Cum se distreaza Bianca fara Cristea? Cu sanii pe afara, cu verigheta scoasa de pe deget si mangaindu-se lasciv. Evident, s-a distribuit chiar pe ea in rol principal, iar pe post de operator a folosit o prietena care o insotea in oras la ceas de seara. Rezultatul a fost unul demn de incitantele videoclipuri ale rapperilor americani. Extrem de sexy, cu un decolteu mai mult decat generos, cu verigheta de la Cristea atarnata pe un lantisor si un chef fantastic sa-si faca de cap, Bianca a incins un dans cu iz erotic de toata frumusetea. Si totul a fost filmat, spre deliciul privitorilor.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cine a castigat "razboiul" cu anii! Imagini de colectie, de la sfarsitul anilor '90, cu vedetele noastre. Se spune ca timpul nu iarta pe nimeni. Unele dintre fotografiile de mai jos, realizate la sfarsitul anilor '90 - inceputul anilor 2000 si pastrate in arhiva revistei Ciao!, demonstreaza insa ca atunci cand iti bazezi cariera pe imagine, poti face chiar minuni si poti arata mai bine cu fiecare an care trece. In alte cazuri, insa, timpul a fost nemilos si a lasat in urma riduri adanci si mai multe straturi de grasime.

Gina Pistol a uitat de Nicola in bratele lui Mihai Radut! S-a combinat cu un fotbalist cu 8 ani mai tanar. Dupa o relatie tumultuoasa de cinci ani cu afaceristul libanez Nicola, incheiata definitiv in aceasta primavara, Gina Pistol nici nu spera sa-si refaca prea repede viata amoroasa. Ei bine, de o luna de zile, celebra blonda si-a recapatat zambetul, iar reponsabil pentru asta este fostul stelist Mihai Radut, care, desi se afla la frageda varsta de 22 de ani, a avut maturitatea sa o seduca pe Ginuta. In zadar a asteptat Gina Pistol, in ultimii cinci ani, sa imbrace rochia de mireasa si sa-si intemeieze o familie alaturi de libanezul Nicola.

Bote s-a certat rau cu "fiul" Andrei Iordache! Nu-i mai da bani si nu-l mai ia nici in prezentarile de moda. Satul de modul de viata al manechinului, Bote l-a pedepsit pe fiul sau, caruia de abia ii mai vorbeste, nu il mai ia la prezentari de moda si nu ii mai da bani de cheltuiala. Nu este pentru prima data cand Catalin Botezau si Andrei Iordache sunt in certuri. Daca pana acum Bote l-a iertat pe presupusul fiu, de aceasta data lucrurile stau cu totul diferit. Surse apropiate designerului sustin ca acesta s-a saturat de fitele lui Andrei, care cheltuie exagerat de mult si care nu vrea sa munceasca si sa asculte de Catalin.

Dupa 5 ani de casatorie, Tom Cruise si Katie Holmes si-au spus "Adio!"Katie Holmes este cea care a depus actele si se pune ca Tom este "luat prin surprindere". "Este o chestiune personala si privata pentru Katie si familia ei. Prima ei grija ramane, asa cum a fost mereu, sa ii fie bine fetitei sale", a spus avocatul actritei, Jonathan Wolfe. Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit in noiembrie 2006 si au o fetita de 6 ani, Suri.

Bianca l-a dat gata si pe Varciu! Liviu s-a dat la ea grav: "Am transpirat! Tu esti umeda?" Invitata la emisiunea pe care o prezinta Liviu Varciu la Kanal D, Bianca a vrut sa ii dea gata si pe invitati, si pe telespectatori, dar a nimerit din plin la Varciu. Roscata a aparut intr-o pereche de pantaloni colorati, cu talie foarte joasa si intr-un top alb ce abia ii acoperea sanii. Ba chiar a marturisit ca nu si-a luat tocuri special ca sa nu fie mai inalta decat Liviu.