Cea mai fierbinte poza cu Bianca: s-a jucat cu un cub de gheata pe trupul incins, la plaja! Vezi ce-a iesit! Caldurile din ultima vreme tind sa devina din ce in ce mai insuportabile. O dupa-amiaza petrecuta la piscina este visul oricui. De zilele insorite profita din plin si Bianca Dragusanu care si-a etalat trupul la o piscina. Iubita "Printului" Cristea s-a transformat intr-o "bestie" si i-a innebunit pe toti cei care au urmarit-o. Cu un costum de baie minuscul, Bianca a intimidat asistenta racorindu-se din plin folosind cuburi de gheata care se topeau instant cand ii atingeau trupul fierbinte. Ca sa faca lucrurile si mai atractive, roscata s-a fotografiat lenevind la soare si a postat fotografiile pe contul personal de Facebook. Imaginile oferite o sa il faca cu siguranta gelos pe Bote, dar o sa ii aprinda imaginatia lui Adrian Cristea care se poate "bucura" de Bianca si in dormitorul racorit de aer conditionat.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Marina Dina, cu sfarcurile la vedere pe Facebook! Vezi cat de sexy e uda toata in mare! Marina Dina a ales sudul Italiei pentru o vacanta binemeritata. Frumoasa fosta asistenta tv se bucura de vara intr-o vacanta luxoasa, asa cum este obisnuita, intr-un loc cu multa apa si peisaje superbe. Marina Dina a vrut sa le arate si prietenilor ei de pe Facebook cum si unde se distreaza ea, asa ca a postat poze din vacanta pe Facebook, dar i-au scapat si cateva in care apare in costum de baie, cu sfarcurile la vedere, probabil din cauza apei destul de rece. Vedeta este extrem de aranjata si sexy, chiar si in vacanta. Intr-o alta poza, desi are un batic pe cap si ochelari de soare, se poate vedea ca Marina Dina este machiata, ba mai mult, stratul gros de luciu de buze se vede foarte bine.

Le-a impartasit fanilor toate secretele frumusetii! Mihaela Radulescu a adus in platou echipa care se ocupa de imaginea ei. Duminica, intreaga echipa de stilisti a Mihaelei Radulescu a fost prezenta in platoul emisiunii pe care aceasta o modereaza, nu numai pentru a se ocupa de "imaginea" ei, ci pentru a le impartasi telespectatoarelor din secretele frumusetii vedetei. Mihaela a dezvaluit ca la aproape 43 de ani are 58 de kilograme si ca toata lumea se mira, deoarece nu pare sa aiba aceasta greutate. Mihaela Bilic, nutritionistul care se ocupa de alimentatia vedetei, a fost invitata in platou si a explicat de ce apare acest "fenomen". "Este mai bine sa fii greu pe cantar. Nu conteaza greutatea, ci cantitatea de masa musculara", a spus Bilic, afirmand ca Raduleasca are 58 de kilograme deoarece este numai fibra. In cadrul aceleiasi emisiuni, vedeta si-a rugat make-up artistul, pe Anca Radulescu, sa le explice tinerelor cum este bine sa se machieze si cum sa-si ascunda defecte, sfaturile ei fiind extrem de folositoare spectatoarelor care aspira la un machiaj precum cel al Mihaelei.

S-a intors roata pentru manechinul macho man - Femeia pe care o iubeste Demeter il insala! Luiza Comsa, blonda dupa care suspina barbatul care le-a distrus casnicia cantaretilor Sylvia si Andrei de la Alb Negru, are o relatie paralela cu Robert, un tanar cu lipici la femeile din viata de noapte a Capitalei. Un vechi proverb romanesc spune ca "Orice nas isi are nasul". Intr-o astfel de situatie se afla si Iulian Demeter, manechinul care a acaparat prim-planul lumii mondene dupa ce a fost principalul motiv al divortului cantaretilor Sylvia si Andrei Stefanescu. Demeter, desi a afisat mereu atitudinea unui donjuan caruia nicio femeie nu ii rezista si pe care nimeni nu l-ar insela vreodata, este "tradus" tocmai de cea despre care in anturajul sau ar fi marturisit ca o iubeste cu adevarat. Este vorba de frumoasa Luiza Comsa, o coregrafa si o dansatoare renumita in Capitala, pe care a cunoscut-o cand a intrat in trupa de animatori ai clubului Bamboo. Blonda are o relatie paralela cu Robert, un barbat cu lipici la femeile din viata de noapte bucuresteana. Practic, pentru Demeter roata s-a intors, nu doar in sensul in care simte si el ce a simtit Andrei de la Alb Negru, ci si pentru ca in clipa in care s-a combinat cu Luiza, aceasta avea o relatie stabila cu un afacerist constantean plin de bani.

Connect-R: "Nu imi e rusine ca sunt tigan, imi e rusine ca sunt altii tigani!" - Afla ce nu suporta iubita lui la el! Connect-R este artistul care i-a innebunit pe romani cu hit-ul "Vara nu dorm!", lucru ce l-a si adus in platoul Mihaelei Radulescu. Solistul a vorbit despre viata sa de artist, dar si despre micile probleme pe care le-a intampinat de-a lungul carierei. Este romantic, dar iubita lui nu prea apreciaza intotdeauna gesturile sale. "Mie imi place sa daruiesc flori, dar ea nu prea e incantata. Ii e mila de ele si nu ii place sa primeasca flori. Ea e incantata de chestii micute ca rujurile, cosmetice, bijuteriile. Eu cred ca iubita mea este foarte fericita alaturi de mine", a spus artistul despre iubita sa. Connect-R a explicat si cum a decis sa renunte la stilul sau clasic, acela cu codite, si sa adopte un look mai modern. "M-au convins prietenii sa fac aceasta schimbare de look. Mi-a fost greu dupa 14 ani sa ma despart de parul meu. Facea parte din imaginea mea si a fost destul de dificil, dar acum ma simt bine, e chiar foarte ok.", a spus Connect-R.

Dupa ce au plecat de la club, Vica si Augustin Draghiceanu s-au sarutat in taxi si au intrat impreuna in complexul hotelier! S-a cuplat cu avocatul care o apara in procesul cu Piti. Fosta amanta a lui Piturca atrage barbatii ca un magnet, avand foarte multi curtezani. Cand toti stiau ca Vica traieste o idila la distanta cu antrenorul Ronny Levy, Cupidon a sagetat-o in mod neasteptat pe frumoasa blonda, care a pus ochii pe un tinerel chipes, in compania caruia a petrecut un weekend fierbinte la mare. Cel care i-a pus inima pe jar este nimeni altul decat Augustin Draghiceanu, avocatul care o reprezinta in procesul de paternitate intentat lui Piturca. Viata amoroasa tumultuoasa a Victoriei Blochina pare desprinsa dintr-un scenariu hollywoodian, iar ultimele schimbari din viata ei par inspirate tot dintr-un film. Asemenea personajului Charlotte din faimosul serial "Sex and the City", care s-a indragostit de avocatul ei de divort, si Vica a pus ochii tot pe un avocat, pe Augustin Draghiceanu, cel care o reprezinta in procesul de paternitate intentat lui Victor Piturca.