Fierbinte, fierbinte, fierbinte. Nicio piscina plina cu apa nu le poate stinge. Cantareata blonda si-a etalat trupul lucrat in fata iubitului ei sub soarele turcesc, demonstrandu-i ca este gata sa i se ia masurile pentru rochia de mireasa. O prezenta ceva mai libertina, dar la fel de exploziva, a putut fi observata de catre paparazzii Spy la o piscina din Capitala, unde Geanina Varga s-a "cremuit", a lenevit, s-a impuscat cu prietenele sau pur si simplu s-a lasat batuta de soare.

Caru'cu vedeteFoto: Colaj foto

Monica Iagar si Sorin Marcus, idila secreta? Isi petrec noptile impreuna pe litoral. Dupa despartirea de Cosmin Cernat, de acum doi ani si jumatate, Monica Iagar n-a mai fost vazuta la bratul niciunui barbat. Pana de curand, cand in cercul ei de cunostinte si-a facut aparitia Sorin Marcus, un afacerist divortat in februarie, care cauta compania Monicai foarte des. Cei doi au venit impreuna la mai multe evenimente mondene, dar s-au intalnit si in privat, pe litoral, sambata dimineata fiind fotografiati de paparazzii CANCAN plecand impreuna din club. Si nu era pentru prima data.

Catanga, foc si para pe fiul ei care si-a pierdut noptile din cauza unei fete in loc sa invete: "A picat BAC-ul din cauza unei taranci". Cornelia Catanga este neagra de suparare. Fiul ei, Alexandru, un muzician talentat care a fost premiat recent la Festivalul de Jazz de la Sibiu, nu a reusit sa treaca examenul de bacalaureat. Dupa socul de inceput, Catanga avea sa afle de la Margherita de la Clejani, amica fiului ei, care au fost cauzele ce au dus la acest esec. Sa ti se indragosteasca copilul in preajma examenului de bacalaureat poate fi considerat un adevarat blestem. Au patit-o si altii, i s-a intamplat si Corneliei Catanga cu fiul ei, Alexandru, un tanar de 18 ani care a avut nesansa sa fie sagetat de Cupidon chiar in perioada in care ar fi trebuit sa se pregateasca pentru BAC.

Corina este mai hot decat vara, in noul sau videoclip. Filmata in tandreturi cu doi barbati. In cateva zile, Corina isi va lansa videoclipul piesei "A ta", care va fi unul dintre hiturile verii, dupa cum si-a propus cantareata. Filmarile au durat o zi si o noapte si au avut loc pe litoralul romanesc, iar artista a jucat senzual alaturi de dansatorii ei. In fiecare an, de prin mai, Corina incepe sa viseze la o vara care rimeaza cu libertate, aventura, dragoste, descoperiri si timp care se scurge incet si sexy, in ritm de reggae. Aceasta este povestea celei mai recente piese a artistei.

Iulia Vantur si-a facut debutul la mare. A cantat cu public pentru Dan "Circaru". Anii petrecuti alaturi de "Micul Mozart", asa cum i se spune lui Marius Moga, si-au lasat bine intiparita amprenta. Compozitorul nu i-a facut un hit, asa cum si-a dorit ea, drept pentru care nu si-a putut pune in valoare vocea antrenata in zeci de ore de canto. A facut-o insa recent, la mare, pe un cover, pentru un alt barbat,w si, surpriza, publicul ei a fost incantat. Dan "Circaru", noul barbat din viata Iuliei Vantur, scoate din blonda tot ce este mai romantic. Recent, la mare, Dan a avut parte de o surpriza de proportii. La fel si paparazzii Spy, care au imortalizat intreaga desfasurare a lucrurilor.

Inna a vrut sa ii innebuneasca pe francezi! S-a dezbracat, s-a fotografiat si a pus pozele pe Facebook. Ultima fotografie pe care a postat-o artista pe Facebook i-a bagat pe toti in ceata. Este sau nu Inna dezbracata. Diva s-a fotografiat singura, intr-o camera de hotel, iar modul in care e realizata fotografia te face sa te gandesti ca nu purta nimic si ca avea chef de joaca. Inna a scris in limba franceza "Buna seara", lucru ce da de inteles ca pentru ea, distractia abia acum incepe.

Andreea Marin o desfiinteaza pe Adriana Nicolae si pe plan profesional: "A avut tupeul sa fie acolo! De ce m-a premiat ea pe mine?! Ea nu are calitati de prezentator!". Ea a recunoscut ca a fost surprinsa atunci cand a vazut-o si ca nu intelege cum a avut tupeu sa se prezinte la acel eveniment si mai ales sa fie si pretentatoare. "Imi asum orice lucru pe care il fac. Intentia mea nu a fost inteleasa, ceea ce am facut a fost sa arat ce inseamna sa fii intrebata obsesiv acest lucru. Am vorbit cu sotul meu despre asta, bineintes ca l-am intrebat daca este tatal copilului ei. Nu e o gluma. (...)''.