Depresia si programul supraincarcat o distrug pe Rihanna. Drogata pe scena. Fanii veniti sa o asculte live pe Rihanna la Festivalul Peace and Love din Suedia au avut o surpriza neplacuta. Vedeta a "prestat" sub influenta narcoticelor, oferindu-le un show mult sub standardele ei si confundand tara cu Norvegia. Rihanna (24 de ani) se afla pe marginea prapastiei: programul infernal din turneul de promovare, problemele din familie si noptile pierdute prin cluburi si-au pus amprenta asupra divei. Sambata, Rihanna a urcat pe scena la Festivalul Peace and Love din Borl?nge, Suedia, pentru unul dintre cele mai asteptate recitaluri ale evenimentului.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce vedeta din Romania a venit la un eveniment monden cu par pe sani si oja sarita de pe unghiile de la picioare. Numai ca, daca esti gata sa te prezinti in fata camerelor de filmat, ar trebui foarte bine sa te gandesti si cum te aranjezi, ce haine porti si ce salon de infrumusetare frecventezi. Aylin a iesit din lumina reflectoarelor, desi inca mai canta jazz si vrea sa devina actrita cu state in regula. Cu toate acestea, reporterii "D-Paparazzi" de la Kanal D au surprins-o plina de fire de par neepilate, chiar pe sanii care mai aveau un pic si ieseau din decolteul generos.

Bianca s-a scandalizat cand a aflat ca un salon de masaj din Letonia ii foloseste ilegal imaginea: "Ii dau in judecata si le inchid pravalia!".Turistii romani care au ajuns anul acesta in Letonia au avut parte de o surpriza. In hotelurile din Riga se distribuie pliante de promovare a unui salon de masaj, a carui imagine este, culmea!, conationala lor, Bianca Dragusanu. Se pare insa ca imaginea iubitei lui Cristea este folosita fraudulos, intrucat ea habar nu are ca a devenit vedeta si in tarile baltice. Desi parea ca toate ii merg struna in ultima vreme, Bianca Dragusanu se pregateste de proces. De data aceasta ea este cea care va chema in instanta pe proprietarii unui salon de masaj tocmai din Letonia. Iubita lui Cristea a aflat absolut intamplator ca respectivii ii folosesc imaginea fara sa-i fie cerut in prealabil acordul.

Vecinii actritei au remarcat absenta sotului ei, Doru Baltateanu. Maia a ramas singura cu copiii in "palatul" din Militari. Se zguduie din temelii casnicia actritei Maia Morgenstern (50 de ani). Saptamana trecuta, Dumitru (Doru) Baltateanu (44 de ani), sotul artistei, a parasit vila impozanta din cartierul Militari - unde se mutase impreuna cu Maia in urma cu numai doi ani - separandu-se de aceasta. Ieri, linistea domnea in locuinta lor, insa vecinii ne-au relatat ca de cateva zile neurochirurgul nu a mai fost vazut prin zona. "M-a cucerit de nu m-am vazut. Ma reindragostesc, ma fascineaza, ma seduce si mi se face sete de sotul meu", declara acum un an Maia.

Sanii astia iti vor umple mintea de ganduri murdare! Nici nu banuiesti cine este vedeta aproape goala din imagine. Desi a fost de cateva ori sanctionata de administratorii retelei de socializare pentru ca a postat imagini indecente, o fosta blonda autohtona vrea cu orice pret ca toata lumea sa ii admire sanii si asta, neaparat, fara sutien. De data aceasta, a renuntat la celebra fotografie in oglinda de la baie si i-a gasit aparatului o pozitie si un unghi mult mai convenabile. Camera s-a aliniat, cuminte, intre cele doua baloane, de-ajuns cat sa prinda si un pic din slipul domnitei.

Delia Matache si-a folosit logodnicul pe post de operator in Capadocia. Sexy si uda in viitorul videoclip. Zilele trecute, Delia si Razvan s-au intors din Turcia, unde au filmat clipul piesei "Wuella Wuella". Cu ajutorul unui aparat profesional si al imaginatiei, cei doi au profitat de peisajele spectaculoase din Capadocia si Antalya si s-au pus pe treaba. "Am luat un player cu noi si ne-am catarat pe stanci. Eu cantam si pozam frumos, Razvan filma si lumea din jur se uita ciudat la noi. Noroc ca nu erau prea multi turisti", ne-a povestit amuzata Delia.