Filmul de care aproape nimeni nu ştia că există! Magda Catone o porcăieşte pe Maia Morgenstern după ce a fost violată: "Fă, paraşută ordinară, te-au făcut poştă toţi golanii". Filmele româneşti oferă uneori imagini uluitoare şi ipostaze la care cu greu ai putea să le transpui în viaţa reală. Un exemplu grăitor este şi această scenă desprinsă din filmul "Balanţa" al lui Lucian Pintilie realizat în 1992. Din distribuţie fac parte nume mari precum Maia Morgenstern, Magda Catone, Răzvan Vasilescu sau Mihai Constantin. Pelicula s-a bucurat de un real succes, multă lume fiind încântată de spontaneitatea actorilor, dar şi de povestea în sine. Filmul spune povestea unei tinere profesoare care se îndrăgosteşte de un medic idealist, interpretat de Răzvan Vasilescu.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Adela Popescu si Radu Valcan au dat frau liber sentimentelor! Preludiu fierbinte noaptea, pe plaja. Formeza un cuplu de doi ani, insa rutina n-a reusit sa-si faca loc in cuplul Adela Popescu-Radu Valcan. Aflati pe plaja, in miez de noapte, cei doi indragostiti s-au sarutat si s-au pipait cu pasiune, ca si cand numai dragostea lor ar fi fost pe pamant. Discreti cu gesturile tandre in public, Adela si Radu isi traiesc iubirea la intensitate maxima, semn ca inca simt fluturasi in stomac. Cei doi au fost fotografiati de paparazzii revistei Ciao! pe plaja, in Mamaia, in ipostaze extrem de fierbinti, de o intimitate demna de dormitor, precum doi adolescenti indragostiti ce impartasesc gesturi tandre prin diferite colturi ferite de ochii lumii.

Primele zvonuri despre motivul potentialului divort cu neurochirurgul Dumitru Baltateanu! Infidelitatea Maiei, picatura care a umplut paharul. De cand au fost lansate pe piata informatii conform carora celebra actrita se pregateste de divort, dupa ce sotul ei a parasit caminul conjugal, lumea actorilor vuieste. In timp ce unii pun separarea pe seama geloziei actritei, sunt multi care vorbesc despre infidelitate...In lumea artelor se discuta deja de peste doua saptamani despre iminentul divort al Maiei Morgenstern de doctorul Dumitru Baltateanu, insa vedeta a cerut discretie maxima celor care apucasera sa ia la cunostinta despre situatia ei conjugala.

Ultraviolete pentru fete cochete - Campioanele de bronz. Vremea perfecta de plaja a scos la bronzat divele showbizului romanesc. Canicula nu le-a speriat pe fetele care au dorit sa isi coloreze viata in miez de vara cu ceva bronz natural, satule de sedintele solare artificiale. Printre campioanele plajei s-au numarat doua dintre esentele tari ale lumii mondene, care se poarta in costume mici, una cu sot, cealalta fara sot.

Serviciile secrete au analizat trecutul fostei componente a trupei A.S.I.A. - Sorana Mohamad, verificata de SRI inaintea nuntii. Trecutul Soranei Mohamad a fost luat la puricat de serviciile secrete inainte de a se casatori cu Paul Moga, ofiter de informatii in cadrul SRI. In cazul in care, in urma cercetarilor, ar fi reiesit ca fosta cantareata a avut legaturi cu grupari teroriste ori cu structuri mafiote, Moga ar fi fost informat, iar superiorii sai i-ar fi interzis s-o mai ia de nevasta. In spatele nuntii pline de fast a Soranei Mohamad s-a aflat o ampla ancheta a SRI. Potrivit unor surse care au preferat sa-si pastreze anonimatul, verificarea Soranei a reprezentat o procedura obligatorie care se aplica de fiecare data cand un cadru SRI se casatoreste cu o persoana din afara sistemului.

Pepe şi Raluca, vacanţă de vis în Turcia! Cum s-au distrat, câţi bani au cheltuit şi când îşi vor boteza copilul. Pepe şi Raluca au petrecut o vacanţă de vis în Turcia unde s-au distrat de minune. Deşi viaţa de noapte nu a fost foarte activă, cei doi s-au delectat pe timpul zilei cu diverse activităţi. "Plictiseală mare seara. Erau două - trei clubuleţe şi la 2 se trăgea cortina. Am fost la o petrecere pe iaht, dar e plin de ruşi şi mă simţeam ca în Rusia. În schimb, pe zi era foarte frumos. Aveam ce să facem. Am înotat cu Raluca, am fost la scufundări, la cumpărături. Ne-am relaxat, ne-am încărcat bateriile. Nu am luat nimic pentru copil, aşteptăm să vină şi o să îi luăm atunci. Vacanţa ne-a costat vreo 3.000 de euro, dar nu ştiu cât am mai cheltuit acolo. Niciodată nu mi-a plăcut să îmi fac calcul la bani", a dezvăluit Pepe la CANCAN TV.

Fostul sot si actualul iubit al lui Jennifer Lopez se inteleg de minune! S-au luat in brate sub privirile ei. Diva Jennifer Lopez (42 de ani) a luat o pauza din turneul mondial "Dance Again" si s-a intors la New York pentru cateva zile, impreuna cu gemenii Max si Emme (4 ani) si iubitul ei, dansatorul Casper Smart (25 de ani). De indata ce au aterizat pe un aeroport privat din New York, au dat nas in nas cu Marc Anthony (43 de ani). Nici una, nici doua, cantaretul s-a dus direct la Casper si l-a imbratisat de parca l-ar fi asteptat cu tot dragul. Dansatorul, despre care se zvoneste ca ar avea inclinatii gay si ar sta cu J. Lo doar din interes, s-a simtit foarte bine in bratele lui Marc Anthony.