Situatie super penibila pentru Delia Matache. Implicata in povestea unei tepe de cateva mii de euro. Desi nu sunt casatoriti, Delia Matache si Razvan Munteanu au deja prima pereche de fini. In urma cu o luna, chiar in ziua alegerilor locale, cei doi l-au cununat pe managerul unui cunoscut club. Li s-a facut o dezlegare inainte de ceremonie si totul a mers ca pe roate. Potrivit unor informatii venite pe pont@cancan.ro, lucrurile nu au mai mers la fel de bine la petrecerea de la restaurant. Desi aveau peste 130 de invitati, mirii si nasii au avut surpriza ca la fata locului sa nu gaseasca decat vreo 40. Dezamagirea a fost mare, mai ales ca pregatirile fusesera facute pentru de trei ori mai multi.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Conflict mocnit in redactia stirilor Antenei 1. Abrudan se razbuna pe Octavia Geamanu din cauza lui Marian Ionescu.

Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, a ajuns fara sa stie marul discordiei intre o fosta si o... partial actuala iubita. CANCAN a dezvaluit recent ca Octavia Geamanu, care a avut o relatie scurta cu basistul, suspina inca dupa el, motiv sa pastreze cu acesta o relatie fara obligatii. Vestea a ajuns si la urechile Crinei Abrudan, care s-a iubit in trecut cu Marian Ionescu si care, spun barfitorii, nu a trecut complet peste acea poveste de amor, in ciuda faptului ca are de ani buni o relatie cu fostul fotbalist Gabi Popescu.

Andreea Banica a parasit pe ultima suta de metri echipa "Dansez pentru tine". Nu s-au inteles la bani. Producatorii emisiunii "Dansez pentru tine" sunt in febra recrutarilor de vedete pentru cel de-al treisprezecelea sezon, care va debuta in toamna. Pana acum, au fost antamate trei prezente feminine extrem de sexy, care ar incinge garantat imaginatia telespectatorilor, numai ca una dintre ele a abandonat, in urma cu doar cateva zile, spre marea dezamagire a fanilor. Daca Antonia si Dana Rogoz au ramas in carti, Andreea Banica a renuntat la contract chiar in momentul in care ar fi trebuit sa semneze, negocierile privind onorariul incheindu-se in dezavantajul ei.

Uzzi de la B.U.G. Mafia s-a facut baiat de casa. Indragostit de o studenta. "Baiatul rau", Uzzi de la B.U.G. Mafia, a fost imblanzit de o bruneta. Cei doi traiesc o poveste de amor interesanta de cateva saptamani bune. El este hip-hopper celebru, ea - studenta eminenta, deci compatibilitate perfecta. Pentru artist nu este, se pare, doar o idila de o vara, iar asta se vede cu ochiul liber.

Vrea sa-i transforme domeniul de la Herneacova in destinatie turistica. Marina Almasan isi baga coada in afacerile lui Cornu. Vedeta TVR 1 si-a petrecut weekendul trecut alaturi de iubitul ei, Georgica Cornu, si copiii lor, pe domeniul de la Herneacova al afaceristului. Incantata peste masura de loc, Marina si-a propus sa-si puna in aplicare cunostintele de marketing si sa scoata profit din turism. Dupa vizita de weekend la domeniul de la Herneacova detinut de iubitul ei, Marina Almasan a decis ca nu poate lasa ca acest colt de rai sa ramana necunoscut. Vedeta TV planuieste deja ca impreuna cu stafful iubitului sau sa puna la punct un plan de masuri menite sa transforme acest loc intr-una dintre destinatiile turistice "de top" ale Romaniei.

Pfaaai, cat de slaba e Bianca! Uite cum arata cu omoplatii si soldurile iesindu-i prin piele - Daca n-ar avea silicoane ar fi "femeia snur". Bianca Dragusanu e mandra foc de felul cum arata. Mai nou, a descoperit pantalonii cu talia joasa si foarte mulati, la care asorteaza bustierele cu sanii la vedere! Lasand la o parte faptul ca un manechin trebuie sa arate excelent, roscata ar trebui poate sa isi faca griji, pentru ca in curand o sa o sufle vantul pe strada. Botezatu, care mereu i-a spus ca un model trebuie sa fie foarte slab, ar trebui sa fie fericit acum, pentru ca eleva lui a luat lectiile si sfaturile in serios si a dat jos aproape tot, cu exceptia silicoanelor.