi, doarme, Connect R ne-a spus ca apuca cu greu sa se odihneasca pret de cateva ore dupa concerte si pe drum, in masina.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Au luat-o razna, in public, la Timisoara! Sexy-politista Delia a palmuit-o la fund pe Corina. Delia s-a impus mai intai prin costumatia sa de sexy-politista, in timp ce Corina arunca priviri de foc in stanga si in dreapta. Nu a durat mult pana ce atmosfera a explodat in backstage, cu divele la timona. Cantaretele si-au expus senzualitatea in fata unui aparat foto, pozand provocator spre deliciul asistentei. Delia si Corina nu s-au multumit doar cu scena, coborand apoi in strada pentru o noua runda de poze, de aceasta data in mijlocul fanilor din Piata Operei.

A participat in zadar la "Dansez pentru tine" si "Burlacul"! Sasha cauta celebritate, dar ghinioanele se tin scai de ea. Mai mult, in urma participarii, a ramas si fara jobul de dansatoare. Tanara nu este la prima experienta esuata in televiziune, ea incercandu-si norocul si in urma cu cativa ani, cand a participat la "Dansez pentru tine". Chiar daca a ajuns pana in finala de la "Burlacul", Sasha nu a fost aleasa de Sergiu Barboni si nu a cunoscut celebritatea pe care si-o dorea. Mai mult, pentru ca filmarile au durat destul de mult, Alexandra a ramas si fara jobul pe care il avea ca dansatoare intr-un club din Capitala.

Costea o iubeste, dar ai lui nu vor s-o vada! Cruduta are interdictie la Valcea, la parintii lui Nila! Verdict: n-o place soacra. Se iubesc pe zi ce trece tot mai mult si incet, dar sigur, Mihai Costea si Daniela Crudu se indreapta spre urmatorul pas al relatiei lor. Sunt tot mai multe voci din anturajul celor doi care spun ca in aceasta toamna, cand vor implini un an de cand sunt impreuna, "Nila" si asistenta TV se vor logodi. Marele of de pana acum al frumoasei brunete este acela ca nu a reusit sa-i cunoasca pe parintii iubitului ei.

Inna, probleme mari cu sanii! Si-a prins sfarcul sub bareta gentii si a urlat de durere. Pentru ca succesul nu-ti aduce doar faima, ci si destul "cascaval", celebra noastra bruneta se da prin oras intr-o decapotabila, din care muzica rasuna la refuz. Ar fi chiar culmea sa fie chiar melodiile de care s-a saturat, credem, adica ale ei, asa ca nu e cazul. Poate tocmai de-aia, Inna se simte foarte bine, danseaza, desi e la volan, si isi mai face timp sa si conduca, desi danseaza, acompaniata, evident doar la dans, de o amica blonda, la fel de vioaie.

Bianca a primit cadouri de aproape 3.000 de euro de la Cristea, in vacanta din Spania. Adi Cristea a intrat in cantonament, iar Bianca Dragusanu a ramas din nou singura acasa. Si pentru a suporta despartirea mai usor, cei doi au petrecut o vacanta de vis in Spania, alaturi de un grup de prieteni. Au facut plaja, s-au distrat la maxim si, evident, asa cum sade bine vedetelor, nu au lipsit nici sedintele de cumparaturi. Insa cea mai castigata din aceasta din urma activitate a fost, sigur ca da, Bianca. "Printul" ei a rasfatat-o cu tot ce i-a poftit inimioara si nu putea sa nu contribuie la imbogatirea colectiei de genti de firma a iubitei lui.

Oana il vrea mort pe Pepe! "Isi bate singur niste cuie la cosciug prin toate aceste minciuni si calomnii! E inca o dovada de disperare si paranoia". Oana Zavoranu a refuzat sa intre in direct la emisiunea Happy Hour, unde Pepe a acuzat-o ca este posedata de Diavol si ca "se lupta cu umbre". Oana Zavoranu a scris pe Facebook un post in care se apara de acuzele aduse de Pepe la emisiunea lui Catalin Maruta. Acesta a povestit ca a incercat sa o duca la manastiri, ca i-a adus preoti acasa care sa o exorciteze.