Drama verii: Bianca spune "Adio" topless-ului! Cele mai hot poze cu sanii ei dezgoliti. Dupa ce ani buni a facut multi barbati sa ofteze dupa formele ei, afisandu-se cat mai goala, Bianca Dragusanu a decis sa devina fata cuminte si a renuntat sa mai pozeze topless. Cancan.ro va prezinta fotografii din arhiva ziarului, cu iubita lui Adrian Cristea, imagini care pot fi numite deja "de colectie". Bianca Dragusanu nu are vreo bucatica din corp care sa nu fi aparut public, mai ales ca a pozat si in reviste pentru adulti.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

''Nila'' a facut-o pe Cruduta sa planga in hohote! A facut o criza de nervi si a injurat-o la telefon! Dragoste cu nabadai intre Mihai Costea si Daniela Crudu. Fotbalistul Stelei s-a enervat la culme si a facut o criza de nervi in cantonamentul echipei din Austria cand a auzit ca iubita lui are de gand sa fuga un weekend la mare. Cruduta ar fi trebuit sa mearga pe litoral si sa filmeze pentru emisiunea unde lucreaza, dar nu a fost lasata de fotbalistul stelist. Asistenta TV a inceput sa planga in hohote la telefon si sa-l roage pe "Nila" sa o lase la Mamaia, insa acesta a luat foc si mai rau.

Vedetele isi amintesc de prima betie! Bote, fortat sa bea: "Am luat buda in brate de doua ori!". Gainusa, rupt de beat intr-un bar langa Gara de Nord! Nu exista persoana care sa nu fi baut la viata sa, sa nu fi incercat sau gustat macar o data din paharul cu licori bahice si sa nu-i fi ramas bine intiparit in memorie acest moment. Catalin Botezatu, DJ Wanda, Cornel Ilie, Pepe, Liviu Varciu, Julia Jianu, Daniel Buzdugan si Mihai Gainusa au dat timpul inapoi si si-au amintit prima lor betie si, inevitabil, starile de dupa. Mai multe informatii si declaratii spumoase gasiti in cel mai recent numar al revistei Spy, care se gaseste deja pe piata.

Anca Pandrea a slabit ingrozitor si doarme in boxa infirmierelor, ca sa fie aproape de Iurie Darie. De aproape o luna, de cand sotul ei a fost pentru prima oara operat pe creier, unde i s-a montat un tub de dren ca sa i se elimine lichidul acumulat la creier, viata actritei Anca Pandrea a fost data total peste cap. In ultima perioada, de cand Iurie Darie a suferit un accident cerebral si a fost reoperat, sotia lui nu a mai parasit incinta Spitalului "Bagdasar Arseni", innoptand in camera unde se schimba infirmierele. La mila angajatilor din spital si traind de azi pe maine. Asa a ajuns Anca Pandrea sa-si petreaca zilele si noptile, acceptand orice fel de compromis, indiferent cat de josnic ar fi pentru statutul ei de actor, doar pentru a fi lasata sa stea cat mai aproape de Iurie Darie.

Andra si Catalin, dragoste mare dupa sase ani. Unul dintre aceste secrete ar putea fi intretinerea constanta a relatiei cu ajutorul intalnirilor in doi. Zilele trecute, paparazzii Spy i-au fotografiat pe Andra si pe Catalin in timpul unei astfel de plimbari prin parc, o iesire identica cu acelea pe care le aveau in urma cu sase ani, cand abia deveneau o pereche. Intre timp, lucrurile s-au schimbat. Andra si Maruta s-au casatorit, au devenit parintii lui David, pustiul lor de un an si trei luni, dar cu toate acestea continua sa se iubesca si sa simta nevoia de momentele lor, ca si cum cei sase ani nici nu ar fi trecut.

Oana Zavoranu s-a pupat la tribunal cu fosta cumnata: "Pepe trebuie sa dovedeasca in instanta ca sunt curva, posedata, nebuna si hoata". Vineri a avut loc o noua infatisare in procesul intentat de Pepe Oanei Zavoranu dupa ce aceasta l-a numit intr-o emisiune de televiziune: homosexual, dezaxat si hot. Pepe a lipsit de la proces, fiind plecat in concediu cu sotia lui, in schimb Oana a iesit zambitoare din sala de judecata.